šiandien pasigaidino www.avast.com antivirusinė, neleidžia prisiregistruot net iš naujo parsisiuntus... Gryžau prie Kaspersky - draugelis turėjo kažkokį stebuklingą instalą, kurs vis dar veikia (ant avast'o buvau šokęs, kai pas mane Kasperskis pasigaidino)...
nenaudoju jokios. su kasperskiu mano kompas ir intikas labai nedraugauja. pandasuletina pc iki visisko neveiklumo, kitom nepasitikiu. dazniausiai karta per menesi parsipumpuoju kokia antivirusine, isvalau viska, isiinstaliuoju nereikalinga stuff'a, padarau defragmenta ir viskas vel gerai.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
2008 m. gegužės 4 d. 21:38:24
2008 m. gegužės 4 d. 21:36:13
2008 m. gegužės 2 d. 00:35:29
2008 m. gegužės 1 d. 21:19:48
2007 m. rugsėjo 6 d. 22:36:56
2007 m. rugsėjo 5 d. 14:31:28
2007 m. rugpjūčio 7 d. 11:18:40
{;
2007 m. liepos 18 d. 11:36:10
2007 m. liepos 18 d. 11:12:57
2007 m. birželio 6 d. 23:59:05
2007 m. gegužės 13 d. 08:11:36
2007 m. gegužės 8 d. 12:39:48
2007 m. balandžio 3 d. 16:38:03
2007 m. kovo 21 d. 18:58:28
2006 m. spalio 31 d. 11:28:19
2006 m. rugpjūčio 5 d. 14:02:41
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2006 m. rugpjūčio 5 d. 13:55:05
2006 m. rugpjūčio 5 d. 12:44:21
2006 m. rugpjūčio 4 d. 21:39:01
2006 m. rugpjūčio 4 d. 21:26:56