Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
Koks žodis ar frazė jums - baisiausias įžeidimas?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2017 m. balandžio 20 d. 21:46:41
Nesvarbu koks žodis, svarbu, ar jis sakomas ciniškai ar ne.
2017 m. balandžio 20 d. 21:25:25
Vėpla, matyt nes tiesa :DD:
2017 m. balandžio 20 d. 21:21:19
apsišvilpk
2014 m. kovo 11 d. 13:38:55
...totalus bullshit, kad rusiški keiksmažodžiai atsirado kalėjimuose.
yra kelios versijos - vieni teigia, kad rusiški keiksmažodžiai kilo iš mongolų-totorių kalbų, kiti įžvelgia indoeuropietiškas sąsajas
plačiau čia:
https://www.zona.lt/gallery/texts/RusiskiKeiksmazodziai.pdf
https://www.delfi.lt/news/ringas/abroad/alileika-tvoju-mat-arba-mato-dialektika.d?id=11517316
...
grįžtant prie temos - nemėgstu kreipinio - tamsta
2013 m. spalio 30 d. 20:58:21
as ta rusofobija tai isivaizduoju kaip konservatoriu retorika ziniasklaidoje Rusijos klausimas, su didelemis gresmemis ir gasdinimais dideliu priesu
2013 m. spalio 30 d. 20:56:39
prisimenu isgyvenau tokia busena "vienodai rodo" perskaites Kamiu sizifo mita, tokia absurdo filosofijos kertine busena
2013 m. spalio 30 d. 20:56:11
Tie patys populiariausi rusiški keiksmažodžiai visų pirma atsirado kalėjimuose ir tik po to išplito ir po normalius socialinius sluoksnius. Tai buvo jau senokai, bet dažniausiai mes juos pripratę vartoti net nesusimastome apie jų kilmę.
Beje, pasidarė įdomu kas ta rusofobija, jūsų nuomone, nes aš tai nelabai suprantu tokios savokos. Tarkim neigiamai atsiliepsiu apie Kirkorovą ar Kremlių ir jūs mane pavadinsite rusofobu?
2013 m. spalio 30 d. 20:53:35
Ne
. Man būna arba "viskas blogai", arba "Ai, vienodai rodo". Tas ai, vienodai rodo ir yra tam tikra prasme gera nuotaika
.
2013 m. spalio 30 d. 20:52:12
visu pirma kaliniai nelabai keikiasi, nes tai gali tureti pasekmiu del neteisingo supratimo. O antra as nemanau kad tie keiksmazodziai nors kiek siejasi su nusikalstama praeitimi
2013 m. spalio 30 d. 20:48:44
Ką turi bendro rusofobija (beje, tai tikrai absurdiškas išsireiškimas - kaip tarkim skambėtų - lietuvofobija ar lenkofobija? :)) su kalinių žargonu?
2013 m. spalio 30 d. 20:45:09
O tai tau būna gera nuotaika?
2013 m. spalio 30 d. 20:43:17
rusofobas :) kai taip kalbi, tai daraisi panasus i kupriuka muzikanta Landsbergi ir tavo saviverte stipriai sumenksta kitu zmoniu akyse :)
2013 m. spalio 30 d. 20:43:16
Tas "eik tu nx" jau kaip priežodis. Manęs kažkodėl nenervina. Jaučiu todėl, kad pats vartoju
. O ką daryt, kai savų keiksmažodžių normalių neturim?
Nežinau, neprisiminčiau dabar tokio žodžio, kuris labai įžeistų. Kai bloga nuotaika, įžeist gali labai daug kas, kai gera - gali sakyt, ką nori, vis vien nepavyks
.
2013 m. spalio 30 d. 20:35:30
Čiūjų, Prikyn, Zdarova, Karočė, Zapariel, Zajabys, Eik tu nx ir t.t... (Nu rusicizmai labiausiai)
Net ir paties šauniausio sutikto žmogaus savivertė mano akyse stipriai sumenksta kai rusišku akcentu išlemena - ČIŪJU. Kaip ir norisi tokį žmogų nušauti
Nu keletą gal ir bereikalo paminėjau, bet dar labai nervina kai sutrumpina ar iškraipo paprastus žodžius idant skambėtų ,,patraukliau'' ir būtų lengviau ištarti. Pvz : Pazieti vietoj Pažiūrėti ir pan... Kyla įtarimų tokio žmogaus kuris pastoviai tai naudoja mentaline būsena
2013 m. spalio 30 d. 20:24:54
Man tai baisiausias - motinėlė. Kažkada labai sirgau, gulėjau su chalatu, susikuitus į patalus ir man sakė, kad atrodau kaip bičių karalienė, motinėlė ir man taip šlykštu pasidarė... Nuo tada man nepatinka šitas žodis žiauriai.
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
2013 m. spalio 30 d. 20:09:23
prisimenu ziurejau toki rusiska filma, kalbasi du senukai, vienas klausia
Ar prisimeni kada tapai senas?
Ne, nezinau, kazkaip pasenau ir tiek, kazkaip viskas savaime nutiko.
O as va prisimenu. Ilipau i troleibusa ir mergaite man sako, seneli prasau atsiseskit. Tada ir tapau ir supratau kad as senas. Ilipau dar ne senas , o islipau jau senelis.
Prisimenu ir man taip buvo, stoviu stoteleje, rukau. Prieina baxuriukas ir sako
Dede gal pavaisinsi cigarete?
Ir as blt prisiminiau ta filma. tada 27 metai o jau dede vadina. Pasijauciau toks senas ...
2013 m. spalio 30 d. 18:27:59
boba (baisiai šlykštus žodis)
2013 m. spalio 30 d. 18:12:28
fyfa.
2013 m. spalio 30 d. 18:09:23
Kaip turėtų jus pavadinti, ką pasakyti, kad labiausiai pasaulyje įsižeistumėt?? :)
Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!