P.S. Na mano kuklia nuomone, tai YRA + BUS ir toliau iš tiesų vienas įspūdingiausių gabalų iš viso to gėrio, ką savo laiku sukurpė su savo raudojančiomis violončelėmis APOCALYPTICA ...
Nepakartojamas & Neįtikėtinai vežantis kūrinys !
Pilnas 'Vamzdec' !
**
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Kone sužvarbau, penkias minutes buvau pašiurpęs. Ninos Hagen ta Rrrrr varo iš proto. Va tokiose dainose vokiečių kalba nepakeičiama. Neįsivaizduoju ją skambant pvz. lenkiškai.
Totalus 'stogo rovimas' !!! ... Nu ką čia jau ir bepridursi ..
APOCALYPTICA išties beviltiškai puikūs virtuozai ! ... !
Nina Hagen vokalo pasirinkimas atlikti "SEEMANN" - tobuliau neįmanoma ir buvo sumąstyti ...
**
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2025 m. vasario 20 d. 16:42:14
Geras, geras
2025 m. vasario 20 d. 10:05:03
Turbut visu laiku pats geriausias apocalypticos su nina hagen gabalas!
2011 m. sausio 26 d. 01:17:43
P.S. Na mano kuklia nuomone, tai YRA + BUS ir toliau iš tiesų vienas įspūdingiausių gabalų iš viso to gėrio, ką savo laiku sukurpė su savo raudojančiomis violončelėmis APOCALYPTICA ...
Nepakartojamas & Neįtikėtinai vežantis kūrinys !
Pilnas 'Vamzdec' !
**
2010 m. lapkričio 20 d. 19:50:08
2010 m. gegužės 10 d. 21:47:55
Totalus 'stogo rovimas' !!! ... Nu ką čia jau ir bepridursi ..
APOCALYPTICA išties beviltiškai puikūs virtuozai ! ... !
Nina Hagen vokalo pasirinkimas atlikti "SEEMANN" - tobuliau neįmanoma ir buvo sumąstyti ...
**