Neitiketinai nustebau pamates savo "nicka".. Geras.
Aciu Music.lt uz nuostabiu nuostabiausia dovana ir reikia pasakyt, tiesiog nuostabu kad organizuojat ir sugalvojat tokias iniciatyvas, ir kad rupinates kad laudis pamatytu tokio auksto kalibro muzikantus.
o as prisimenu savo 95-97 metus ir nieko apie juos negirdejau, negi po 15 metu reiktu kazkuo zavetis kas jau ir taip spejo pasenti
Reikia. Aš dar nebuvau gimęs, bet žaviuosi tuo, ką jie rodė anksčiau ir ką jie rodo dabar, nes sakyti, kad jie paseno, dar sunku. Jų koncertai vis dar trykšta energija ir tikėkimes, taip bus ir toliau, kuo ilgiau...
Wow, šita žinia nustebino mane. Konkursuose man ne itin sekasi, tai netikėta buvo sužinot, kad šįkart pasisekė. Šiemet šventės smagiai prasideda, dėkui už tokią awesome dovaną :}
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2013 m. gruodžio 24 d. 16:41:36
Neitiketinai nustebau pamates savo "nicka".. Geras.
Aciu Music.lt uz nuostabiu nuostabiausia dovana ir reikia pasakyt, tiesiog nuostabu kad organizuojat ir sugalvojat tokias iniciatyvas, ir kad rupinates kad laudis pamatytu tokio auksto kalibro muzikantus.
Dar karta aciu!
2013 m. gruodžio 24 d. 16:00:47
Reikia. Aš dar nebuvau gimęs, bet žaviuosi tuo, ką jie rodė anksčiau ir ką jie rodo dabar, nes sakyti, kad jie paseno, dar sunku. Jų koncertai vis dar trykšta energija ir tikėkimes, taip bus ir toliau, kuo ilgiau...
2013 m. gruodžio 24 d. 15:56:49
o as prisimenu savo 95-97 metus ir nieko apie juos negirdejau, negi po 15 metu reiktu kazkuo zavetis kas jau ir taip spejo pasenti
2013 m. gruodžio 24 d. 14:44:02
Na, gal patys neis ir padovanos kažkam, tačiau tai jau būtų per daug absurdiška
2013 m. gruodžio 24 d. 14:27:32
Sveikinu. Jei tikrai eisit ir nieko kito su tuo bilietu nedarysit, tai jau žinau su savimi keturis music'iečius, kurie eis į DT :)
2013 m. gruodžio 24 d. 14:09:38
Wow, šita žinia nustebino mane. Konkursuose man ne itin sekasi, tai netikėta buvo sužinot, kad šįkart pasisekė. Šiemet šventės smagiai prasideda, dėkui už tokią awesome dovaną :}
2013 m. gruodžio 24 d. 14:07:56
Sveikinu laimėtojus