Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2013 m. lapkričio 13 d. 10:07:25
Na, man prieš "The Unforgiving" pasirodymą irgi buvo labai nekokia nuojauta. O vėliau, net tas pats "Faster" bendram kontekste gerai skambėjo. Palauksim, pamatysim, bet vėlgi viena daina, gal visko nesugadins, net jei ji ir bus ne pati geriausia :)
2013 m. lapkričio 12 d. 23:30:54
Paradise man bent jau visiškai nekabinantis kūrinys. Nėra jis blogas, bet kai iš WT + Tarjos tikėjaus kažko "wow", tai teko smarkiai nusivilti.
Būtų nerealiai gerai, jei skambėtų tokiam lygy kaip "Bring Me To Life" ar bent jau tas pats "What Have You Done?". Tik vat kažkaip abejonės nemažos. "Unforgiving" buvo puikus albumas, "HOE" irgi nemažai žiauriai kabinančių kūrinių, kurie kaip tik man WT muzikoj yra vieni geriausių ("Forgiven" pvz), o vat dėl "Hydra" kol kas labai nekokia nuojauta. Tikiuosi, kad ji bloga
. Aišku, buvo daug atvejų, kai pirmas singlas tragiškas (prisiminkim tą patį "Faster" ar kad ir mano mėgstamiausių AB "Isolation"), bet po to albumas maloniai nustebina. Tikėsimės, kad šitas vienas tokių.
2013 m. lapkričio 12 d. 22:50:03
Na man Heart of Everything buvo geriausias albumas. Black Symphony koncertas irgi turejo daug dainu is to albumo. Ar blogas koncertas buvo? Ar nauja "Paradise" daina bloga? Jeigu kieno atsakymai yra taip, reiskia turim skirtinga nuomone.
2013 m. lapkričio 12 d. 13:16:16
Death, thrash, black ar symphonic metal vis tiek yra metal ir sunki muzika, tik skirtingų kilogramų :)
Na tarkim WT roku neepavadinčiau tikrai.
2013 m. lapkričio 12 d. 13:10:01
Truputį atrodo lyg koks bandymas sulopyti plyšius už pačius Within Temptation. Bet galiausiai, pamatysim prie ko grupės "strategijos" prives.
2013 m. lapkričio 12 d. 12:14:58
Sunkios dainos ir tokios grupes kaip WT, LC ar Nightwish bent man asmeniskai nesiderina vienam sakiny
2013 m. lapkričio 12 d. 10:28:02
Nežinau kodėl, bet tie vadinamieji "amerikietiško stiliaus" kūriniai repertuare yra mano vieni mėgstamiausių Within Temptation kūrinių. Galbūt dėl to, kad kartais negaliu klausyti vien sunkiųjų grupės dainų arba tiesiog tie duetai mano ausiai sukurti tobulai.
kita vertus, tiems duetams dedu pliusą dėl to, kad jie tikrai skamba unikaliai ir yra verti dėmesio (ihmo). :) vis dėlto tikiuosi, kad šunkeliais jie neueis - būtų be proto gaila.