Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
velniux
2014 m. vasario 10 d. 20:41:49

Cobwebs Vilijos man tai totali tragedija buvo. Jau nekalbant apie tai, kad vietom ji tiesiog neišdainavo ir jai nuolat trūkdavo kvapo.

Linkytė ir toliau nu niekaip man toj scenoj nesižiūri. Neturi charizmos ji išvis. Dainuoja gerai (nors mane jos maniera ir nervina dažnokai), bet vien to nepakanka.

Iš kitų trijų bet kuris gali važiuot, labiau nuo dainos išrinktos priklauso. Aš tik tikiuosi, kad visgi neišrinks tos Cobwebs, jau tokia nuobodi ir išvis beveidė daina... Attention dar nieko, išsiskirianti. Dying pagal balsavimus šansų kažin ar turi, tai greičiausiai viena iš anksčiau paminėtų važiuos arba Worlds Apart. Jei Attention - geriau Vilija/Mia, jei Worlds Apart - Baumila.

2014 m. vasario 10 d. 20:34:33 2014-02-10 20:37:12

Na va, Kavaliausko nebėra, kaip džiugu, iš tiesų, neaišku, kaip ten kas nubalsavo už jį, gal pats Martynas prie to iš tikrųjų nėra nė kiek susijęs.

Anyway, komsija labai išpeikė Baumilos "Attention" versiją, kuri man asmeniškai iš visų tų jau buvusių versijų, buvo geriausia ir šį kartą patiko apskritai ši daina.

Patiko kažkodėl ir Mia'os ta ale miuziklo versija, kažkaip vėl su komisija nesutinku.

Linkytė nors ir mano favoritė, bet šį kartą abi dainos buvo tiesiog meh, buvo ir geresnių jos pasirodymų.

O Vilijos sudainuota Cobwebs, tai ne kažką, i mean, dainavimo aranžuotė gal ir nieko, pateikta visai kita perspektyva, bet pati muzika visiškai išdarkyta, visiškai netinkanti.

Atsakyti
skaistusia
2014 m. vasario 4 d. 01:46:54

Va čia gali pasižiūrėti įrašą {#}

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/50010/eurovizija_2014

2014 m. vasario 3 d. 22:18:49 2014-02-03 22:19:21

nu vava, ir iškrito mano favoritė Ieva, gaila. Ir nerandu jos pasirodymo niekur, nemačiau laidos, pavyko tik Mia rasti, nieko ypatingo. Keista, kaip dar Kavaliauskas laikosi. O šiaip irgi čia kitiems pritariu dėl tų užsienio komisijos vertintojų, kad čia kažkas ne taip.

Na, iš likusiųjų labiausiai palaikau Moniką.

Atsakyti
Grace
2014 m. vasario 3 d. 13:17:46

Attention tai iš tiesų nelabai eurovizinė, na bet kodėl gi nepabandžius su šiek tiek kitokia.  Manau, kad ji tikrai išsiskirs ir  bus pastebėta, ar gerąja ar blogąja prasme, nėra ji nei blanki, nei jokia. Tos visos Is this is the way, Take a look at me now , tai man jos visos vienodos {#} Gal dėl to, kad aš tokios muzikos neklausau. Ir, manau, su jomis eilinį n-tąjį kartą paskęstume tarp kitų pasirodymų. 

Blowing Out Cobwebs man patiko Ievos pateikimas. Vokališkai, aišku, ją geriau atliko Mia. Na bet Ieva šiai dainai įnešė kažkokio sunkiai nusakomo žavesio. Savo natūra, savo įvaizdžiu, savo spinduliuojančia jaunyste, savo geros energetikos doze. 

2014 m. vasario 3 d. 13:07:38

Švedė labiausiai pasitikėjimą kelia iš tų trijų :) Na bet čia abstrakčiai. Rusas visai pasitikėjimo kelia. O vokietis, kiek skaičiau, bando Linkytę prakišinėti. Čia gal labiau pastebėjimai iš ankstesnių balsavimų. Paskutinius du aš akis išpūtusi sėdėjau, kad Vilija neiškristų, tai kitų dalyvių skaičiukai mažiau krito į akis.  

2014 m. vasario 3 d. 10:07:40

Attension yra gera daina, bet ji ne Eurovizinė (bent man taip atrodo) Nežinau, kaip kitiems man pabiausiai patinka Is this is the way, Take a look at me now (šiuos dainos mano nuomonė labiausiai atitinka Eurovizinius standartus). Šiuo metu dainą kuri pirmauja LRT tiklapį balsų skaičiumi Blowing Out Cobwebs geriausiai sudainavo Mia. Bet ir ši daina man nėra jau tokia įsimintima, kad už ją balsuočiau :)

2014 m. vasario 3 d. 05:48:06

bananai is Ekvadoro ar is Filipinu geresni, obuolius importuot is Lenkijos ar is Moldavijos, o kaip del brashkiu

Atsakyti
Rutonė
2014 m. vasario 3 d. 00:38:29

Nu va, ačiū, kad įmetei - bandžiau ieškot, bet vis ant ko nors kito užsiraudavau :D Sakau, Vaido versijos man klausosi bene profesionaliausiai. Bet va Attention - kaip kitiems ji patinka, lygiai taip pat ji man nemaloni ir taškas. Ir jei tiesa, kad didžiąją euroviziją žiūri vyresnio amžiaus publika, drįstu abejot, ar toks dalykas ir jiems patiktų. Vėlgi, Vaido versija tokia so so, iš girdėtų gal priimtiniausia, bet kai daina nemiela, nieko čia jau nepakeisi... Įdomu, aišku, būtų išgirst tiek Monikos, tiek Martyno versijas. Šiaip ar taip, siųsčiau aš tą dainą į kokį konkursą, kur vyrautų na.... 15-20 metų klausytojai, jiems tai gal ir patiktų. 

@Grace švedė pasitikėjimą kelia? O tai ne ji Martynui 6 davė, o Vaidui 1 ar 2? Kažkaip jie visi man ima atrodyt tendencingi. ir kuo toliau, tuo labiau ir vis blogesnėn pusėn. 

Atsakyti
skaistusia
2014 m. vasario 2 d. 23:59:45

taip Vaidas atliks  Attention daina ir Is this the way

2014 m. vasario 2 d. 23:38:45

Rutone, aš irgi lygiai tą patį apie užsienio vertinimus galvojau. Jeigu tie vertintojai  keistųsi arba jeigu jų balai tiek daug nelemtų (tarkim, imtų vidurkį, kaip ima lietuvių komisijos), tai būtų kur kas objektyviau. Asmeniškai man atrodo, kad rusų prodiuseris labai keistai balsuoja. O labiausiai pasitikėjimą kelia švedė.

Grįžtant prie pačio konkurso turiu pripažinti, kad geriausiai ir stabiliausiai atrankose pasirodo Vaidas. O daina man labiausiai patinka Attention. Bet va ta daina išskirtinai moteriška, Vaido su ja siųsti jau netiktų. Kažkaip įdomiai gaunasi... Konkursas lyg ir dainų (bet Lietuvoje pasidaro labiau atlikėjų). 

Beje, skaičiau, kad Vaidas kitą šeštadienį lyg ir atliks tą "Attention". Na... pabandyti aišku galima, bet jei su tokia daina vyruks į EV konkursą... Keistai visgi atrodytų vienok. Netgi kurioziškai {#}

2014 m. vasario 2 d. 23:13:56

iš pradžių, tik prasidėjus atrankoms, kai sužinojau, kad bus ir užsienio vertinimai, dar turėjau vilčių, kad: a - bus daugiau narių; b- jie keisis; na ir gal dar c - bus imamas jų vertinimų vidurkis. Ir šiaip - tikėjausi, kad bus įdomu - kaip užsieniečiai vertina tuos, kam lietuviai (ar mažametės) lietuvaitės daugiausia balsų atiduoda. Tikėjausi objektyvumo, bet... Kita vertus - na kam gi reikia stipraus konkurento?

Atsakyti
Grace
2014 m. vasario 2 d. 23:03:48

Kad užsienio komisijos vertinimai tiek daug lemia, man irgi labai nepatinka. Ypač kai kai kurių jų balsavimas būna kažkoks nesuvokiamas. 

2014 m. vasario 2 d. 22:41:47

Kažkodėl labai abejoju. Kai šiame etape jam ir užsieniečiai, ir vietiniai sudėjo vos negeriausius balus, tai.... Martynas geriau už Vaidą sudainavo? Jie juokauja ar...? Ar Valinsko šutvei naudinga, kad Martynas kuo ilgiau būtų (juk ir taip jau tą "malonumą" tempia, neva dyyydžiūūūliai reitingai {#}). Šiaip pasikartosiu - neturėjo Martynas krist, nes jis išvis neturėjo patekt į tokias atrankas. Ir tai, ką jis pezėjo apie atsakomybę - nuuuuu {#}{#} Sakyčiau, vaikine, turėtum nors lašą atsakomybės - neitum išvis svieto juokint, o ne svaigtum kažką apie ironiją akyse ar, kaip paskutinįkart, apie atsakomybę. Užsienio komisija vertina taip, kad susidaro vaizdas, kad jiems reikia išsirinkt kuo silpnesnį kokurentą. Ir kodėl užsienio komisijos nariai nesikeičia? 

Atsakyti
skaistusia
2014 m. vasario 2 d. 21:06:51

Vaidas tai pat yra vienas iš mano pafortų, bet komisija ypač usienio komisja į nuvertina. O, labai tikiuosi, kad kitą šeštadienį kris Martynas pagaliau.

2014 m. vasario 2 d. 20:27:45

Nu visai neblogai, jei taip ciniškai vertint - mums geriau, kai konkurentai silpnesni. Tik kaip ten su tais pusfinaliais - su kuo ir kada teks varžytis. Lyginant su Ruslana, tai.... daina ne prasta - siaubinga, iki galo net neišklausiau. Tik nereikia mums praleist Martyno - o iš likusių jau galima žiūrėt, kas ir kaip. Nors man vis tiek kol kas geriausiai susiklauso Vaidas.

Atsakyti
skaistusia
2014 m. vasario 2 d. 20:15:13 2014-02-02 20:17:00

Na Ukraina štai tokia daina išsirinko, nors pati vokalištė man primenė viešnamio merginą, kuri nežino ką daro ant scenos.O pati daina yra prasta ir balso jin neturi. Bet žinant, kad nors Ukrainos daina yra prasta ji vistiek pateks į finalą.

2014 m. vasario 2 d. 19:43:47

DEL GAGOS TAI TEN ILGA ISTORIJA NE JUMS SUPRASTI,KAIP NORIU TAIP RASAU,KAIP MAN PATOGIAU ...Lietuviskai turi dainuoti,bent keleta dainu net patys anglai juokiasi is situ kvaileliu...

2014 m. vasario 2 d. 19:37:29 2014-02-02 22:43:41

Tik nereikia lialia - rašai lietuviškom raidėm, pažiūrėk keliais komentarais žemiau. Tau kliuvo už tai, kad normalių sakinių nesuformuluoji. Ir tik epizodiškai vien tik Gagos Telephone prasukt TIK kiek daugiau nei 1000 kartų, tai.... Ir nelabai jau kritika iš tavęs Gagai ar kitam panašiam a la gėriui liejasi. Taip kad kam kam, bet ne tau priekaištaut, kad nelietuviškai dainuojama.

O kad daugelį dainų sukūrė ne lietuviai, o dainų gamintojai (kompozitoriais ir kūrėjais vadint liežuvis nelabai verčiasi), tai kaip jie lietuviškus tekstus galėjo parašyt? Juk tas dainas galėjo pasirinkt ir kitos  šalies kandidatai į euroviziją. 

Atsakyti
Arunazz
2014 m. vasario 2 d. 19:11:31 2014-02-02 19:21:06

Gaga tik prasuku,kaip kritikai ar melomanai turi bent prasukti viena ar kita albuma kad galetum po to zerti kritika,o del to kad rasau be Lietuvisku raidziu tai nera blogai tai kompo....patogumui....

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1529
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 265127