Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Music.lt bendruomenės apdovanojimai 2013

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
saliakelio
2014 m. kovo 31 d. 23:34:23

reiks paskaityti tavo dienorasti, kiti man patinka kur skaiciau, bet ne labiausiai kuriu laukiu  - yra egzistencine gaidele kuri mane uzbure pamastymuose - bet labiau as vertinu nuosirduma, be paslapties sydo - nes nuasmenintu dienorasciu gali bet kas uzdereti... man  juose alkana

Atsakyti
4Blackberry
2014 m. kovo 31 d. 22:51:02

Na tikrai mažų mažiausiai tikėjausi, kad tas mano dienoraštis bus išrinktas metų dienoraščiu {#} Bet dėkui, kas prabalsavot, man, kaip rašytojai, puikus paskatinimas. Ir labai atsiprašau, kad pati nesudalyvavau balsavime :)

2014 m. kovo 31 d. 22:25:06

as tai puikiai atsimenu kada kilo si ideja :) viena audringa diskusiju savaitgali :)

Atsakyti
Dead_soul
2014 m. kovo 31 d. 19:01:32

O kuom mano darbas ar profesija gali trukdyti vėl pretenduoti į tą pačią nominaciją?

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
saliakelio
2014 m. kovo 31 d. 18:55:07

tau r eiks keist darba ir profesija - XAXAXA, kitaip niekada ohohohhoho

Atsakyti
Crazyz
2014 m. kovo 31 d. 12:11:08

ohh kokie jūs faini ;DD

Atsakyti
Dead_soul
2014 m. kovo 31 d. 12:05:05 2014-03-31 12:06:00

O, kaip miela :) man taip pat reiks pasistengt, kad kitais metais vėl galėčiau pretenduoti į tą pačią nominaciją :D

Jeigu tu turi nuostabią žmoną, pritrenkiačią meilužę, prabangų automobilį, neturi problemų su valdžia ir mokesčių tarnybomis, o tau išėjus į gatvę visada šviečia saulė ir praeiviai tau šypsosi - pasakyk NE narkotikams!
Atsakyti
V3rtig0
2014 m. kovo 31 d. 10:21:00

Dėkui už apdovanojimą, pasistengsiu šiais metais laikyti savo e-liežuvį tokį pat aštrų ;)

Dėkoju organizatoriams(-ui), projektas tikrai vykęs, kitais metais vėl lauksim Muzikinių oskarų (Moskarų?).

2014 m. kovo 30 d. 17:10:44 2014-03-30 22:44:37

Dėkoju DJ gerbiamai komisijai, Metų Craziui, visiems balsavusiems ir konkurentams už tai, kad jie buvo blogesni už mane {#}

O jei rimčiau - tikrai saliamoniškai padalinti apdovanojimai, kai nei vienoje kategorijoje laimėtojai nesikartoja. Ypač sutinku su Metų komentatoriumi, žurnalistu bei mp3'istu :)

Gaila, kad nieko nelaimėjo Einaras ir Rutonė, tai dalinuosi savo Oskarą su jais, o taip pat irgi jo vertais edzkaa1 bei Misantropia, kuriems linkiu pasispausti šiemet :)

oscar

Atsakyti
DeathLetter
2014 m. kovo 30 d. 15:15:23

Plojimai laimėtojams! :)))

2014 m. kovo 30 d. 15:03:19 2016-08-19 22:12:11

visiems po medalį 

Atsakyti
Sahja
2014 m. kovo 30 d. 13:43:01

Dėkoju visiems,kas buvo su manimi,savo tėvams,artimiesiems,seneliams,balsavusiems.AČIŪ.

Malonu labai laimėti,nors ir nieko negavus,nenusiminčiau,nes pralaimėjimas,kartais yra kaip pergalė,o laimėjimas,gali tapti pralaimėjimu.

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Crazyz
2014 m. kovo 30 d. 13:07:30

Išaušo ir final diena. Ačiū, kad nepabūgot nubalsuoti ir pagyvinot diskusijų forumą. Gerbiamoji komisija skelbia rezultatus:

Music.lt bendruomenės apdovanojimų 2013 nugalėtojai:

Metų narys/ė - Crazyz (dėkui visiems, kas balsavot už mane, nežinau nesijaučiu tokiu ir keista pačiam savo niką įrašyt, lol, nu yra kaip yra, dėkoju dar kartą kam taip atrodo :) )

Metų naujokas/ė - Akwiliana

Metų top komentaras - "Aš tai neturiu papų, bet nekompleksuoju." - v3rtig0

Metų komentatorius - saliakelio

Metų svaigulys -  Sahja

Metų blevyzga -  Silentist

Metų diskusija - Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose

Metų dienoraštis - "Dienoraštis apie dienoraščius" - autorius 4Blackberry

Metų dienoraštininkas - ep

Metų Music.lt žurnalistas - lacunacoil

Metų mp3 autorius/ė -  justasjuskevicius a.k.a. muzikinėterapija (be konkurencijos)

Metų kūrybos autorius/ė - R7wa

Metų nario/ės sugrįžimas - deadSoul

Metų bendruomenės ar nario/ės iniciatyva/projektas - Musiciečių dalyvavimas kassavaitiniuose muzikiniuose protmūšiuose - nuopelnai R7wa

Už aktyvią ištikimybę music.lt - duetas Edas ir Delacorado (kadangi surinko po vienodai balsų, komisija nusprendė apdovanoti abu dueto forma)

Bonus kategorija - Metų Kristina - prieblanda

Ką gi, oskarai išdalinti, sveikinimai visiems, aktyvių 2014-metų :)

Atsakyti
Dead_soul
2014 m. kovo 21 d. 08:54:33

Kas be ko:) db reik nominacijos i 2 metu sugrizimus?:D

Atsakyti
V3rtig0
2014 m. kovo 20 d. 22:36:44

Ji gyva!!!! {#}

2014 m. kovo 20 d. 15:25:07

Lyg ir nepaskelbti dar nugalėtojai, tai reiškiuosi ir aš :))

Music.lt bendruomenės apdovanojimai 2013:

Metų narys/ė - Crazyz

Metų naujokas/ė - ????

Metų top komentaras - "Aš tai neturiu papų, bet nekompleksuoju."  - v3rtig0

Metų komentatorius - saliakelio

Metų svaigulys - saliakelio

Metų blevyzga - Silentist

Metų diskusija - Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose,

Metų dienoraštis - ???

Metų dienoraštininkas - ep

Metų Music.lt žurnalistas -  lacunacoil

Metų mp3 autorius/ė - ???

Metų kūrybos autorius/ė - ???

Metų nario/ės sugrįžimas - 4Blackberry

Metų bendruomenės ar nario/ės iniciatyva/projektas - Musiciečių dalyvavimas kassavaitiniuose muzikiniuose protmūšiuose - nuopelnai R7wa

Už aktyvią ištikimybę music.lt - lacunacoil

Bonus kategorija - Metų Kristina - kinomane

Atsakyti
HUMANOID
2014 m. kovo 18 d. 21:52:09

Metų narys/ė -  Crazyz

Metų naujokas/ė -  Isa

Metų top komentaras -

"Aš tai neturiu papų, bet nekompleksuoju."  - v3rtig0,

Metų komentatorius -  einaras13

Metų blevyzga - Sahja

Metų diskusija - Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose

Metų dienoraštis - "Mokyklos valgykloj kas? Rammstein?" - DeathLetter

Metų dienoraštininkas -  einaras13

Metų Music.lt žurnalistas -  velniux

Metų mp3 autorius/ė - justasjuskevicius a.k.a. muzikinėterapija

Metų kūrybos autorius/ė -  MsEnteryourname

Metų bendruomenės ar nario/ės iniciatyva/projektas - musiciečių meet'ai koncertuose - nuopelnai  music.lt

Už aktyvią ištikimybę music.lt - Delacorado

Bonus kategorija - Metų Kristina - prieblanda

Atsakyti
Crazyz
2014 m. kovo 18 d. 21:40:00

Na, ar dar atsiras narių, kurie atiduos savo balsus.

Štai kas nominuota :) laikas tiksi, greitai bus paskelbti nugalėtojai.

Tai kas dar neatidavėt balso, suskubkit atiduoti.

Metų narys/ė - Edas, einaras13, Crazyz, V3rtig0, R7Wa, Rutone

Metų naujokas/ė - Akwiliana, Isa, Docentas

Metų top komentaras -

"nu gerai is visu tavo isvardintu -

System of the down - nx moliai gali buti bet kur nors klukio rusyje ar apleistose karvidese

Roling stones - per daug jau jiems tu kelioniu buvo, kad kazka naujo pamatytu is ziurovu

Iron Maiden - supisti pensininkai, gali atvaryti kaip ir dauguma cia paskutiniu metu bevaranciu dar pakoncertuoti didesnese auditorijose senoliu, bet nemanau kad po atviru dangum

Ramstein - jau buvo, nieko ipatingo vokieciams mes nereiskiame, supisti naciai

Coldplay - nemanau kad planauja dideles gastroles, o be ju mazyciam krastui kazka naujo ir neverta tiketis

Killers - WTF is this, kazkokie nuduse akumuliatoriu uostytojai, niekas apie juos nezino nieko

D. Bowie - senis ir kriosena. nemanau kad istvertu abejotina savo kurybos ivertinima is musu melomanu

AC?DC - narkomanai, neverta jiems isvis atsijungti nuo laseliniu kad kepenys neatsakytu

Madona - nu kaip sakiau, per mazai mergele i rytus keliavo kazkada, senatvinis zygis

Aerosmith - nzn, jokio naujo filmo kur jiems ju reiketu ir apskritai jie per filmus isgarsejo

Black Sabath - cia nieko kas butu tikra, nemanau kad nors kazkiek viskas butu panasu i grupe

U2 - eina nx, debilai airiai pries 20 metu iskeite meiles dainas i globalizacijos problemas, mums tai naxui poxui"

dienoraštyje - Guess. Autorius saliakelio,

"Tai yra daugiau,negu čia visi kalba ir reiškiasi....Tai ir spalvos,ir garsai,ir dar daugiau egzistuoja....Aš gyvenu,vien muzika,ir jei galėčiau paaiškinčiau,bet tai nepaaiškinama,nes ne iš šio pasaulio,nes šiame pasaulyje,per daug materializmo...Visi žinome,kas domimės...Daug reikia žinoti,kad suprasti,tą,arba gimti,ir žinoti....Kitame gyvenime,gyvena tas žiunojimas,bet kadangi,ir šis gyvenimas priklauso,kitam,tai ,kai kam yra tai žinoma...Kartais net nesuprantant,bet tai egzistuoja...Tai apima daugybę sričių,net ne meno ir muzikos...Reikia daug žinoti,ypač,tikėjimo ir šiaip visuose mokslo ir žmogiškuose DALYKUOSE....Suprantu,kad nevisi suprato,bet tai yra ne dabartiniam žmogui suprasti,kuris yra tik paviršutiniškas,o gal kuris ir ne?" - Sahja,

"Aš tai neturiu papų, bet nekompleksuoju."  - v3rtig0,

"yra du tipai, tie kurie pasiduos papams, ir tie kurie tik sako , kad nepasiduos papams" - ep

Metų komentatorius - MT, Silentist, einaras13, saliakelio

Metų svaigulys - saliakelio, Sahja

Metų blevyzga - Sahja, Silentist, saliakelio, Rutone

Metų diskusija - Paskutinis matytas filmas, Paskutinė perskaityta knyga, Music.lt kviečia: ištikimiausių svetainės narių susitikimai koncertuose, Vienas iš Dviejų, MUSIC.LT apps'as  windows ir mobiliesiems - neišsipildanti svajonė

Metų dienoraštis - "Dienoraštis apie dienoraščius" - autorius 4Blackberry, "Laisvė ilgesio akivaizdoje" - MsEnteryourname, "Viena šios vasaros diena. Pabėgimas iš Vilniaus." - Rutone, "Grey" - defgerdy, "Mokyklos valgykloj kas? Rammstein?" - DeathLetter

Metų dienoraštininkas - Silentist, ep, dead_Soul, einaras13, __Nirvana1994-1987__

Metų Music.lt žurnalistas - Silentist, lacunacoil, velniux

Metų mp3 autorius/ė - improjektas, justasjuskevicius a.k.a. muzikinėterapija, defgerdy, armin32

Metų kūrybos autorius/ė - superlink, Akwiliana, MsEnteryourname, Silentist, R7wa, einaras13

Metų nario/ės sugrįžimas - deadSoul, 4Blackberry

Metų bendruomenės ar nario/ės iniciatyva/projektas - Musiciečių dalyvavimas kassavaitiniuose muzikiniuose protmūšiuose - nuopelnai R7wa, musiciečių meet'ai koncertuose - nuopelnai  music.lt, Penktadienio Verpetas (be_inis)

Už aktyvią ištikimybę music.lt - Edas, lacunacoil, Crazyz, Delacorado, Silentist

Bonus kategorija - Metų Kristina - kinomane, prieblanda, Hermetika, onewildflower

Atsakyti
einaras13
2014 m. kovo 11 d. 12:46:12

Metų narys/ė - Crazyz

Metų naujokas/ė - Isa

Metų top komentaras -

"Aš tai neturiu papų, bet nekompleksuoju."  - v3rtig0,

Metų komentatorius - Silentist

Metų svaigulys - Sahja

Metų blevyzga - saliakelio

Metų diskusija - Paskutinė perskaityta knyga

Metų dienoraštis - "Dienoraštis apie dienoraščius" - autorius 4Blackberry

Metų dienoraštininkas - __Nirvana1994-1987__

Metų Music.lt žurnalistas - lacunacoil

Metų mp3 autorius/ė - justasjuskevicius a.k.a. muzikinėterapija

Metų kūrybos autorius/ė - MsEnteryourname

Metų bendruomenės ar nario/ės iniciatyva/projektas - musiciečių meet'ai koncertuose - nuopelnai  music.lt

Už aktyvią ištikimybę music.lt - Delacorado

Bonus kategorija - Metų Kristina - kinomane

2014 m. kovo 11 d. 02:28:26

Kadangi net pm gavau, tai darau. Ir šiaip, nebeišeina, muziko labui prisidėti, tad mano objektyvumas labai kiauras.

Metų narys/ė - Lacunacoil

Metų naujokas/ė - ??? ar ana ta mergina, kuri du berniukus mylėjo, bet negalėjo, tačiau ilgus dienoraščius rašė. 

Metų top komentaras - palieku tuščią, nes nepraleidau tiek laikau, bent vieną pastebėt.

Metų komentatorius - einaras13

Metų blevyzga - saliakelio

Metų diskusija - paskutinis matytas filmas (turėdamas nedaug laiko, šiai skyriau daugiausia dėmesio, tobulėjame su aprašais)

Metų dienoraštis - nėra tokio, dėl tų pačių priežasčių.

Metų dienoraštininkas - ep, už ep'išką dalykiškumą. papai prie papų, kinas prie kino. aiškuma.

Metų Music.lt žurnalistas - ???

Metų mp3 autorius/ė - ???

Metų kūrybos autorius/ė - ???

Metų nario/ės sugrįžimas - ???

Metų bendruomenės ar nario/ės iniciatyva/projektas - Musiciečių dalyvavimas kassavaitiniuose muzikiniuose protmūšiuose - nuopelnai R7wa

Už aktyvią ištikimybę music.lt - lacunacoil

Bonus kategorija - Metų Kristina - Kristina

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja ERA Don't You Forget
 ERA

4Blackberry Deep Purple Arrogant Boy
 Deep Purple
 Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje!
Alvydas1 Act of Defiance Poison Dream
 Act of Defiance

Very_crazy_enough Cher All Or Nothing
 Cher
 80!
Konditerijus Shakira La Tortura
 Shakira

Šiuo metu vertiname

The Black Keys The Black Keys
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Pokalbių dėžutė

18:55 - Very_crazy_enough
" Visi esate saugus! "
Евге́ний Ви́кторович Приго́жин
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
12:37 - Very_crazy_enough
666 6e6tine6 ka veikti per 666ines? Laukti 777miniu!
12:36 - 4Blackberry
Quiero más points
12:26 - Konditerijus
No quiero más…
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1093
  Iš viso užsiregistravę: 73765
  Naujausias narys: RodgerHennin
  Šiandien apsilankė: 95462