|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2013 m. lapkričio 3 d. 20:55:40
akcentavau, kad ta vieta man jauki ir tikrų prieš roko koncetą. :)
2013 m. lapkričio 3 d. 20:54:25
atsiprašau jei atrodė piktokai :D jei susitiksiu su žmonėm - pamatys, kad esu linksmas ir draugiškas žmogus, negalvokit, kad aš arogantiška ar pikta:D
tiesiog nenoriu eit i piceriją ar kebabų:) aišku nesakau, kad būtinai reikia eit gert, bet vis tiek - parašiau kas man labiau patiktų, ir kas būtų panašiau į anskstesnius meet'us, kurie buvo itin linskmi (iki 4h ryto senamiesty) ;}
2013 m. lapkričio 3 d. 20:54:19
aš tai supratau iš komentaro, kad bus neįdomu nes chiebra neįdomi :DDDD
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2013 m. lapkričio 3 d. 20:52:57
Tipo alaus namuose bus įdomu, o picerijoj jau ne
. Taigi įdomumas nuo chebros priklauso, o ne nuo vietos kur sedėsi ir gersi tą patį alų.
2013 m. lapkričio 3 d. 20:49:16
oho, jei būčiau viena iš tų žmonių, kurie dalyvauja meet'e/koncerte, mane tikrai įžeistų toks komentaras ;o "Kai nuspręsit kas būsit, kur eisit - tada parašysiu ar būsiu meet'e, nes kolkas atrodo, kad bus nuobodu"
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2013 m. lapkričio 3 d. 20:42:32
Skaičiau, bet nusibodo. Aš siūlau susitikt tokiu laiku, kad kelias valandas turėtumėm laiko pasisedėt. Manau, kad visi nuvažiuosim viešuoju trasportu (nors gal pabėgčiu nuo jūsų), kad ir kur sėdėtume. Man idealiausiai tiktų alaus namai :) kas negeriat - žinokit, ten labai skani gira. Šiaip nežinau ar dalyvausiu, jeigu žadat eit valgyt picų/kebabų ar greito maisto - tikrai ne, nes reiks kažkaip persiplėšt per pusę, kadangi daug draugų eina į tą koncertą. Beje, Alaus namai puiki atmosfera prieš roko koncertą. Kai nuspręsit kas būsit, kur eisit - tada parašysiu ar būsiu meet'e, nes kolkas atrodo, kad bus nuobodu.
2013 m. lapkričio 3 d. 14:27:03
Kadangi aš toks vienkartinis svečias meet'uose, tai aišku, galima gi ir paaukoti savo norus...
2013 m. lapkričio 3 d. 14:23:53
Nu jo, jaunatviškas toks. Nu nežinau, nebūtina gi į kokį alubarį lįst, galim nueit į kokią piceriją ar šiaip kavinę pasistiprint prieš koncertą, o po to prasivaikščiot kur nors, kad virškintų geriau :D
2013 m. lapkričio 3 d. 14:19:39
Nereik nė foto, vis tiek vaikiškai atrodau, nei aukštas, nei suvyriškėjęs...
2013 m. lapkričio 3 d. 14:14:57
Sakykim...
2013 m. lapkričio 3 d. 13:29:49
Įmesk, Einarai, savo fotkę, pažiūrėsim, ar labai jau vaikiškai atrodai :D
2013 m. lapkričio 3 d. 11:18:08
Oj, tik nereikia taip susireikšmint ir ne taip suprast
Tiesiog mažuma prisiderina prie daugumos ir nebėra čia jokios problemos
Nebent tavęs tai netenkina
2013 m. lapkričio 3 d. 11:08:03
ok, tai Hurts laimėtojai taipogi tinkamės 17h prie katedros bokšto :)
2013 m. lapkričio 3 d. 01:31:18
Šiaip, iš tikro, dabar pasijutau dideliu kliuviniu music.lt nariams, ką nujaučiau dar prieš rašydamas savo norą/apeliaciją, jog jiems galiu tapti našta. Statot mane į nemalonią padėtį, žmonės...
2013 m. lapkričio 3 d. 00:41:12
Man tai tinka. Aš išvis, nesu dažnas meet'ų lankytojas, nes nebuvau nei viename. Man katedra irgi atrodo aiškiausias orientyras/atskaitos taškas visame mieste.
2013 m. lapkričio 2 d. 23:43:58
O kaip tada toks pasiūlymas - tartis tik dėl laiko? O vieta tegu visada lieka ta pati? Nebent kam nors būtų visiškai nepatogu trenktis iki Katedros....
2013 m. lapkričio 2 d. 23:25:15
Čia daug (tons of...) rašytinės informacijos.
Vienžo, kas važiuos į ELTONĄ JOHNĄ KAUNE? (jau turiu bilietą, norėtus susitikt su musico kūrėjais, bendradarbiais, rėmėjais & partnerėm)
2013 m. lapkričio 2 d. 20:51:31
Ką padarysi, kai tik mėnuo lieka iki 18
2013 m. lapkričio 2 d. 20:35:09
Manau, užteks čia.
Dėl Hurtsų nežinau, tikėtina, kad išvis tik į koncertą atvarysiu. Nebent jei labai visos aplinkybės gerai susiklostys, tada anksčiausiai apie 17h galėčiau jungtis, bet irgi tik jei kažkur netoli, senamiesty.
2013 m. lapkričio 2 d. 20:33:04
Taigi parašė, kad jai problemų dėl to nekils. Pats žinau, kai eidavau praeitais metais į Tamstos ar Artistų renginius niekam net nekildavo klausimų dėl amžiaus, nors ten N18 (dėl prekybos alkoholiu)
. Vienas muzikantas, su kuriuo susipažinau vėliau, išvis sakė, kad atrodau kaip 25
.