Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Rutonė
2014 m. vasario 18 d. 14:30:52

O Mijos Take A Look At Me Now, tas dramatiškas pasidraskymas iki ašarų gale... Tai čia kažkas kaip iš nevilties. Gal sužeista širdis, gal neatkreiptas dėmesys, kai norėjosi. Žodžiu, drama. Kadangi galima rinktis, manęs drama šįkart netraukia. 

Manęs irgi. Naobettačiau... kadangi ne vienas daugiau ar mažiau apie Mios širdies reikalus girdėjo/skaitė tikrai nemažai (ir žino dar daugiau....), tai ta drama mūsų ir nekabina. Gal būtent dėl to. Nors šiaip ar taip, kas ten Miai buvo - tik jos reikalas, jos istorijos užsienyje tikrai niekam neįdomios. 

Vilija... Na galbūt ta žinutė dainoje ir turi prasmės, bet vėl - prisiminkima braliukę/sesutę Marie N - kiek ten sunkiai pasiekiamos moters buvo? M? O pajamė pirmą vietą. Primenu, jei kas netyčia pamiršo

Feministinių motyvų kažkaip neįžvelgiu. Bet žiūrėt yra į ką. Suveikė. O Vilijai nežinau, kokį šou reikėtų padaryt, kad įtiktų įnoringajai publikai. Gal Mios dramatizmas ir labiau suveiktų. O Vaidas lieka su niekuo - nė viena daina jam netinka. It's All About A Girl? Nūūūū.... Variantas, bet... prisipažinsiu, į tekstus gilintis dar nebandžiau, ir nežinia ar bandysiu - vargu ar ten gilios prasmės reikia... Taip, o finalas bus su trimis dalyviais, kurie kaip ir turėtų dainuot tas tris dainas. Kiekvienas. Tai ir Vaidui teks ta nelemtoji It's All About a Boy (Girl?). Iškart nekaip atrodo, ar ne? Nu va, užtai ir ruošiuosi žiūrėt paskutiniąsias laidas, nes darosi įdomu. ne kas laimės, o akip visa tai atrodys/-ytų. Nes iš esmės bent man laimėtoja kaip ir aiški.

Atsakyti
Grace
2014 m. vasario 17 d. 23:37:52

Apie tą žydrumą {#} Na jo, sako , kad EV toks konkursas {#} Bet jei aš būčiau Vaido vietoje, tai man kažkaip gėda būtų tas dainas dainuoti {#}{#} Vistiek, prasidavinėti save gerbiančiam atilikėjui nereikėtų net dėl Eurovizijos {#}

O Take A Look At Me Now Vaido lūpose pagal reikšmę skambėt turėtų kaip narcizo dainelė, tai irgi nežinau :) 

2014 m. vasario 17 d. 23:34:16

Tai bet kokiu atveju finale bus visi trys. Tik tiek, kad Vaidas realiai turbūt tebus ten tik dėl taisyklių. 

Apie KĮŽ dabar supratau, ką norėjai pasakyti :)

Apie tas dvi merginų dainas. Abi prašosi dėmesio, bet abi kitaip ir dėl kitokių priežasčių.

Kaip Vilija pati paaiškino dainą Attention: už Lietuvos įsigalėjęs supratimas, kad lietuvaitės lengvai prieinamos. Ir ji  nori daina paprieštarauti tam stereotipui : ne, mes, lietuvaitės,  nesam pigios. Prašom mus gerbti ir mylėti ! Žodžiu, tai daina su pakelta galva, be isterijų.  

Man tai graži tos dainos žinutė ir prasmė. Nors daina patiktų ar su šia žinute, ar be jos. Patinka ritmiškai, ir su žemu vokalu. Užtai Mios sexy dainos pateikimas man labai kertasi su tuo, kas ta daina norėta pasakyti. Kaip tik , dviprasmiškai atrodo (nors gal eilinis tūlas EV žiūrovas nė nenagrinėja tų dainų ir nesigilina į tas reikšmes). Kita vertus, juk gal klaus apie tą dainą interviu (jeigu iš viso kas ja susidomės). Tai nelabai žinau, ką galėtų atsakyti Mia (nes ji  dainos prasmės nesuprato arba jai nerūpi, bile tik dainuot). 

O Mijos Take A Look At Me Now, tas dramatiškas pasidraskymas iki ašarų gale... Tai čia kažkas kaip iš nevilties. Gal sužeista širdis, gal neatkreiptas dėmesys, kai norėjosi. Žodžiu, drama. Kadangi galima rinktis, manęs drama šįkart netraukia. Ir iš viso, vieną kartą žiūrėti į tas ašaras, gal tiek to. Bet 10-tą..., ar nepabos jos iki koktumo {#} Na gal jinai atlikdama savo dainą apie kažkokius asmeniškus santykius galvojo, jai kitaip. Bet  niekaip neišeina man patikėti Mijos atlikimu. Netikiu aš ja kaip teigiama asmenybe, galbūt todėl jos dramos mano širdies kažkaip pasiekti negali {#}{#}

2014 m. vasario 17 d. 20:55:27 2014-02-17 21:06:59

Beeet.. THAT'S THE POINT. Vilijai tenka tik Attention. Miai - tik Take A Look At Me Now. Vaidui lieka tik It's All About a Boy. Na jei žydrai juokaut, tai eurovizijai tas turėtų sueit. Netgi labai. O realiai finalas bus grynai moteriškas - juk reikia kažkaip atsikratyt Vaido. Na ir greičiausiai - duodu apie 80-90%, kad išvažiuos Vilija su Attention. 

Atsakyti
Rutonė
2014 m. vasario 17 d. 20:42:49

Tai aš ir rašau - KĮŽą iš esmės laimėjo Vilija. Nors liko antroj vietoj. Nes buvo visa galva aukščiau už tą kaimietuką. Tada tikrai tikėjausi, kad ji laimės. Ji dabar daug kur aktyviai dalyvauja, o Rimiškis kur? Dukrą/daugiau vaikų augina? Niekam kažkaip neįdomu, tiesą sakant... Ir vargu ar kas nors to muzikoriaus pasiilgo. Aš tikrai ne. O Attention suk ūrimo istoriją žinau. Užtat ir tiktų tą dainą dainuot Vilijai M., o ne Vilijai P. ;)

Tikrai žemu balsu Vilija dainavo praeitoj laidoj. Man visai nieko. O va Attention - nu klykė. Gal ji tą dainą taip įsivaizduoja, ir dėl to pernelyg neprieštaraučiau - moteris reikalauja dėmesio sau. DĖMESIO. SAU. DABAR PAT!!! Bet daina nekabina. Erzina. Gal tiesiog ne mano stilius. Tai ir sakau - jei ji nepalieka abejingų (tik labai patinka arba labai nepatinka), gal ir galima tikėtis, kad būsim pastebėti. Nors dar klausimas, kaip į ją sureaguos kiti europiečiai - juk vertins tai jie.

Mios atliekamą Take A Look At Me Now (o beje.... idėja, pagrindinė mintis tai juk irgi ta pati - ATKREIPK Į MANE DĖMESĮ!!!!) kaip tik teko išgirst šiandien. Prisipažinsiu - mažai teiškenčiau. Taip, klykimo ir ten yra. Atvirai - kai iškrito ir Dying, ir Worlds Apart, nebeliko mano ausiai malonių dainų. Ir dabar jau vienodai, su kokia daina Mia ar Vilija važiuos į EV. 

Atsakyti
Grace
2014 m. vasario 17 d. 19:42:15

O šiaip įdomu, ar dabar visi trys ir ruoš po tris dainas? Kiek supratau, sekantį šeštadienį išrinksim dainą. O dar kitą kartą - jau finalistą su ta daina. 

2014 m. vasario 17 d. 19:40:43

Šiaip ar taip Attention turi truputį feministinio atspalvio :) Tai biškį keistokai būtų, jei vyrukas ją dainuotų:) 

Turi ji žinutę, bet iš merginos lūpų {#}

Vat taip ir gaunasi su ta naujoviška atranka. 

Nebent kokią parodiją Vaidas padarytų {#}

2014 m. vasario 17 d. 19:35:27 2014-02-17 19:40:23

Man irgi keista, kaip praėjo ta it's all about a boy, keista, kad nepraėjo cobwebs, o atrodė, kad ši daina tikrai bus tarp tų trijų. Yra kaip yra. Nežinau, man Vilijos Attention versija visiškai nepatinka, nebent tada Vaidas ją atliktų, o Vilija it's all about boy :) Juk Vaidas dabar nedainuos apie boy...

Atsakyti
Grace
2014 m. vasario 17 d. 19:33:13

Attention parašyta ne tik Viijai , bet ir pačios Vilijos :) 

Vilija KĮŽ nelaimėjo. 

Pajuokavom apie tą klykimą, bet vat iš principo įdomu, kodėl Vilijos dainai tą apibūdinimą taiko {#} Juk realiai klykia (ir pabaigoje tai jau beveik galima pasakyti ir  isteriškai {#}{#}) tai Mia su Take A  Look Ar Me Now {#}. Bet būtent tas Mijos dramatiškumas didžiajai daliai lietuvaičių ir patiko (man ne). Ir suklūpimai ant scenos, ir ašaros ir pan. 

Aš mąstau, gal Vilijos žemas balso tembras ne visiems priimtinas (o čia jau dėl skonio nesiginčijama). Nei ta daina isteriška (ir yra joje aiški mintis), nei pati Vilija {#} 

2014 m. vasario 17 d. 18:38:04

Tai jau greičiausiai Vilija. Juk šiaip ar taip ta daina parašyta jai. Na, žiūrėsiu ramiai tą euroviziją arba.. Ai, vis tiek 99% laiko garsas bus išjungtas. O šiaip.. juk realiai pirmąjį Kelią į žvaigždes tai juk Vilija laimėjo. Kur dabar Rimiškis, a? O eurovizines atrankas kas veda? Na šiaip ar taip, už savus balsuot negalėsim, tai lieka tik stebėt, ar europiečiams mūsų pasirikimas tiks. Na, gal gal kokia 19-25 vieta (jei į finalą praeis), o šiaip.. na, 15-17 pusfinaly. Galiu ir klyst. Nebent jei važiuos Vilija, ji pasistengs taip isteriškai neklykt kaip pirmą kartą. Na nebent dar važiuotų Mia su Take A Look At Me Now. Kaip norėtųsi kitąmet komisijoj nebematyt nei Užkuraičio, nei Seiliaus, nei Pauliukaičio..... 

Atsakyti
velniux
2014 m. vasario 17 d. 17:22:12

Tragedija. Kas per nesąmonė už tą All About The Boy balsuot? Užkuraitis čia savo muzikinį išprusimą demonstruoja vėl, stumdamas dainas, kurios neturi anei jokio kabliuko? Na jo, pritarčiau, dabar arba Mia su Take A Look At Me Now, arba Vilija/Mia su Attention.

2014 m. vasario 17 d. 16:58:11

Vaidui dainos kaip ir nėra. Nebent antroji. 

2014 m. vasario 17 d. 16:41:20

Jau žinomos 3 dainos kurios liko {#}

https://www.lrt.lt/naujienos/eurovizija_2014/31/36641/paaiskejo_geriausios_siu_metu_atrankos_dainos

O šiaip norėčiau, kad Mia su šia daina važiuotų į Eurovizija {#}

https://www.youtube.com/watch?v=XXtIDSnRjq0

2014 m. vasario 17 d. 15:25:57 2014-02-17 15:27:28

Tai normalu, kad toli gražu ne visiems patinka :) Bet kita vertus jei kažkokią reakciją sukelia  tai gal ir liuks {#} Vis geriau nei jokia daina. 

Linkytės džiazova versija man irgi gan įdomiai susiklausė. Nors, kiek supratau, mažai kam jinai suėjo. Likčiau visgi prie originalo - Vilijos isteriškų klyksmų {#}.

Dėl melodijos tai įdomiai, aš visada dainose jos ieškau. Ir šita daina patiko bei įstrigo  nuo pat pirmo pasiklausymo, man tai ten yra melodija. Ta melodija (būtent su Vilijos balsu) man  galvoje sėdi, net nesiruošia išeit {#} Energinga daina, pagal kurią galima šokti, ne kokios raudos. 

Kur rengtumėm, jei laimėtumėm, dar per anksti galvoti {#} Čia jau būtų kitas etapas. 

2014 m. vasario 17 d. 13:59:52

Na gerai, ši daina abejingų nepalieka - ją arba dievina, arba jos nekenčia. Viduriuko nėra. Aš priklausau antrai stovyklai - aš jos tiesiog nekenčiu. Ji man neskamba, melodijos nėra, o tada ir į tekstą įsiklausyt nėra noro. Na, tokios muzikos aš jau nebesuprantu - mano suvokimas liko kažkur ties 80s-90s. Kaip kažkur skaičiau komentaruose, Linkytė padarė elegantišką džiazovą versiją (ko EV irgi vargiai ar reikia), o ne isteriškus klyksmus kaip originale (čia ne mano mintys, tik perfrazuoju ką skaičiusi). Aišku, galima būtų bandyt imt euroviziją tokiu kūriniu, rizikuot būt pastebėtiems ir galbūt laimėt.

OK, laimim. Kur rengtumėm, kiek visa tai kainuotų, ar atsipirktų, ar mūsų viarslynykai vėl neužsiprašytų astronominių kainų, už, atleiskit, š**ukus ir ar nepasikartotų nesena istorija (turiu galvo krepšinio čempionatą)? Bet tik tiek, kad šia daina netikiu visiškai. Kaip tik melodingo muilo reikėtų, nes kai paklausai kitų šalių - totalus nemelodingas siaubas. Nebent klysčiau kaip LT United atveju... 

Atsakyti
Grace
2014 m. vasario 17 d. 11:03:35

Kitu atveju nesureikšminčiau. Bet šįkart aš labai tikiu daina (ir Vilija). Dar nė viena lietuvaičių daina, pretenduojančia į EV, tiek netikėjau. Nesvajoju apie laimėjimus. Bet tikiu geru, kokybišku pasirodymu. Man ta daina (Attention) perliukas, tinkantis ir Europai. Galbūt per drąsu sakyti, bet, mano nuomone,  ji (daina) netgi aukščiau EV ir jos standartų. Tai kam siųsti eilinį muilą, su kuriuo tikrai nelaimėsim ir net pastebėti turbūt nebūsim, kai galim išsiųsti kažką geriau (pakelta galva). 

Beje, kiek stebiu EV, geriausios dainos paprastai vis tiek nelaimi. Bet tai koks skirtumas, žmonės atsirenka, kas jiems patinka. Ir kai kurias dainas po n metų prisimena. Man EV - labiau savi mažyčiai atradimai ir azartas, kai skirsto balus. 

2014 m. vasario 17 d. 01:39:26

Na taip... Metų skirtumas visai nedidelis, išvaizdos - galima sakyt, milžiniškas. Tačiau... Net ir imant domėn Vilijos kūrybiškumą, pasiutimą (sakykim, aš tą siautulingumą įvardyčiau būtent taip), dabar pabandykim pažiūrėt iš kitų šalių pozicijos. Leisiu sau pabūt visiška nihiliste, vis tiek nieko  gero nebus, kad ir kokią superduper fantastišką dainą ar/ir atlikėją pasiųstumėm - kaimynai už mus nebalsuoja, ką jau kalbėt apie kitas, tolimesnes šalis... Emigrantų balsų nepakaks, o jei ir vėl bus kaip pernai su nešvariais žaidimėliais... Vargu ar pavyks kada pakartot LT United sėkmę. Bent jau ne šiemet, tai tikrai. Na nelabai tai eurovizijai kūrybiškumo reikia. Ir pagaliau - nelaimėsim mes tos eurovizijos ir ką - pasaulio pabaiga? Ne. Liksim uodegoj? Naujiena? Ne. Būsim vidury? Naujiena? Vėlgi ne.  Kažkaip pernelyg viskas sureikšminama... Aišku, proga paliežuvaut, kaip kas atrodė, dainavo, sukčiavo ar dar kažką padarė, taip sakant, nepakartojama :)

Atsakyti
Grace
2014 m. vasario 17 d. 00:13:08

Vilijai 27, Mijai -30. Gal aš ne taip matau, bet pirmą nuo antros mano akiai skiria mažiausiai 10 metų (ne Mijos naudai). Dar nuo įvaizdžio priklauso, bet labai dažnai Mia 40+ atrodo... Net ne išvaizdoje esmė, Vilija turi paaugliškumo, siaustumo savyje, draivo. Eksperimentuot nebijo, drąsi, rizikuoja būti ir nesuprasta. Vat tai aš ir laikau kūrybiškumu. 

2014 m. vasario 16 d. 23:55:59

Mia tai tikrai nekaip atrodo kad ir nuo pat pirmos laidos... Na taip, už savo bendravardę ji vyresnė, bet gal ne tiek jau ir daug - jai ar ne kokie 31. Bet gal klystu, ar nebuvo kažkada pasklidę kalbų (nebūtinai teisingų, bet...), kad Mia ne patį sveikiausią gyvenimo būdą propagavo, tai va jums ir rezultatas. Na ir šiaip daugiau vėtyta ir mėtyta. Dėl Vilijos mėlynos suknios, tai taip, ji man irgi gražiai žiūrėjosi. Iš tolo. Kol nepritraukdavo veido.  O ir tas retro įvaizdis antrai dainai na irgi metelių jai kažkaip pridėjo, o ne atėmė...  Na kadangi Monika jau iškrito, tai jai aptarinėt kaip ir nebeverta laiko gaišt, bet vis dėlto... Na gal ir gražu tos ryškios lūpos buvo, bet gal kiek per ryšku... ir vėl - plius keleri meteliai. Va ir sakau - lengviausia tokiu atveju galbūt būtų Vaidui - pakankamai išvaizdus, balsą turi, per daug į lankas nenuimprovizuoja.  

Atsakyti
velniux
2014 m. vasario 16 d. 23:36:59

Emma Marrone visai įdomi tokia. Senokai jau ją žinau kaip atlikėją, tai visai apsidžiaugiau pamatęs, jog ji atstovaus italams šiemet. Ta daina tokia be kabinančio priedainio, bet kažką traukiančio savy turi. Greičiausiai kaip visad tradiciškai italai bus tarp trijų - keturių mano favoritų.

Kalbant apie Lietuvos atrankas, tai dabar iškritus Linkytei man irgi didelio skirtumo nėra, kas važiuos. Svarbiau dabar tai, su kokia daina. BOC būtų labai prastas variantas, Worlds Apart nebent Vaidui. Mia dabar dar ir Take A Look At Me Now prikėlė, su tokiu pasirodymu, kokį ji atliko scenoj paskutinėj laidoj, tikrai galima galvot apie vietą antro dešimtuko pradžioj, manyčiau. Attention irgi būtų geras variantas, juolab, kad su ja puikiai susidorotų tiek Vilija, tiek Mia. Norėčiau ir Dying tam trejete dainų pamatyti, bet pagal žiūrovus kol kas nepanašu, o komisija kažin ar labai ištrauks. Va, su Dying tai tik Vaidą siųst. Žodžiu, esmė dabar išrinkus dainą ją duoti tinkamam atlikėjui. Kad po to neišsiųstumėm Vaido su Attention arba Vilijos su Worlds Apart.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Arbata Arbata
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1711
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 35693