Nesakyčiau taip žiauriai, bet... nebebuvo tos ugnies, kuris užpernai padavė Kottakas. Šiemet kažkaip... Nežinau.... Setlistas nesakyčiau, kad prastas, bet jei tai tikrai atsisveikinimo turas, norėjosi kažko ir daugiau, ir kitaip. Vis tik labiausiai šokiravo absoliučiai apatiška publika. Bent jau ten, kur mes stypsojom.
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2013 m. lapkričio 10 d. 17:41:27
Viskas teisingai parašyta straipsnyje. Tiesiog daug ankstesnis atsisveikinimo konceras Sporto rūmuose ir tas buvo geresnis.
2013 m. lapkričio 10 d. 17:40:56
ne, ans buvo geresnis. Ugnies tikrai daugiau buvo
2013 m. lapkričio 10 d. 17:39:49
Nesakyčiau taip žiauriai, bet... nebebuvo tos ugnies, kuris užpernai padavė Kottakas. Šiemet kažkaip... Nežinau.... Setlistas nesakyčiau, kad prastas, bet jei tai tikrai atsisveikinimo turas, norėjosi kažko ir daugiau, ir kitaip. Vis tik labiausiai šokiravo absoliučiai apatiška publika. Bent jau ten, kur mes stypsojom.
2013 m. lapkričio 10 d. 17:39:02
Tiksliau - koncertas buvo pakartojimas. To, kuris vyko prieš porą metų
.
2013 m. lapkričio 10 d. 17:16:59
Nekalbėkit nesamonių...Koncertas buvo nepakartojamas...