| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2014 m. kovo 2 d. 15:27:25
Sweet People nieko nepasiekė?
Aštunta vieta būtų puikus pasiekimas šiaip jau. Kažin ar su Attention galim svajot apie panašų rezultatą.
Be to, Take A Look At Me Now nėra visiškai baladė, yra labai įsimenama (daug kartų kartojama frazė), be to, tas spektakliukas, kurį Mia buvo sugalvojus, irgi pridėtų nemažai, manau.
2014 m. kovo 2 d. 15:21:15
Bet kad baladės labai retai EV didelio dėmesio sulaukia. Netgi žymiai geresnės baladės.
Pvz. Alyosha Sweet People 2010:
https://www.youtube.com/watch?v=v4e75-FppKI
Turbūt pati gražiausia mano kada girdėta EV scenoje daina (va čia tai tiksliai šiurpuliukai laksto). O pasiekė nekažką.
Tiesą sakant, netinkamai net parinkau. Nes čia visiškai kito kalibro daina.
2014 m. kovo 2 d. 15:07:15
Jei vertinant grynai "Attention" atlikimą, tai turbūt visgi Vilija buvo verčiausia laimėti. Kažko Miai pritrūko mano akimis žiūrint. Iš kitos pusės žiūrint, Mia su "Take A Look At Me Now" Viliją su "Attention" nunešė. Ir smarkiai. Dėl to gaila, nes vat su ta daina Mia tikrai galėjo nemažai pasiekti Eurovizijoj.
2014 m. kovo 2 d. 15:04:40
Aš galvoju, vyrams gali tokia daina ir nepatikti
Nes parašyta iš moters pozicijos ir su feminizmo atspalviu (iš karto - pati feministė nesu
). O Mijos variantas man ir nepatiko būtent dėl to koketavimo (kas dainos idėjos visiškai neatspindi). Nors vakar Mia koketavo minimaliai, būtų iš esmės tikęs ir tas variantas.
Eurovizinis Vilijos kostiumas man kaip tik patiko. Ekstravagantiškas ir originalus, jaunatviškas (kaip ir pati Vilija). Beje, gal net su mintimi - juodoji gulbė ir kipšiukas
Pigiai ir neskaniai - visiems neįtiksi. Kai kuriems tiesiog patinka bambėti
2014 m. kovo 2 d. 14:53:20
Puse velnio, dar, palyginus su jau išrintomis tikų šalių dainomis tai dar gerai mes parinkome. Žinoma, tikėjausi, kad laimės Mia, bet Vilija irgi geras variantas.
2014 m. kovo 2 d. 12:30:55
...o čia toksai va Vilijos eurovizinis kostiumas?
įdomu ar daug balsų sulauksim su žodžiais "i`m gonna make u fall, down on ur knees", atvirai pasakius, nepatinka nei vienas iš šių trijų, tačiau dainuojant Mia`ai tokius lyricsus, skamba lyg koketavimas, tuo tarpu atliekant Vilijai - vulgarus sado-mazo žaidimėlis (iš balso jaučiasi ir iš akių matosi, kad jai patinka šiurkščiai), brrr niekingai praleistos devynios minutės, sėkmės Lietuvai, kuri eilinį kartą bando atkreipti dėmesį bet kokiom pigiai neskaniom priemonėm, gaila, nes turim unikalių 'dalykų', Attention, attention? ir?
iš esmės daina kaip ir nieko, bet tekstas... na gal kaikuriems Europos mezgėjams patiks, attention, Attention, turiu bizūnėlį ir dygliuotą antkaklį, ant kelių Europa, ateina lietuviai
2014 m. kovo 2 d. 00:06:52
Nu va laimėjooooooooooo Vilija

2014 m. kovo 1 d. 00:35:43
Aha
2014 m. vasario 28 d. 22:38:04
Seriously?
2014 m. vasario 28 d. 22:27:14
https://www.youtube.com/watch?v=x__I1HVsM9w&feature=youtu.be
2014 m. vasario 24 d. 19:11:42
Ne, dueto tikrai nebus. Vaidui tuo metu gastrolės nusimato: https://www.lrytas.lt/pramogos/eurovizija2014/v-baumila-gali-pasitraukti-is-eurovizijos-atrankos.htm
o ir taip suvartytam kažkaip jau net ir be rimtos priežasties jei noro nebūtų, visai suprasčiau. O gaila...Nors kita vertus - kad ir nuogi išeitų - geriausiu atveju antra vieta. Nuo galo. Balsuos juk u- kaimynus, draugus, draugų draugus, o mes draugų neturim. Tokiu atveju daina turi visus tiesiog nunešt. O Attention kaip buvo, taip ir paliko nemiela. Ir kai paskaitau komentarus - tokių labai daug. Gal Europai atrodys kitaip. Bet čia jums ne LT United - saviironijos (gal net savisarkazmo, savicinizmo) nerasta, lengvai įsimenančios melodijos nerasta, o tekstas... na piktas jis, piktas ir nėra lengvai įsimenamas. Faktas, kad Mia sudainavo gerokai geriau nei Vilija, irgi nieko labai nekeičia į gera. Nors iš Vilijos lūpų man viskas skambėjo kur kas priimtiniau, kad ir kaip jos kaip atlikėjos nemėgčiau - ji viską padarė daug profesionaliau už Viliją. Kita vertus... jau ką turim, tą turim, išsirinkom (tarkim). Nors pastaruoju metu po LT United (išskyrus gal Montvydo atvejį) viskas, ką išrenka(m), bent mano ausimis yra visiška kančia. Ir, kaip matom iš rezultatų, europiečiai tuo irgi nesidžiaugia.
2014 m. vasario 24 d. 13:58:17
Kai man kažkas visiškai neįdomu, aš tiesiog nežiūriu, neklausau, nekreipiu dėmesio
2014 m. vasario 24 d. 08:36:36
Man giliai px, vis tiek paskutinė vieta bus
2014 m. vasario 24 d. 01:05:14
Taip, sutinku (nepaisant kad labai simpatizuoju Vilijai:)), kad Mia Attention šiandien sudainavo geriau. Vilija laaabai jaudinosi, ir tai atlikimui be galo pakenkė. Pirmą kartą ją tokią scenoje matau :(
Bet aš bandau ją suprasti. Šiandien ji jaudinosi dėl dainos. Labai labai norėjo, kad ši daina išvažiuotų.
Tikėkimės, kitą kartą koją kišančios emocijos bus suvaldytos.
Iš esmės Attention tinka bet kuriam iš šių trijų atlikėjų. Man labai patiko ir Vaido versija. Labai norėčiau Vilijos/Vaido dueto su šia daina. Bet turbūt šito dalyko jau nebepadarys. O antradienį (ir kitą šeštadienį) linkiu didžiausios sėkmės Vilijai.
2014 m. vasario 24 d. 00:22:28
Na taip pagalvojus jau iš to ką turim šioje situacijoje, tai Mia didžiojoje Eurovizijos scenoje nenusidainuotų, o dėl Vilijos tai neaišku....
2014 m. vasario 24 d. 00:18:27
Turbūt lažybų kontoros ironiškai pajuokavo, kad Vaidas Nr. 1 favoritas laimėti, viskas jau buvo aišku, kai buvo atrinktos tos trys finalinės dainos, patrolino jį kaip sakant.
Na, o šiandienos daina laimėtoja vis dar manęs nekabina, nežinau ar vėliau kabins, gal reikia daugiau paklausyt, bandyt įsiglinti į ją, na, bet kad nėra ką ten gilintis. Tarp kitko Mia šiandien tikrai geriau sudainavo nei Vilija, jei jau ir Seilius sako, o juo galima bent dėl dainavimo dalykų, tai tikrai palaikyt.
Yra kaip yra, man visai ta Mia drama patiko, kaip ir kiekvienais metais niekad nebus vieningos nuomonės dėl dainos pasirinkimo.
Bet manau, kad kalta šiųmetinė atranka, jos formatas, faktas kaip blynas.
2014 m. vasario 18 d. 23:21:24
tai jomajo, žino/susižino, kas kur kaip ne taip ir spiria dainą lauk. Juolab kad klausytojų malonės ji nesulaukė (nors man taip visaaai nieko). Ir grąžintų kurią nors iš išmestų. Tik ne Blowing Out Cobwebs. Bet net tokia ne itin begerbiama eurovizija negali Lietuvoj be skandalų.... ar ten, kur nagus prikiša Giržadas, Valinskas ir panašūs, būtinai turi būt? bet čia jau retorinis klausimas. Na ir ta naujoviška atranka - kas ją sugalvojo, pradėjo ir kiek tai nėra mūsiškas išmislas. O šiaip - nėr ko nervuotis dėl to, laimėjimas kur nieko neužtikrina. Nebent būtų UUUUUCH!!!! Daina. O dabar tokios vis tiek nėra. Visi prisimena ABBA su Waterloo, Nicole su Ein Bischen Frieden. Na OK, Lordi ir Hard Rock Hallelujah (su kolega sutariam - tai buvo VAAAUUU... Sakau - žiūriu žiūriu - o čia gi dabar kas??? Kostiumai jau buvo VAU. Kai uždainavo... ee.. aa.. ooo.... OHO, VAAAUU - sėdėjau ir žiūrėjau apšalusi - atgaiva ausims ir dūšiai :D). Na, jei ne jie, gal mūsų šešetas juodžių būtų aukščiau palypėję. Gal dar Moldova su savo babunia, kur būgnus mušė. Be abejo, Rusija su savo Buranovo babuškom. Reikia YPATINGO išskirtinumo. O pas mus? nematau.. Kiek susipažinau su kitom šalim - irgi nekažką...
2014 m. vasario 18 d. 15:23:18
Aš nebuvau iš principo nusistačiusi prieš Miją iki EV konkursinės atrankos. Ir jos asmeninis gyvenimas ne mūsų reikalas. Bet visgi atrankose mane ji nuvylė. Pirmieji jos pasirodymai stokojo temperamento, ir dainos buvo per paprastos. Laukiau, kada ji atsiskleis. Bėda ta, labai nesinori to sakyti, ir labai atsiprašau visų prijaučiančių Mijai
, bet tie pasirodymai, su kuriais jinai bando publiką jamti , dauguma jų man vulgaroki. Kai tik Mia bando rodyt seksualumą, mano akiai išlenda vulgarumas (būtent EV atrankose). Ir jos Attention versijoje (nors ten gal ne tiek vulgarumas, kiek jau pabodęs ir truputį nuvalkiotas kabaretinis įvaizdis, kas čia jau naujo) , ir dainoje It's About a Boy. Ir net Take a Look at Me Now. Va dainoje apie voratinklius (kuri vistiek iškrito) man jos įvaizdis (kiek mergaitiškas) jau patiko.
Skaičiau komentaruose, kad bandė Miją lyginti su Kylie Minogue. Nu atsiprašau, Mijai šviesmečiai iki jos. Kylie seksualumas labai organiškas. Nesimato dirbtinumo. Ir žyyyyyyyyymiai estetiškiau žiūrisi.
2014 m. vasario 18 d. 14:41:51
Tiesa, apie tą It's All About a Boy :
https://www.delfi.lt/pramogos/muzika/eurovizijos-netiketumai-ta-pati-daina-ir-lietuvai-ir-moldovai.d?id=64052820
2014 m. vasario 18 d. 14:39:19
Ta latvė, man rodos, dėl šou gal labiausiai ir laimėjo... Bet man tai jinai buvus nebuvus
Dėl mūsų finalo. Jei teisingai supratau , šį šeštadienį išrinksim vieną dainą. Įsivaizduoju, kad visi trys dalyviai dainuos po tris dainas. Ir tada prabalsuosim, kurią dainą iš trijų paliekam finalui. O finale jau visi trys savaip interpretuos tą vieną dainą. Ir pasirinksim, kuris variantas geriausias.