| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| malia | Every Breath You TakeThe Police |
||||
| einaras13 | EroticaMadonna 69! |
||||
| Sahja | Out Of The BlueBad Boys Blue |
||||
| 4Blackberry | J’al le mal de toiTherion |
||||
| DjVaids | Love Is Like A RainbowModern Talking |
||||
| Alvydas1 | Synchronised BlueHawkwind Toks jausmas, kai gauni daugiau, nei tikėjaisi. |
||||
| Konditerijus | Merciless TimesMyrath |
||||
| PLIKASS | Around The SunYello |
||||
| Very_crazy_enough | Autumn LeavesJonn Serrie |
Tada sukurti dainų profilius, o juose prisegti linkus į įrašus iš kitų platformų (Spotify, SoundCloud, bandcamp etc.)
pats kuriu ir jau ne vieną kartą asmeniškai buvo siūloma išleisti jas pas prodiuserius
. o čia yra kažkur tokia muzika keliama?, norėčiau panaršyti 

2014 m. vasario 5 d. 13:00:01
Hm... gan įdomi emigracija, man nejauku būtų taip toli išvykti :) na smagu kad, biški atvėsinau su savo muzika :D man tai atvirkšiai aš šilumos pasiilgau, bet ne karšio, nes pas mus Lietuvoje dabar, brrr šalta labai, todėl muzika tokia gavosi man, kai šaltas laikotarpis bpm tempas būna lėtas, kai atšila tempas tik greitėja :)
2014 m. vasario 5 d. 06:28:22
tris metus nemačiau sniego, darganos ir rūko...gyvenu, taip vadinamam nuodėmių mieste, Bangkoke, tai dėl pastovios +30 temperatūros tokios nuotaikos muzika dažnai tampa tikra atgaiva^^
2014 m. vasario 4 d. 18:34:45
Smagu, o kur gyveni dabar jei ne paslaptis :D
2014 m. vasario 4 d. 17:08:13
eh pasiilgau tokios atmosferos, gyvenant atograzu klimato juostoj...
2013 m. gruodžio 4 d. 12:54:47
Ačiū labai Alvydai, labai taikliai pastebėjot, apie tuos dalykus būtent čia ir grojau, šiuo metu darbuojuosi prie trečio savo konceptualaus albumo, kuriame bus perteikiamos skirtingu metu laiku ir jų mėnesiu nuotaikos. Šiaip čia daugelio kompozitorių pamėgtas ciklas, bet ir aš panorėjau tai išbandyti. O dar norėčiau paklausti, ar girdėjot mano antrą albumą ?
2013 m. gruodžio 4 d. 12:54:25
Ačiū labai Alvydai, labai taikliai pastebėjot, apie tuos dalykus būtent čia ir grojau, šiuo metu darbuojuosi prie trečio savo konceptualaus albumo, kuriame bus perteikiamos skirtingu metu laiku ir jų mėnesiu nuotaikos. Šiaip čia daugelio kompozitorių pamėgtas ciklas, bet ir aš panorėjau tai išbandyti. O dar norėčiau paklausti, ar girdėjot mano trečia albumą ?
2013 m. gruodžio 3 d. 22:28:22
Eina sau, kaip puikiai perteikta gilaus rudens nuotaika - monotoniškas lietaus caksėjimas, niaurus eletroninių vargonėlių dangus ir įsismelkianti melancholija.