Bjork Oj, kaip toosinsiuos. Visi girdes
P.S. o dbr perskaiciau autores klausima iki galo, kurio turbut dauguma nepastebejo. NIhtwish ar Avril? Juokinga.
Heh. Net nezinau, linket jam susimaut? kazkaip netikiu, kad issipildytu
However, kadanors as ji vis tiek pamatysiu.
O siaip kol kas lauksiu kovo-balanzio, kai prasides nauja kalba su tevais "nuleiskitmanepagaliauivokietijapamatyti rooney!"
Metallicos pirmi tiksliau visi albumai man labai patinka,bet nuo 1991 tai yra komercinis šūdas spausti pinigams.Išvis kas per mada švaistytis tuo zodziu komercija.Komerciniu grupių irgi yra gerų.Pink floyd,queen,the beatles t.t.O tos lavignes aš neginu tiesiog jau juokinga darosi
bulleTz rašė: O tai metallica,korn,slipknot ne komercinis šūdas ?
Paklausyk metallicos pirmuju albumu (kill 'em all, ride the lightning, master of puppets, ...and justice for all) mano manymu tai nera komercija.
Kai pildziau savo duomenis sitam portalui, korn dar sugebejo kalt i klyna. dare kazka originalaus, tik veliau nusivaziavo. Man patinka ankstyvi korn gabalai.
O del slipknot... Jie nesistengia uzdirbti ar parduoti kuo daugiau (faktas, kad paskutinis ju albumas buvo isleistas pries kokius 5 ar 6 metus). Mane ju muzika "veza" ar as nieko nehaliu padaryti, kad ju muzika veza ir kitus.
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
Nightwish profesionalesni, tai tegul jie ir vaziuoja. O avril jau seniai laikas pasitraukt... Kuo maziau komercinio sudo, tuo geriau
-Tad pashelkim=)...
Kiekviena ishskridusi kede per langa atitinka gautos energijos kieki...
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
2008 m. birželio 3 d. 21:32:07
Iš tikrųjų labai norėčiau,kad į Lietuvą atvažiuotų Lifehouse arba Disturbed.
Svajoti niekas nedraudzia
Jo, gerai, būtų, nes lietuvoj NĖRA GRUPIŲ,
2008 m. birželio 3 d. 21:27:17
Iš tikrųjų labai norėčiau,kad į Lietuvą atvažiuotų Lifehouse arba Disturbed.
Svajoti niekas nedraudzia
2008 m. gegužės 29 d. 22:46:39
P.S. o dbr perskaiciau autores klausima iki galo, kurio turbut dauguma nepastebejo.
2008 m. gegužės 29 d. 19:18:10
2008 m. gegužės 29 d. 13:50:52
2008 m. gegužės 25 d. 18:31:18
2008 m. gegužės 25 d. 18:29:02
2007 m. gruodžio 23 d. 16:44:01
2007 m. gruodžio 20 d. 21:03:01
2007 m. gruodžio 20 d. 20:58:53
2007 m. gruodžio 20 d. 18:12:30
Heh. Net nezinau, linket jam susimaut? kazkaip netikiu, kad issipildytu
However, kadanors as ji vis tiek pamatysiu.
O siaip kol kas lauksiu kovo-balanzio, kai prasides nauja kalba su tevais "nuleiskitmanepagaliauivokietijapamatyti rooney!"
2007 m. gruodžio 20 d. 16:46:18
Pats sau pavydziu, jei tik piniga sukrapstysiu
2007 m. gruodžio 20 d. 14:59:25
2007 m. gruodžio 20 d. 14:41:19
2007 m. gruodžio 20 d. 10:36:27
O tai metallica,korn,slipknot ne komercinis šūdas ?
Paklausyk metallicos pirmuju albumu (kill 'em all, ride the lightning, master of puppets, ...and justice for all) mano manymu tai nera komercija.
Kai pildziau savo duomenis sitam portalui, korn dar sugebejo kalt i klyna. dare kazka originalaus, tik veliau nusivaziavo. Man patinka ankstyvi korn gabalai.
O del slipknot... Jie nesistengia uzdirbti ar parduoti kuo daugiau (faktas, kad paskutinis ju albumas buvo isleistas pries kokius 5 ar 6 metus). Mane ju muzika "veza" ar as nieko nehaliu padaryti, kad ju muzika veza ir kitus.
2007 m. gruodžio 19 d. 14:01:48
2007 m. gruodžio 19 d. 12:09:23
2007 m. gruodžio 19 d. 10:03:40
2007 m. gruodžio 19 d. 08:26:32
2007 m. gruodžio 19 d. 07:43:28