O man kaip tik Boston rėžia ausį, nes šiuo albumu gana nuvylė mane. Aišku, jie apskritai niekada nebuvo labai stabili grupė, bet nesiginčykim, jų pirmasis albumas vertas gero žodžio.
O tai, kas dabar dedasi, nėra vien visoks dubstepas ir vidutinis rokas. Reikėtų gilintis kažkur labiau...
Kadangi Boston niekad nebuvo mano mėgstamiausia grupė - aš jais nesidomėjau. Ir išvis juos laikiau "one hit wonder" vien dėl "More than a Feeling" dainos.
Gal dėl to, kad jais nesidomėjau ir nieko iš jų nesitikėjau - mane ir nustebino maloniai :)
O tai, kas dabar dedasi, nėra vien visoks dubstepas ir vidutinis rokas. Reikėtų gilintis kažkur labiau...
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2013 m. gruodžio 22 d. 12:06:16
Kadangi Boston niekad nebuvo mano mėgstamiausia grupė - aš jais nesidomėjau. Ir išvis juos laikiau "one hit wonder" vien dėl "More than a Feeling" dainos.
Gal dėl to, kad jais nesidomėjau ir nieko iš jų nesitikėjau - mane ir nustebino maloniai :)
2013 m. gruodžio 19 d. 02:17:16
BET KODEL ANTIES IDETA TIK 1 DAINA???????????/TAS PATS IR SU LEON SOMOV ALBUMU..
2013 m. gruodžio 18 d. 21:38:12
O man kaip tik Boston rėžia ausį, nes šiuo albumu gana nuvylė mane. Aišku, jie apskritai niekada nebuvo labai stabili grupė, bet nesiginčykim, jų pirmasis albumas vertas gero žodžio.
2013 m. gruodžio 18 d. 12:57:08
Boston kaip gerai susiklausė
atgaiva ausims toks klasikinio roko skambesys po visų dubstepų ir vidutinių roko grupių...
2013 m. gruodžio 17 d. 17:08:20
pas R Kelly labai keisti akiniai, kazkaip nesueina krastai