| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| malia | Video GamesLana Del Rey |
||||
| einaras13 | Where Is The Line?Bjork Jubiliejaus proga siūlau kai ką pakankamai weird net Bjork standartais. |
||||
| Alvydas1 | Lion's ThornGAUPA Į porą Bjork. |
||||
| PLIKASS | Up to the RoofBlue Man Group Jiems,t.y. BlueManGroup reikėtų kažkuomet pastatyti paminklą/nutapyti freską ant Vilniaus Lazdynų monolito/ už štai tokius gyvus šio neatkartojamo projekto pasirodymus ! ;-) |
||||
| Very_crazy_enough | Nobody Knows You When You're Down and OutDerek and the Dominos |
||||
| Konditerijus | Mažas AmžinaiJessica Shy |
||||
| Sahja | My EmancipationNu Virgos (VIA Gra) |
2014 m. vasario 6 d. 08:30:05
Na pasižiūrėjus pirmą seriają per LNK galiu pasakyti, kad serilas nėra jau toks ypatingas (bent jau man). Nežinau, kažkaip neužkabino jis manęs.
2014 m. vasario 4 d. 22:28:23
https://boyportal.at.ua/news/nastojashhij_detektiv_1_sezon_1_2_3_4_serija_smotret_onlajn_vse_serii_2014_true_detective/2014-01-28-7295
2014 m. vasario 4 d. 22:27:08
patikek true detective bus vertas , jau 3 serijas rusuose galima pamatyti, bet norisi visa istorija kuo greiciau gauti
2014 m. vasario 4 d. 21:50:34
o i tema turi ka pasakyti? :D
true detective dar nemaciau/negirdejau net, o tai Helix pasinaudojau proga, paziurejau vakare pirma epizoda, atrodo daug isspausti is siuzeto nepavyks, na bet po pirmo epizodo nesirosiu ji nurasyti :)
2014 m. vasario 2 d. 18:49:22
mano svieziausias atradimas is serialu - True Detective, su Voodziu Herelsonu ir Matju Makkonghiu, labai smagi siu aktoriu vaidyba ten. Jau gal 4 serijos JAV isejo. Rodos bus ne ilgas. Labai smagus ten filosofiniai buties pamastymai, su kuriais kazkaip daugelis kriminalistu vienaip ar kitaip susiduria.
o kitas is paprastesniu mokslinis fantastinis Helix, apie biomedicinos laboratorija antarktidoje, bet jis toks pigesnis, per daug ten visokiu kvailu dalyku.
2014 m. vasario 2 d. 16:02:28
jau ir lietuviskas kanalas pradeda transliacija, nuo rytojaus, nepraleiskit :)
2013 m. lapkričio 6 d. 17:17:18
Ruduo yra galima sakyti jau tradiciskai man nauju serialu metas, nauju serialu ir senu serialu nauju sezonu.
sveziausias atradimas - the blacklist su
James Spader Olivija Wild, t.y. Megane Boone :)
filmas sudomino jau nuo 2 minutes, aisku, kazko visiskai originalaus cia gal ir nerasit (tarkim tas mankako/zudiko/nusikaltelio vs fbi jaunos agentes santikiai labai jau hanibaliski pasirode, bet visumoj buvo idomu, taigi kas prie crime-action zanro, sita patariu, susipazindinimui :)