| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2013 m. gruodžio 24 d. 13:17:29
cha cha cha aciu tau irgi uz nominacija :D as kaip tik irgi save galbojau ar tai i metu kinomana ar tai i metu begika iskelt :D metu rezervas irgi gal neblogai skamba :D
aisku kad juokais, as juk irgi nerimtai :)
2013 m. gruodžio 23 d. 23:54:29
VISIŠKI NIEKAI
Dauguma čia ateiname muzikos paklausyti ir naujienose pasirausti, tai ką gali nominuoti tokiam žmogui-> seksualiausias klausytojas(?)
2013 m. gruodžio 23 d. 20:23:03
Ačiū ačiū už nominaciją.
O tamstą siūlyčiau gal net į dvi nominacijas - metų kino analitiko/apžvalgininko (čia visai rimtai) ir metų rezervininko (kiek rezervinių dienoraščių prikūrei, m? čia jau pasiau juokais)
2013 m. gruodžio 23 d. 15:28:23
2013 m. gruodžio 23 d. 11:42:05
Ramiai, ramiai, nesikarščiuokite.
2013 m. gruodžio 23 d. 05:21:16
Crazyz vėl žaidžia kaip Kill / Save (psicholiginius) žaidimus
2013 m. gruodžio 22 d. 18:33:58
Matai, kaip čia būtų... Blevyzga man panašiau į gandonešį (nuo žodžio gandas (ne to, ilgesnio), jeigu ką
.. nežinau, galiu klyst). O va svaigulys - nu vis gražiau/švelniau nei nusišnekėjimas/nusipezėjimas... o tokių nusisvaigstančių tuim ne vieną.
2013 m. gruodžio 22 d. 18:27:23
Nors pagalvojau, kad metų svaigulys tai kiek per įžeidžianti galbūt nominacija, ją pakeisit būtų galima vat į šitą metų blevyzga.
2013 m. gruodžio 22 d. 18:17:11
Na į Metų blevyzgoriaus/pilstytojo iš tuščio į kiaurą titulą jis galėtų pretenduot, bet kad tokio nėr (kol kas). O šiaip rimtų konkurentų turi. Jei kalbėtume apie Metų svaigulio nominaciją.
2013 m. gruodžio 22 d. 18:08:39
as save nominuoju i metu begika :D (nors begioju tik 2 men.)
o Crazyz nominuoju i metu koncertmeisteri :D
green moon i metu inzinere
dead soul i metu vairuotoja
saliakelio i metu demotevatori
einara i metu moksliuka
nirvana 1994-1987 - i metu drama
RockPrincess - i metu vegetare
dingussi - i metu dingusi
be inis - i metu keliautoja
vertigo - i metu chuligana
velniux - i metu profesoriu
R7wa - i metu misle
Rutone - i metu kate
yra keleta nariu kuriu pasiilgau, kad nera daugiau tarp musu, :(
2013 m. gruodžio 22 d. 17:52:02
Atsisakysi ir piniginio prizo? Net gėlių nepriimsi? :)
2013 m. gruodžio 22 d. 16:38:13
kukliai perleisim laurus garbetroskoms :) aciu aciu nesistokit, siandien as dosnus :)
2013 m. gruodžio 22 d. 15:00:23
Metų bendruomenės iniciatyva.
Kažkokie darbai, susitikimai, projektai, dalyvavimas.
2013 m. gruodžio 22 d. 14:10:32
ne,bet originali idėja,nors man nelabai
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. gruodžio 22 d. 14:08:49
what?:D
Metų Sahja - Crazyz
Metų Crazyz - Sahja
tai norėjai pasakyt?:D
2013 m. gruodžio 22 d. 14:06:47
Crazyz ir yra Crazyz
Sahja ir yra Sahja
O apdovanojimai yra šaunu,kokie jie bebūtų.Jeigu kas supranta,iš viso,apie tai.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2013 m. gruodžio 22 d. 13:54:08
Metų svaigulio - tai taip, manau, kad galima vertinti pagal abu tavo parašytus aspektus.
Metų narį - apskritai, nebūtina čia išskirti statuso.
Metų komentatorius - tai kaip pačiam žmogui atrodo, kas šios nominacijos vertas, gal apskritai savo pasisakymais pasižymėjęs kaip komentatorius.
Tas pats ir su dienoraščiu, kaip tik kažkam atrodo, jog jis būtent vertas metų vardo. Nėra čia konkrečių rėmų.
2013 m. gruodžio 22 d. 13:46:10
Lyg ir aš pritarčiau visoms paminėtoms kategorijoms, betgi, Rutonė gerai išdėstė, kad reikėtų žinoti, pagal kokius kriterijus būtų renkamas į tą kategoriją.
2013 m. gruodžio 22 d. 13:18:05
OK, idėja visai šauni, bet... Paaiškink man, kas tai galėtų pretenduot į Metų svaigulio kategoriją? Nes čia kaip pažiūrėsi - ar didžiausi nusišnekėjimai (nusirašymai), ar kažkieno svaigimas apie kažką (vartotojo apie atlikėją/stilių/renginį)? Nes jei apie nusipezėjimus, tai pretendentų matyčiau tris vartotojus/du žmones in real (pirštais nerodysim, manau, visi supranta, apie ką aš čia). Pasitaisau - keturis vartotojus/tris narius (bet esmės tai nekeičia).
Metų narys ir Metų naujokas. Šiose kategorijose pasidairius kyla klausimų. Viena vertus, viskas aišku, kita vertus.... Dėl naujoko kaip ir aišku. O va dėl nario nelabai. Ar rinktume kaip narį apskritai, ar... nes juk musice yra toks nario statusas. Yra Super narys, yra Ultra, VIP.... Tai va ir klausimas - ar tuos visus jungiam į vieną ir renkam APSKRITAI narį, ar smulkinam kategorijas? Nors, manau, smulkintis neverta.
Metų komentatorius. Daugiausia laikų surinkęs komentatorius ar daugiausia prikomentavęs? Nes čia vėlgi - kiekybė nelygi kokybei. Tas pats ir su Metų dienoraštininku. Daugiausia dienoraščių parašęs, daugiausia už juos gavęs laikų, prirašęs ilgiausių dienoraščių, parašęs dienoraštį, kuris sulaukė daugiausia komentarų ar kaip kitaip? Man įdomu, pagal kurį kriterijų siūlai rinkt geriausią? Nes tokiu atveju geriausiu atveju gali atsirast tik vienas ar du kandidatai.
2013 m. gruodžio 22 d. 12:19:12
Tai apie pačią muziką, pats musicas padarys :D
ok, bus galima įtraukti ir tavo pasiūlymus :)