Jei jau bandome sulietuvinti vardą ir pavardę, tai ir sulietuvinam - Seržu.
Na, o šiaip pačiam neteko normaliai kada gyvai išgirsti simfoninio orkestro ir tuo labiau su Seržu priešaky. Bet aš likau tikrai maloniai nustebintas, puikus simfoninis orkestras ir puikūs parašyti Seržo Actai. Be abejo, norėjosi, kad Seržas čia atvykęs būtent pristatytų roko programą, bet visvien esu labai patenkintas pagaliau išvydęs ir išgirdęs gyvai savo herojų :D
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2013 m. spalio 16 d. 23:58:08
Och, buvo gerai... Dėkui labai labai labai (ir neaišku, kiek dar kartų) už tokią puikią dovaną ir kompaniją ^^ Buvo tiesiog g e r a
2013 m. spalio 16 d. 23:37:40
Jei jau bandome sulietuvinti vardą ir pavardę, tai ir sulietuvinam - Seržu.
Na, o šiaip pačiam neteko normaliai kada gyvai išgirsti simfoninio orkestro ir tuo labiau su Seržu priešaky. Bet aš likau tikrai maloniai nustebintas, puikus simfoninis orkestras ir puikūs parašyti Seržo Actai. Be abejo, norėjosi, kad Seržas čia atvykęs būtent pristatytų roko programą, bet visvien esu labai patenkintas pagaliau išvydęs ir išgirdęs gyvai savo herojų :D