| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2014 m. kovo 2 d. 19:45:43
Nu bet tu ir radai kur nuomonių ieškoti
Delfio komentaruose
Apskritai Delfyje yra nors vienas straipsnis kurio komentaruose kas nors ko nors nedergia?
2014 m. kovo 2 d. 19:42:20
Aš ne tik apie music'ą. Va delfyje tai komentarai ... geriau net nežiūrėt (gal taip ir padarysiu). Tie visi palyginimai su kolūkiete, vulgarus sadomazo (kad sadomazo, humoro jausmą turiu
, bet kad vulgarus... sakyčiau kai kuriems nereikia būti šitiek pasitikintiems savo rafinuotu skoniu
).
Kas sako, kad tiesiog daina nepatinka, aš tokią nuomonę priimu ir gerbiu. Man irgi daug kas nepatinka, kas patinka kitiems.
Šiaip ši daina (ir atlikėja) nebuvo vienintelė, kuri man patiko EV, bet šis variantas patiko labiausiai (ir manyčiau, kad drąsiausias).
2014 m. kovo 2 d. 19:36:43
Bet Rutone, ar nėra čia priežastis ir tai, kad iš principo nepatinka šiuolaikiška muzika ? Tada suprantama, tokia daina patikti neturėtų, ji gan šiuolaikiška . O aš mėgstu įvairią muziką. Net neskirstau laikmečiais. Kiekvienas laikmetis turėjo ir geros, ir blogos muzikos. Ir niekas manęs neįtikins , kad dabartinė pop muzika yra tik bloga.
2014 m. kovo 2 d. 19:33:57
Kas ir kur dergia atlikėją? Juk nesakom, kad ji dainuot nemoka ar panašiai. Man tik ta jos daina nesueina, ir pats show įspūdžio nedaro.
2014 m. kovo 2 d. 19:32:28
O kas tas geriausias dainas išmėtė? Irgi patys. Kas norėjo, tas balsavo kiekvieną savaitę. Ir už dainą, ir už atlikėją. Pažįstu labai daug ne penkiolikinių, kuriems Attention labai patiko. Ir kurie už ją balsavo. O mano dešimtmetei pvz. labiau patiko Ieva. Ir Mia :)
Dabar aš rami rami dėl LT atstovavimo LT. Jei susimaus, ar tai pirmas kartas iš LT? Bet Vilija kitokia (kas turbūt masėms nelabai patinka, pažiūrėkim vien delfio komentarus ) ir jos daina truputį kitokia. Gal tai ir yra jos koziris.
Ir iš viso, man neramiau dėl to, kas Ukrainoje darosi, o ne kad aseit ne tokią dainą ir ne tą dainininkę išrinkom.
2014 m. kovo 2 d. 19:30:28
Galima palaikyt atlikėją ir dainą, jei daina bent kažkiek kabina. Šiuo atveju, net jei pirmą vietą paims (kuri vienintelė ir tėra reikšminga), aš jos tikrai nepamėgsiu. Kaip žiauriai nepatiko ir Lenos daina (nepatinka ir dabar).
2014 m. kovo 2 d. 19:22:17
O kas dėl lietuvių kalbos, tai tas pats V. Prosvirovas yra išsitaręs, kad su lietuvių kalba mes kaip tik būtume saviti ir įdomūs. Na bet kokiu atveju - man tai blogiausia iš blogiausių, ką Lietuva siuntė/siunčia į Euroviziją. Ir Vilijoj nėra nieko dieviško - laaabai žemiškas tas jos grožis ir tikrai be laiko susenusi. OK, vakar atrodė šiek tiek geriau nei prieš savaitę ar dvi. Dabar jau viskas - atiduosim vertint visai likusiai Europai, ką išrinko Lietuvos a le žiūrovai. Kodėl aš nebalsavau ė už vieną? Nes - geriausias dainas išmėtė, o ir šiaip gerų nebuvo daug. Kaip matau iš komentarų tam pačiam soudcloud'e - dievinantiems Vilijos dainą nėra nė penkiolikos metų, iš rašymo stiliaus jaučiasi. Va tokie vaikai tikriausiai subalsavo ir šįkart. Komisija... Ai, tiek to... Sakyčiau, Valius atidavė Vilijai skolą - kad ji pirmojo KĮŽo nelaimėjo. Šiaip faktą, kad važiuos būtent Vilija, vertinu teigiamai - jei susimaus, gal kažkiek grįš į realybę.
2014 m. kovo 2 d. 19:19:55
Ir iš viso nebūkim tokie lietuviškai pikti ir patys pirmi dergiantys savo išrinktą atlikėją. Balsuoti turėjo teisę visi (aš sąžiningai balsavau visus kartus ir esu toli gražu ne paauglė, kurių grupei kai kurie delfi komentatoriai tą Vilijos dainą priskiria). O dabar būtų gražu, kad palaikytumėm savo atlikėją, kuris atstovaus LIETUVĄ.
Pagal vakarykščius pasirodymus būčiau palaikiusi bet kurį iš tų trijų. Vakar jie VISI visi gerai pasirodė.
2014 m. kovo 2 d. 18:57:39
Laimė, Europoje ne lietuvių kalba dominuoja :)
2014 m. kovo 2 d. 18:55:15
Žinot, koks komentaras Delfy populiariausias?
Joo 2014-03-01 23:48 IP: 78.62.133.231 Jo, Europai atrodys, kaip bulvių lauke lietuvė ūkininkė šaukia:- Ateik šeeeeen!Ble ble ble ble....-Ateik šeeeeen!Ble ble ble ble...https://www.delfi.lt/pramogos/eteris/lietuvos-atstove-eurovizijoje-v-mataciunaite-vaziuojame-nugaleti.d?id=64164346#ixzz2upE1n1tN
2014 m. kovo 2 d. 17:19:54
Bet veidas Vilijos mielas ir pats įvaizdis toli nuo vulgarumo
Nu ką jinai tokia gali išgąsdinti
2014 m. kovo 2 d. 17:07:56
Žinai aš anglų kalbos galiu ir nemokėti. Tokiu atveju man visiškai px dainos žodžiai. Tokią dainą vertinsiu grynai pagal atlikimą. O jis tikrai yra seksualiai agresyvus.
2014 m. kovo 2 d. 17:04:41
Dar nepastebėjau apie vulgarumą :) Šiaip jau stengiausi to klausimo neliesti ir nebūčiau čia to rašiusi. Bet mano antipatijos Mijos euroviziniams pasirodymams iš esmės ir atsirado, kad kuo arčiau finalo, tuo labiau jos pasirodymai (įvaizdžiu ir sceniniu elgesiu) vulgarėjo. Atsiprašau, kam kitaip atrodo. Na aš ne vyras, o vyrams gal atrodo ir kitaip (į pupytes ne vienas irgi pasižvalgo). Tai tas vulgarumas man ir permušė jos gerą dainavimą.
O vakar, mano nuostabai, Mia vulgariai jau nebeatrodė. Jau būčiau palaikiusi ir ją, jei būtų laimėjusi.
2014 m. kovo 2 d. 16:56:22
Na juokais ir iki sadomazo galima tą Attention pritempti
Ypač pagal scenografiją
Bet žinant, kokia dainos idėja, ir ją išklausius, akivaizdu, kad daina visgi ne apie tai 
Žodžiu, turėtų būti universalu
Turėtų patikti ir savigarbos turinčioms moteriškos lyties atstovėms, ir linkusioms/-iems į sadomazochizmą 
2014 m. kovo 2 d. 16:51:43
TALAMN vakar Mia sudainavo tikrai labiau mano skoniui. Tuo momentu man jau patiko (nors kai buvo ašaros pirmus kartus, tai mane net atgrasė nuo to perspaudimo). Ir vakar jos ašarų aš nemačiau. Bet neveža visgi manęs TALAMN tiek, kad norėčiau ją dažnai klausytis, ir kad suktųsi mintyse, ir viskas. O Attention ir veža, ir sukasi. Nuo pat pirmo paklausymo (betgi skirtingiems žmonėms patinka skirtingos dainos, kitaip ir būti negali).
Vilijos TALAMN man patiko dėl kitokio stiliaus. Kuris man įdomesnis. Va tokią versiją visai klausyčiau bare, prie taurės vyno.
Ir Vaidas kaip atlikėjas man įdomesnis už Miją. Nors iki EV atrankos niekada juo nesidomėjau.
Monika... Vat jos It's all abouth the boy man labai patinka. Būtent jos šios dainos atlikimas ir buvo geriausias. Ir su šia daina scenoje ji man labai gerai žiūrėjosi.
2014 m. kovo 2 d. 16:43:02
Na, aš labai sutikčiau su tuo straipsniu:
https://www.delfi.lt/pramogos/eteris/ivertino-eurovizijos-finalo-dalyves-vilija-turi-specifini-braiza-mia-priimtinesne-masems.d?id=64162722
Ypač ta vieta:
M. Tyla sako, kad visi atlikėjai yra skirtingi, visi turi pliusų ir minusų, idealaus atlikėjo nėra. „Vilija turi savo specifinį braižą, jis gal kiek kietesnis. Mia priimtinesnė masėms tiek išvaizda, tiek atlikimu“, – vardija prodiuseris.
Šiaip man Tyla nėra autoritetas. Tarkim, vien pažiūrėkim, ką iš Montvydo jis padarė (laimei, pati mačiau Montvydą kelis kartus, kol dar nedainavo savo naujausių "hitų"). Bet šiuo atveju su Tylos mintimis aš sutinku.
2014 m. kovo 2 d. 16:08:41
50 shades of Grey populiarumas parodė, kad žmonėms kaip tik sadomazo su visa atributika reikia. Taip kad dar ne vakaras. Yra vilties likti ne sąrašo gale
Nors šiaip aš už tą dainą nebalsuočiau.
2014 m. kovo 2 d. 15:56:37
Dėl Alyoshos aš irgi jai pirmą vietą būčiau davęs. Bet reikia pastebėt, kad tokios "baladės", kurios yra išskirtinės ir išties kokybiškai atliktos, taip, beveik niekad nelaimi, tačiau dažniausiai nelieka nepastebėtos ir būna pakankamai aukštai (pirmam dešimtuke). Ne tik Alyosha, bet ir ta pati Anouk iš Olandijos praeitais metais ir nemažai kitų. Kad praeis į finalą ir ten neliks paskutinė būčiau ramus, jei būtume išrinkę Mia su TALAMN. Dėl Vilijos su "Attention" toks tikras nesu. Be abejo, jei praeitais metais praėjo Pojavis, tai šiemet koziris kur kas stipresnis, tačiau rizika kur kas didesnė nei Mios atveju.
2014 m. kovo 2 d. 15:52:24
Na, man čia truputį jau kvepia idealizavimu vienos atlikėjos
. Be to, Mia kai vakar atliko TALAMN, tai ir tų ašarų nebuvo tiek (ar išvis?), ir apskritai viskas labai skoningai bei neperspaustai padaryta buvo, jei jau kam kaip tau užkliuvo ankstesnis gulėjimas ant scenos. Vilijos šitos dainos versija buvo, kaip Zilnys teisingai ir pastebėjo, bandymas padaryti viską, kad tik ji nepraeitų ir laimėtų "Attention". Va, Vaidas iš "Attention" padarė įdomų neeurovizinį pasirodymą. O Vilijos chaltūros per TALAMN geru pasirodymu tikrai nepavadinčiau. Ir pianinu grojo kaip pirmą kartą naują dainą bandanti atlikti į muzikos mokyklą neseniai vaikščioti pradėjus mokinukė, ir pačiam atlikime nieko užvedančio bei įsimenančio nebuvo, ir apskritai, na, išverstas kūrinys į visiškai kitą pusę. Ne į gerąją. Jau nekalbant apie pačios Vilijos "užsidegimą" jį dainuoti.
Dėl balso galima veltis į ginčus, bet čia, aišku, kiekvieno asmeninė nuomonė. Kita vertus, balsą ir Monika gerą turi, bet kai ant scenos atrodai tragiškai, tai joks balsas negelbės tokiam konkurse. Aš suprantu, kad Vilija daugelį paperka tuo vaikišku nuoširdumu, na, bet reikia prisiminti, kad čia ne vaikų eurovizija, o suaugusių. Ir klausimas ar būtent koketiškumas bei naglumas nėra kur kas svarbesnės savybės tokioje scenoje.
2014 m. kovo 2 d. 15:35:13
Aš jai būčiau skyrusi 1 vietą (Aloysha'i)
Juk nugalėtojos Lenos daina tai žymiai silpnesnė, paprasta kaip trys kapeikos
Taip, kad šiuo atveju 8 vieta nedaug.
O Mijos spektakliukas man nepatiko. Nežinau, neįtikino. Ypač ašaros. Nors ir kaip aš mėgčiau balades ir būčiau emocionali. Tai, kad daina susideda beveik iš vienos frazės, mano nuomone, trūkumas, o ne privalumas.
Beje, aišku, ne Eurovizijai, bet man labiau patiko Vilijos Take A Look At Me Now variantas. Stilingesnis ir man priimtinesnis.
Pripažįstu, kad Mijos balsas geras, dainavimas stabilus. Bet Vilijos tembras man įdomesnis bei mergiotė turi žymiai daugiau draivo. Ypač patiko jos atlikimas jau paskelbus laimėjimą - tiesiog purslais tyško, va EV norėčiau kažko panašaus iš jos.