| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2014 m. sausio 31 d. 19:09:32
nebūtina :DD
tiesiog, prabalsuok ČIA:
Music.lt bendruomenės apdovanojimai 2013:
Metų narys/ė -
Metų naujokas/ė -
Metų top komentaras -
Metų komentatorius -
Metų svaigulys -
Metų blevyzga -
Metų diskusija -
Metų dienoraštis -
Metų dienoraštininkas -
Metų Music.lt žurnalistas -
Metų mp3 autorius/ė -
Metų kūrybos autorius/ė -
Metų nario/ės sugrįžimas -
Metų bendruomenės ar nario/ės iniciatyva/projektas -
Už aktyvią ištikimybę music.lt -
2014 m. sausio 31 d. 19:07:46
O tai naują temą reiktų sukurti kandidatų siųlymui, kad nebūtų košės?
2014 m. sausio 31 d. 18:05:05
esmė tame, kad muscie tarp bendruomenės pastebėtinas kažkoks slogumas, šiais apdovanojimais bandoma vėl suaktyvinti bendruomenę, kažką galbūt pralinksminti, kažką įvertinti :)
2014 m. sausio 31 d. 18:03:11
pratrynet mano komentarus, kurie visai buvo linksmi - nu ir ten dovanokites sau...
2014 m. sausio 31 d. 17:24:47
Jau praėjo etapas, kada galėjom pasiūlyti nominacijų kategorijas, dabar prasidėjo jau balsavimo etapas, tad, jei neturi ką pasakyt, tai prašau nerašynėk nesąmonių, o geriau jau įvardink savo nominantus minėtose nominacijose.
2014 m. sausio 31 d. 10:23:52
A va... saliakelio pametėjo gerą nominacijos idėją - Metų flood'intojas. Ne paslaptis, kas į ją pretenduotų - jam kol kas lygių nematau. Net Silentist/VCE sunkokiai su juo pakonkuruotų
2014 m. sausio 31 d. 04:06:07
anyway jus busit anyway apdovanoti savo draugu sauniais pritarimais. iki bohemos nenusitusinsit - o kaip solidus vartotojai jausit gera kvapa. Merkantiliskas apziurinetojas - xaxa goooglej nerasit ka tai reiskia.
2014 m. sausio 31 d. 01:30:13
daviau
, tai iš esmės sutinku. Visgi
Metų komentaras Tai yra daugiau,negu čia visi kalba ir reiškiasi....Tai ir spalvos,ir garsai,ir dar daugiau egzistuoja....Aš gyvenu,vien muzika,ir jei galėčiau paaiškinčiau,bet tai nepaaiškinama,nes ne iš šio pasaulio,nes šiame pasaulyje,per daug materializmo...Visi žinome,kas domimės...Daug reikia žinoti,kad suprasti,tą,arba gimti,ir žinoti....Kitame gyvenime,gyvena tas žiunojimas,bet kadangi,ir šis gyvenimas priklauso,kitam,tai ,kai kam yra tai žinoma...Kartais net nesuprantant,bet tai egzistuoja...Tai apima daugybę sričių,net ne meno ir muzikos...Reikia daug žinoti,ypač,tikėjimo ir šiaip visuose mokslo ir žmogiškuose DALYKUOSE....Suprantu,kad nevisi suprato,bet tai yra ne dabartiniam žmogui suprasti,kuris yra tik paviršutiniškas,o gal kuris ir ne? - Sahja
Metų projektas/iniciatyva - musiciečių meetai koncertuose (gaila, ir ši iniciatyva nugeso...)
2014 m. sausio 30 d. 21:31:51
galėtum parašyti, kokį būtent MT komentarą laikai top komentaru, tas pats ir su dienoraščiu :)
2014 m. sausio 30 d. 21:21:26
ok, mano manymu, kam skyriau savo balsus :)
Metų narys/ė - einaras13
Metų naujokas/ė - Isa
Metų top komentaras -
"nu gerai is visu tavo isvardintu -
System of the down - nx moliai gali buti bet kur nors klukio rusyje ar apleistose karvidese
Roling stones - per daug jau jiems tu kelioniu buvo, kad kazka naujo pamatytu is ziurovu
Iron Maiden - supisti pensininkai, gali atvaryti kaip ir dauguma cia paskutiniu metu bevaranciu dar pakoncertuoti didesnese auditorijose senoliu, bet nemanau kad po atviru dangum
Ramstein - jau buvo, nieko ipatingo vokieciams mes nereiskiame, supisti naciai
Coldplay - nemanau kad planauja dideles gastroles, o be ju mazyciam krastui kazka naujo ir neverta tiketis
Killers - WTF is this, kazkokie nuduse akumuliatoriu uostytojai, niekas apie juos nezino nieko
D. Bowie - senis ir kriosena. nemanau kad istvertu abejotina savo kurybos ivertinima is musu melomanu
AC?DC - narkomanai, neverta jiems isvis atsijungti nuo laseliniu kad kepenys neatsakytu
Madona - nu kaip sakiau, per mazai mergele i rytus keliavo kazkada, senatvinis zygis
Aerosmith - nzn, jokio naujo filmo kur jiems ju reiketu ir apskritai jie per filmus isgarsejo
Black Sabath - cia nieko kas butu tikra, nemanau kad nors kazkiek viskas butu panasu i grupe
U2 - eina nx, debilai airiai pries 20 metu iskeite meiles dainas i globalizacijos problemas, mums tai naxui poxui"
dienoraštyje - Guess. Autorius saliakelio
Metų komentatorius - Silentist
Metų svaigulys - saliakelio
Metų blevyzga - Sahja
Metų diskusija - Paskutinis matytas filmas (ne vien musiciečiams rūpi muzika, bet ir filmai :) )
Metų dienoraštis -"Dienoraštis apie dienoraščius" - autorius 4Blackberry - parašytas liepos 18 d.
Metų dienoraštininkas - Silentist
Metų Music.lt žurnalistas - lacunacoil
Metų mp3 autorius/ė -justasjuskevicius
Metų kūrybos autorius/ė -Akwiliana
Metų nario/ės sugrįžimas - deadSoul (nors ji vėl kažkur dingo :D )
Metų bendruomenės ar nario/ės iniciatyva/projektas -Musiciečių dalyvavimas kassavaitiniuose muzikiniuose protmūšiuose - nuopelnai R7wa
Už aktyvią ištikimybę music.lt - lacunacoil
2014 m. sausio 30 d. 19:25:27
Metų narys/ė -Edas
Metų naujokas/ė -Akwiliana
Metų top komentaras -MT
Metų komentatorius -MT
Metų svaigulys -0
Metų blevyzga -0
Metų diskusija -R7wa
Metų dienoraštis -Deathletter
Metų dienoraštininkas -Silentist
Metų Music.lt žurnalistas -Silentist
Metų mp3 autorius/ė -improjektas
Metų kūrybos autorius/ė -superlink
Metų nario/ės sugrįžimas -0
Metų bendruomenės ar nario/ės iniciatyva/projektas -Crazyz
Už aktyvią ištikimybę music.lt -Edas
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. sausio 30 d. 12:45:19
Jau ir pamiršęs buvau apie šiuos apdovanojimus. Tai va, Nominacijos Jūsų dėmesiui, išrinkit Jūsų manymu verčiausius, geriausius ir t.t. Kada paaiškės šių apdovanojimų nugalėtojai, kai bus pakankamai nubalsuota :D ir paskirta komisija nuspręs galutnius laimėtojus.
Pasitelkit savo fantaziją, jei nežinot, ką įrašyt į vieną ar kitą kategoriją, tai nerašykit, o rašykit tai, kas kaip Jums atrodo tinkamiausia, verčiausia.
O nominacijų nei daug, nei mažai :)
Metų narys/ė -
Metų naujokas/ė -
Metų top komentaras -
Metų komentatorius -
Metų svaigulys -
Metų blevyzga -
Metų diskusija -
Metų dienoraštis -
Metų dienoraštininkas -
Metų Music.lt žurnalistas -
Metų mp3 autorius/ė -
Metų kūrybos autorius/ė -
Metų nario/ės sugrįžimas -
Metų bendruomenės ar nario/ės iniciatyva/projektas -
Už aktyvią ištikimybę music.lt -
2013 m. gruodžio 25 d. 05:31:44
o aš - psichosociali daržovė
2013 m. gruodžio 24 d. 15:52:29
As apdovanojimo? ;o
Na, ir man kazkaip i galva nelabai kas ateina.. Gal 2014 metai, sakyciau, sekmingesni siuo atvzvilgiu bus : ]]
2013 m. gruodžio 24 d. 14:39:36
O aš - metų jautienos kepsnys su Ac-Dc alum. Kur čia matyta - jokios atsvaros metų brokoliui - nesąžininga juk taip
2013 m. gruodžio 24 d. 14:31:55
Šiaip jei rimtai norit apdovanojimų, tai manau, kad reikia nustatyti absoliučias kategorijas.
Tada kiekvienas į tas kategorijas įrašo savo kandidatą (gali kartotis, nebūtinai pildyti visas kategorijas). Pasibaigus sutartam balsavimo laikui suskaičiuojami balsai ir kiekvienas žmogus paskelbiamas metų tuo ar anuo. Jei balsų po lygiai surenka du ar daugiau nariai, galima arba juos bendrai paskelbti tos kategorijos nugalėtojais, arba daryti papildomą balsavimą (kas nelabai patogu, arba netgi visiškai nepatogu), arba kokios nors random generator programos dėka išrinkti (kas yra patogiau, internete pilna tokių programų).
2013 m. gruodžio 24 d. 13:59:00
o, kiek cia man apdovanojimu, aciu aciu :)
o pati kokio apdovanojimo noretum? :) nes kai pagalvojau apie tave, tai taip man i galva niekas ir neatejo :)
2013 m. gruodžio 24 d. 13:40:38
cia kaip mokykloje vaikams reikia vaidinti Kaledini spektakli tevams ir ne visi nori ten vaidinti kiski, zvirbli ar ten koki ezi. Pasakos kuriose nesinoretu kazka linksminti
2013 m. gruodžio 24 d. 13:35:10
Kažkaip šovė tokia mintis -
music.lt kartos vis keičasi, keičiasi, tik ep lieka amžinai ; )
Už aktyvią ištikimybę music.lt - sakyčiau apdovanojimą
2013 m. gruodžio 24 d. 13:29:43
Aš norėčiau būti metų brokolis.