Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Trumpaplaukės merginos

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
kaktooz
2008 m. sausio 23 d. 04:53:05
cit sunie,nesikisk ne i savo reikalus

2008 m. sausio 22 d. 22:53:02
KaunasLad rašė:
kaktooz rašė:
pagrinde jos lesbietes uztai vyrai jos gali padaryt taip kad jus neuzmirsit sitos nakties

eruditas paliubomu..

eik tu bezdalu maiseli,ko cia stumi as savo nuomone ishsakiau ir vsio o kad tavo pana trumpaplauke tai as nekaltas

o mano nuomone tai tu bezdalu maisas
ir manau, niekas nepasigincios, nebent pats bezdalu maisas nesuvukia save kaip bezdalu maisa

2008 m. sausio 22 d. 20:26:44
turėjau ilgus plaukus, gerokai žemiau pečių. Atsibodo nusikirpau trumpai ir esu LABAI patenkinta, nes man patogu o ir gražu :}

2008 m. sausio 22 d. 04:00:43
eik tu bezdalu maiseli,ko cia stumi as savo nuomone ishsakiau ir vsio o kad tavo pana trumpaplauke tai as nekaltas

2008 m. sausio 10 d. 12:49:05
kaktooz rašė:
pagrinde jos lesbietes uztai vyrai jos gali padaryt taip kad jus neuzmirsit sitos nakties

eruditas paliubomu..

2008 m. sausio 10 d. 11:56:07
trumpap-laukes merginoos labai grazios,pagrinde jos lesbietes uztai vyrai jos gali padaryt taip kad jus neuzmirsit sitos nakties

2008 m. sausio 10 d. 01:32:56
mano plaukai jau ~4 metus retai užauga iki pečių (dažnai kerpu). praktiška trumpi, patogu.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Gabux
2007 m. gruodžio 24 d. 22:18:20
Kaip kam tinka. Matyta atvejų, kai atrodo dailiai, moteriškai ir subtiliai. Bet aš už ilgus, bet kuriuo atveju.

2007 m. gruodžio 23 d. 14:03:30
Nukirpti plaukai atauga. Gali dažniau kesiti. Nesi tokia kaip visos. Ir man tai LABAI patinka.

Atsakyti
[rockgirl]
2007 m. gruodžio 23 d. 13:56:54
Na atip, jau bebuvau pardejus rasyt apie TRUMPALAIKES merginas - paskutiniu metu prastai skaitau..
Na man didziausia ispudi palieka plikos ekstravagantiskos paneles! Man visada trumpaplaukes moterys atrode paslaptingos, o jei dar juodaplaukes, ar siaip pankovos, tai graziau ir nebuna.. Taip pat tokios sukuosenos daznai issaukia fataliskuma, na bent isvaizdoje tai tikrai..

Atsakyti
gretelita
2007 m. gruodžio 23 d. 13:42:34
Na man trumpalaukes nelabai grazios xD

Atsakyti
Drugelka_smile
2007 m. gruodžio 13 d. 21:19:49
aš žinau visus tuos ilgaplaukius, turiu ir čia šalia. juk visiems, kur kas labiau tinka trumpi, o apie tave iš vis nešneku (: man patiko gi labai

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. gruodžio 13 d. 21:15:26
tu mateik mane tik toj foto ten man ir nepatinka o surišti tai man visai gražiai aš tiek vargau ir tiek svajojau apie ilgus plaukus o dar net nedaaugo iki galo ne jau ne

2007 m. gruodžio 13 d. 21:12:58
Deivi, o jei abudu eitum apsikirpti? Darom akciją atrakciją "Pasitrumpinkime plaukus" prieš šventes (:

Atsakyti
lacunacoil
2007 m. gruodžio 13 d. 21:10:33
Drugelka ne jau ne

2007 m. gruodžio 13 d. 21:09:10
MoHax kalbėjau apie išvaizdą ta prasme sakai kad nepatinka vyrai su moteriška šukuosena

2007 m. gruodžio 13 d. 21:03:00
lacunacoil rašė:
tai mohax as nepatikciau nes mano ilgi plaukai

ai norėjau pasakyti ,kad Tau trumpi plaukai tinka 100 kartų labiau žinoma, galbūt todėl, kad mačiau tik su trumpais, bet čiur kirpkis ((: juokauju (:

Atsakyti
MoHax
2007 m. gruodžio 13 d. 21:00:55
ech lacuna lacuna
siaip tai 0% lemtu ar tu man patiktum ar nepatiktum. (ir beja nesuprantu koks skirtumas aplamai )
cia kalba eina apie plaukus, kaip nekeista, man nera jokio skirtumo, praktiskai kai bendrauju su kitu zmogum ju plauku ilgis, spalva ir taip toliau,

na aisku ira toks dalykas kaip estetinis grozis. o gal visai ir tiktu. man kaip pvz visai patinka Kurto Kobaino plaukai.

2007 m. gruodžio 13 d. 20:46:15
tai mohax as nepatikciau nes mano ilgi plaukai

2007 m. gruodžio 13 d. 20:35:04
Taip. Eksperimentuoti ir man patinka. Kasas prieš daugiau nei metus nusikirpau, dabar atauginėju. Kad nebūtų nuobodu laukt, įvairius kirpčius bandau. ;]

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1504
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500