Ir kaip kur.
Lietuvoje neabejotinai krepšinis lenkia futbolą, o kitur, kad ir Pietų Amerikos arba čia pat Europos šalyse, futbolui skiriama daugiau dėmesio nei kitoms sporto šakoms.
Iš esmės pastebiu, kad populiarėja ne futbolas, o kamuolys apskritai (žiemą krepšinio, vasarą futbolo, beisbolo, teniso)
Taip ir keičiasi, kuris ball'as populiaresnis kaip kada.
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus.
(Sahja)
Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Futbolas populiareja labai daug vaiku maciau kad i triesas vaiksiotu nei i krepsi i krepsi ten saujos eina o fulei siaubas kas ten darosi.ir lietuviai lost geriau pradejo suvare austrija liktais 2-0 ir rumunija 3-0
Populiariausias žaidimas pasaulyje yra tikrai ne futbolas, tiesa Kinijoje jis jau šiek tiek ribojamas. Bet kokioje nors apalačių genties būstinėje jš gali žaisti kada nori ir kur nori.
futbolas buvo ir bus populiariausias zaidimas pasaulyje;]
Some people think Football is a matter of life and death. I dont like that attitude. It is more seruous than that.
Crazyz rašė: nyksta manau, seniau buvo populiariausias,dabar skverbiasi kitos sporto šakos
Pavyzdžiui? Anyway, klysti...
neklystu, tikrai futbolas nepopuliarėja,galbūt ir nenyksta, bet išlieka pastovus.O kitos šakos kaip krepšinis dabar yra savo amžiuje.Taip pat pradeda vis populiarėti lengvoji atletika, plaukimas, ledo ritulis ir t.t.
Man įdomu iš ko sprendi, kad kitos populiarėja?
iš to kaip pvz Olimpynėse žaidynėse vis daugėja šalių sportininkų kiekis įvairiose sporto šakose.
Bet pasaulio futbolo čempionato žiūrimumas lenkia olimpines žaidynes.
Crazyz rašė: nyksta manau, seniau buvo populiariausias,dabar skverbiasi kitos sporto šakos
neklystu, tikrai futbolas nepopuliarėja,galbūt ir nenyksta, bet išlieka pastovus.O kitos šakos kaip krepšinis dabar yra savo amžiuje.Taip pat pradeda vis populiarėti lengvoji atletika, plaukimas, ledo ritulis ir t.t.
iš to kaip pvz Olimpynėse žaidynėse vis daugėja šalių sportininkų kiekis įvairiose sporto šakose.
Gal as cia toks vienas bet talking heads ir REM nera 1 hito grupes! Gal jos legendines labiau nei nightwish, marduk ar net within temptation bet cia kaip kam
2010 m. liepos 12 d. 17:52:02
kaip kada
Ir kaip kur.
Lietuvoje neabejotinai krepšinis lenkia futbolą, o kitur, kad ir Pietų Amerikos arba čia pat Europos šalyse, futbolui skiriama daugiau dėmesio nei kitoms sporto šakoms.
2010 m. liepos 12 d. 15:12:46
2010 m. liepos 12 d. 14:33:18
2010 m. liepos 12 d. 14:32:04
Nr.1 pasaulyje Futbolas. Taip buvo ir bus.
Teisingai
2010 m. birželio 12 d. 00:02:57
Taip ir keičiasi, kuris ball'as populiaresnis kaip kada.
2010 m. birželio 11 d. 22:32:07
2010 m. birželio 11 d. 21:44:02
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. birželio 11 d. 21:10:21
2010 m. gegužės 18 d. 16:49:17
2010 m. sausio 6 d. 15:43:18
2009 m. lapkričio 21 d. 15:48:24
2009 m. lapkričio 21 d. 12:55:21
Some people think Football is a matter of life and death. I dont like that attitude. It is more seruous than that.
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. balandžio 20 d. 20:06:04
2009 m. balandžio 18 d. 10:55:29
Pamenu kad per kažkurį čempionatą komentatoriai minėjo šį faktą. Gal jis ir nėra tikras. Bet kažkodėl aš linkęs juo tikėti.
o aš esu girdėjęs iš pačių Lietuvių komentatorių, kad Olimpynės žaidynės sulaukia didžiausio žiūrėjimo
Matyt mūsų "Profai" per kiekvieną čempionatą, nesvarbu kokia tai sporto šaka, tą patį skelbia
gali būti
2009 m. balandžio 18 d. 10:49:17
2009 m. balandžio 18 d. 10:45:43
Pamenu kad per kažkurį čempionatą komentatoriai minėjo šį faktą. Gal jis ir nėra tikras. Bet kažkodėl aš linkęs juo tikėti.
o aš esu girdėjęs iš pačių Lietuvių komentatorių, kad Olimpynės žaidynės sulaukia didžiausio žiūrėjimo
Matyt mūsų "Profai" per kiekvieną čempionatą, nesvarbu kokia tai sporto šaka, tą patį skelbia
2009 m. balandžio 18 d. 10:42:49
2009 m. balandžio 18 d. 10:40:00
2009 m. balandžio 18 d. 10:36:05
nyksta manau, seniau buvo populiariausias,dabar skverbiasi kitos sporto šakos
2009 m. balandžio 18 d. 10:12:48
nyksta manau, seniau buvo populiariausias,dabar skverbiasi kitos sporto šakos