Nu nežinau... Buvau aš jų (I. Berino & Co) koncertėlyje "Vakario" klubelyje... Kaip čia pasakius...Toks jausmas, kad chebrytė darydami gramą sugalvojo, kad dar reikia trinktelt ir išlipo į sceną. Na, tam koncerte, toj salėj, prie tos publokos, kuri atėjo senų šlagerių ir nereikalavo KAŽKOKIOS kokybės, +kelios čierkos, ech... buvo visai smagus toosas Bet Siemansas... Prieš Scorp'us... Nežinau, rebiatos... Sėkmės jiems visokeriopos aišku, tikiuosi, kad jie stipriai patobulėjo per tą pusmetį
2013 m. spalio 2 d. 15:52:42
Vienu šūviu-du zuikius nušaut...BUS SUPER
2013 m. spalio 2 d. 08:24:32
Nu nežinau... Buvau aš jų (I. Berino & Co) koncertėlyje "Vakario" klubelyje... Kaip čia pasakius...Toks jausmas, kad chebrytė darydami gramą sugalvojo, kad dar reikia trinktelt ir išlipo į sceną. Na, tam koncerte, toj salėj, prie tos publokos, kuri atėjo senų šlagerių ir nereikalavo KAŽKOKIOS kokybės, +kelios čierkos, ech... buvo visai smagus toosas
Bet Siemansas... Prieš Scorp'us... Nežinau, rebiatos...
Sėkmės jiems visokeriopos aišku, tikiuosi, kad jie stipriai patobulėjo per tą pusmetį 
2013 m. spalio 1 d. 12:18:14
Nuotraika tai tikrai VETERANISKA