Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Grace
2014 m. vasario 16 d. 23:27:56

Gal aš neobjektyvi, bet man Vilija gražiai vakar atrodė. Nuotraukose ta mėlyna  suknelė gal prasčiau, bet video tai gerai žiūrėjosi (stebėjau bendrą vaizdą, dainą, improvizacijas).

Va Mia mano akiai tai tikrai nekaip atrodo. Žyyymiai vyresnė nei pagal metus. Ypač tie paakiai paburkę į akis krenta, kažkaip kaip serganti ar ką. Turint omeny, kad pietietės ryškios, įspūdingos moterys, tai jau grožiu tikrai Danijoje žiūrovų Mia nenuneštų. O estetinis vaizdas irgi svarbus.

Visažistė, kiek pati pasakojosi, visų gal ta pati. Nors su moterų šukuosenomis sukeltomis tai jinai dažnai nesąmones padaro ir ne kartą ne vieną jų subobino. Mažiau kartais reiškia daugiau. 

2014 m. vasario 16 d. 23:22:51 2014-02-16 23:28:51

O Vaido pasirodymai jum niekuo neužkliuvo? Juk niekas ir neslėpė, kad tai pirmos ar kurios ten laidos įrašai. Ir dar kartodami pasirodymus supainiojo fragmentus - pagal Vaido aprangą galima atsekt; nu bet ne tas esmė....  Nors beveik neabejoju, tas pačias antrą kartą dainuodamas greičiausiai būtų patobulinęs. Na taip, Mia nėra mano favoritė, bet pripažįstu, kad vakar pasirodė pakankamai gerai, na gerai - puikiai. Tačiau... Kalbant ne apie atlikėjus, o dainas, tai gal tie mūsų akimis euroviziniai standartai ir visai sueitų, nes, sakau, palyginus su tuo, ką išsirenka kitos šalys, tai... {#} Vienžo, laukia įdomi ir klaikiai ausis raižanti eurovizija (bet būtent dėl to ir įdomi)

P.S. Apie ...Cobwebs geriausią atlikimą šįkart užsiminė Grace, ne aš, bet šį kartą tikrai visiškai su ja sutinku. Bet daina vis tiek niekam tikusi.

Atsakyti
Crazyz
2014 m. vasario 16 d. 23:08:48 2014-02-16 23:10:14

Na, peržiūrėjau visų pasirodymus. Tai Mia vakar visa galva už visus likusius geriau pasirodė. Nors ta pirmoji daina ir totaliai euroviziška, bet gal tai eurovizinei publikai patiktų?? O antroji jos daina gal man viena iš kelių to vakaro labiausiai patikusių. Nors durna daina, beveik be jokio teksto, tik kartojamas dainos pavadinimas. Bet pripažinkim Mia tikrai labai stengiasi, matosi, kad daugiausiai pasiruošia savo pasirodymams, jau ne pirmą kartą, įdeda vis daugiau pastangų. Nors deja, visgi ne mano favoritė.

Kadangi Linkytė iškrito, reikės dabar sirgti už Viliją. Na, pirma Attention (nors vėlgi man šita daina vis dar nepatinka, na niekaip) geriau nuskambėjo nei šitie Cobwebs, ir tas NANANA tikrai labai erzinančiai skamba. Tiesiog Linkytės man šios dainos pateikimas buvo ne koks. Sutinku su Rutone, jog šios dainos geriausią variantą buvo pateikusi Ieva.

Kas liečia Vilijos pasirodymus. Kažkaip išpeikė pirmąjį pasirodymą, kuris man visai patiko, tik kažkaip labai greitai pasibaigė, tos tokios kulminacijos nebuvo, o jei ir buvo, aš jos nepastebėjau, nes kaip ir sakau, labai greit daina prabėgo.

Vaido patiko It's not to late versija, gal net labiausiai patikusi vakaro daina. Su šita galėtų ir finale pakovoti. Tik jam vis trūksta kokio bendro vaizdo kontrasto, stovi kaip medis scenoje.

Atsakyti
Rutonė
2014 m. vasario 16 d. 22:58:14

Vaidas ir nedainavo. Dar. Sakyčiau, jei jis dalyvaus kitoj laidoj (o ne senus įrašus rodys kaip kad vakar), labai gali būt, kad būtent tada ir teks jam ją sudainuot. Nu gal iš jo lūpų ji man suskambės geriau nei iki šiol, bet vis tiek - banalybė nenusakoma. Mane visokie na na na, la la la tiesiog vemt verčia. Nebent improvizuojant būtų įmanoma tą dalį tiesiog išmest - bet ar ne ta dalis ir yra linksmiausia toj dainoj? 

P.S. Visiškas offtopicas - ar man tik pasivaideno, ar Vilija gavo žiauriai netikusį vizažistą - atrodė tokia susendinta, kad ir visus 40+ būtų galima duot, o juk jai, kiek žinau, tik ~26... O gal ta tamsiai mėlyna spalva jai baisiai netinka... 

Atsakyti
velniux
2014 m. vasario 16 d. 22:55:14

Tai čia tik žiūrovų balsavimas. Dainas atrinkinėja ir komisija kartu su žiūrovais.

2014 m. vasario 16 d. 22:18:05

O tą dainą apie voratinklius Vilija vakar kaip tik ir dainavo :) Visai smagiai ir originaliai ją perdarė {#} Visgi man labiausiai patiko Ievos variantas. O Vaido tai nepamenu šią dainą dainavus. 

2014 m. vasario 16 d. 21:59:21

Bet nu damn, nu kuo taip žmonėms patinka ta Blowing out cobwebs? Na na na na na na.... ir ji nuolat pirmauja su dideliu atotrūkiu nuo visų kitų.. Čia man irgi kai kuo nešvariu kvepia... Viena iš prasčiausių iš likusių/liksiančių dainų. Niekaip neįsivaizduoju tos dainos dainuojančio Vaido. Ar kad ir Vilijos. Vaikų ar studentų eurovizijai nu gal iš bėdos ji ir tiktų, nu bet didžiajai..... {#}

Kad iškrito Monika, manęs pernelyg nestebina. Nebeliko komisijoj Seiliaus, vieno didžiausių jos rėmėjų, na ir... Tiesiog atėjo laikas atsikratyt tų, kurie padėjo temt gumą. Jei jau daug kas ėmė kalbėt apie nešvarumus ir dėl Monikos tempimo, ir dėl Tylos-Seiliaus-Stouno-Linkytės chebros, matyt, tai jau buvo kiek per garsiai, kad būtų galima nebekreipt dėmesio. Jei atvirai, maniau, kris Vaidas - iš to,kaip buvo skelbiama, jis kažkaip pagal komisijos balsavimus lyg ir uodegoj vilkosi (ar aš čia jau su praėjusia savaite painiojuos). Arba turėjo krist Vilija - ir komisija ją prastokai įvertino, ir žiūrovai, bet ji kažkaip aplenkė Moniką. Dabar jau darosi įdomu, kas ir su kokia daina išvažiuos. Nors Attention manęs belenkokiu pavidalu nekabina, gal ji ir nebūtų prasčiausias pasirinkimas (nors ir toli gražu ne pats geriausias).. Ypač išklausius kitų šalių išrinktas dainas. 

Atsakyti
skaistusia
2014 m. vasario 16 d. 21:26:33

Na pagal dabartinius balsavimo rezultatus Attention nepatenka tarp tų 3 dainų kurios bus šeštadienio finale

https://www.lrt.lt/projektai/eurovizijos_dainos

2014 m. vasario 16 d. 20:18:19

Man tai svarbu, kas laimės {#} Labai noriu, kad laimėtų Vilija su Attention. Na iš bėdos Vaidas. Bet šie metai galėtų būti Vilijos, ji turi gerą dainą. O va kad Mia išvažiuotų tai labai nenoriu {#} 

Kad Linkytė iškrito tai aš irgi patenkinta {#} Neužtenka vien tik jaunystės ir gero balso, reikia ir charizmos. Bet jos Attention versija, kaip nebūtų keista, man visai įdomi pasirodė. Tačiau originalo nenunešė. Tai Vilijos daina, visom prasmėm. 

2014 m. vasario 16 d. 20:06:31

Ir gerai, kad Monika iškrito, nežinau, kaip kitiems bet aš jos didžiojoje eurovizijoje išsivaidavau. Maža to ji nuolatos dainas padarydavo lyrinės. Tai kai būdavo jos pasirodymas aš tiesiog išjungdavau garsą arba įsijungdavau kitą kanalą, ir ji sugadino Attension daina kurią dar buvo galima klausyti, Na aš labai tikėjausi, kad finale bus Vaidas, Mia ir Vilija. Man rodos, kad jie tikrai nusipelnė finalo ir kas laimės tai jau nesvarbu, nes jie visi trys yra geri.

2014 m. vasario 11 d. 18:53:10

Bandysiu trumpai, jei išeis. Kažkur kažkada girdėjau ar skaičiau, kad vertinimas kaipo toks - jis visada bus subjektyvus. Nes vis tiek yra 'patinka-nepatinka' kriterijus. Va matėm ir ne kartą, kaip komisijos nariai kurį nors dalyvį gyrė. Nu pamenu, kaip ir Martyną gyrė, nors kaip man tai buvo visiškas nusidainavimas... Žinoma, jei tave veža džiazavimas - tu už tai ir pridėsi kokį balą kitą, nesvarbu, kad kitiems tai bus baisus išbandymas ausims. Tai vat ir išeina, kad objektyviai įvertint kaip ir neišeina. Nes objektyvus vertinimas, mano galva, būtų toks - visi dainuoja vieną ir tą pačią dainą, yra kažkokie vertinimo kriterijai - balsas, judesys, na dar kas nors... Bet ir vėl veliasi tas nelemtas 'patinka-nepatinka'.. Jei būtų įmanoma, na kaip diktantą - kaip pavyzdys - 0 klaidų - 10 balų, 1 klaida - 9 balai ir t.t. iki 1. Viskas aišku, simpatijoms vietos nėra. O dabar... kita vertus, tai ir siunčiam tai, kas galbūt turėtų patikt Europai (na nežiūrėkim į tai, kad ir kitų šalių pasiūlytos dainos šiemet mano ausis kažkodėl netgi labai žeidžia....). Tik kad kai kurie su savo a la akademišku (kaip aš sakau) požiūriu ir vertinimu taip nutolsta nuo to mokslo neragavusio paprasto klausytojo, kad pasiklysta jau nebežinia kur. Va ir liekam uodegoj. 

O palikt vertint tik klausytojams juk negalima - puikiai parodo Martyno atvejis. Na taip, mažoms mergaitėms jis patinka, bet ar taip nuo jo alps ir likusi Europa? Kadangi kiekvieno supratimas apie grožį gan skirtingas, gal kitiems/-oms Martynas visai nepasirodys akinamas gražuolis (kaip ir man, beje), o kadangi nebus nei dainos, nei balso, o be to ir taip už mus net kaimynai nebebalsuoja...... vis tiek liekam uodegoj. 

Kartais pagalvoju - susodinai komisijon kokius penkiamečius - ir tegu vertina. Patiko, nepatiko, kodėl - tegu vaikiškai, bet atvirai ir nuoširdžiai. Jie gi dar nesugadinti visokių ten studijų ir filosofijų... Gal tada pasisektų bent į finalą patekt?

Atsakyti
Crazyz
2014 m. vasario 11 d. 12:10:52

Kad Vilija labai natūrali, kaip ji elgiasi scenoje, taip ir realybėje, iš tiesų, teko su ja susidurti, kai dirbau padavęju vasarą :) pasirodė iš tikro labai irgi nuoširdus žmogus ir nepasikėlęs :)

O į komisją ką siūlyčiau, na, sutiksiu, jog reikia ir žmogaus joje, kuris gerai išmano vokalą, dainavimą, galbūt reikia ir to sceninio įvaizdžio eksperto. Bet iš esmės galėtų komisijoje būti kas nors, kas jau dalyvavo Eurovizijoje, galėtų kas savaitę keistis jie. Ar apskritai galėtų būti, kas nors iš šalies, nežinomas žmogus, paprastas iš miesto, koks išsilavinęs žmogus, turintis gerą muzikos skonį. O dabar, kai ale ekspertai, žinomi žmonės susėda ir vertina manau visai kitaip, nei paprastas žmogus, tiesiog sakau, būtų įdomi jo nuomonė.

Atsakyti
Rutonė
2014 m. vasario 11 d. 00:42:57 2014-02-11 00:47:12

mažu choreografiją. teatrališkumą. I don't know. Kažkaip mintis kilo... a tai kodėl nepasikviečia Jurijaus Smorigino? Anas man kaip tik arčiau šokių meno {#} Pamiršo ir Kelmickaitę, ir, o varge, - pačią pačiausią eurovizijos žinovę - Čivilytę... O realiai - na pats ką komisijon siūlytum? Tarkim,  LT United. OK, Mamontovas, Marijonas, Lukošius, Belickas, nu, Diawara. Samas man didelio pasitikėjimo kažkodėl nekelia...  Na, telieka Zilnys. Jis kartais gal ir prašauna, bet daugiau mažiau bene blaiviausiai iš komisijos vertina dalyvius. O daugiau? Aš nekalbu apie tai, kad kuris nors kviečiamas gali ir atsisakyt - ne apie tai kalba. Tik apie kandidatūras. Kad ir čia rinktis nelabai turim iš ko.

Atsakyti
Grace
2014 m. vasario 10 d. 23:24:06 2014-02-10 23:26:33

Jeigu rinktis tarp Mios ir Monikos aš būčiau už Moniką {#}

Vaidas. Niekada nebuvau jo gerbėja (nelabai ir užtaikydavau ant jo, laaaabai mažai TV aš žiūriu). Bet va šiame projekte pradėjo jo muzikiniai ieškojimai mane dominti. Visos tos interpretacijos ir pan.  Ir iki praeitos laidos jis buvo labai  stabilus dainavimo prasme (ką tikrai ne apie visus galima pasakyti). Dėl jo charizmos negaliu net būti objektyvi. Visąlaik įtariau, kad jis kažkoks nelabai natūralus, dedasi scenoje geresniu nei yra (ir visai neseniai FB tuo įsitikinau). Na suktas tipelis ir ganėtinai pasikėlęs. Tai aš dviprasmiškai jį vertinu. Kaip atlikėjas pliusas, kaip asmenybė minusas. Bet finalo, mano nuomone, jis vertas. 

Mia. Nestumsiu aš ant jos. Turiu savo nuomonę, bet gal ir pasilaikysiu sau {#}  Bet į Daniją jos važiuojančios matyti šiemet tikrai nenorėčiau {#}

Vilija yra tikrai natūrali. Iki tobulumo jai toli, bet va savo mažyčiais trūkumais ir natūralumu man ji labai žavi. Nors kiek skaitau komentarų, yra labai daug stumiančių ir ant Vilijos. Vieniems ji vyriška, kitoms kažkaip ne taip elgiasi, tai ne taip nusijuokia, tai kažką ne taip pasako. O man ji kaip tik toks žmogus, su kuriuo būtų įdomu ir gera bendrauti. Tikra ir be jokio falšyvumo. Ir pozityvi. Kartais užsispyrusi. Bet asmenybė (o tai artistui labai svarbu). 

Monika atlikimo prasme tai gal net ir stipriausia. Jos balso tembras - skonio reikalas. Bet pačioje joje trūksta kažkokio sceninio veido, individualumo. Eurovizojoje, manau, tai labai svarbu. 

2014 m. vasario 10 d. 22:45:47 2014-02-10 22:46:13

Nežinau nežinau, ko tiek pjaunat ant tos Monikos, o tai pas Mią, Vaidą yra charizma? Nė velnio nėra.. Pas vienintelę Vilija yra charizmos, toks tvirtas, užsispyręs charakteris. Vat kuo Monika žavi, tai nuoširdumu, ko stinga pas kitus atlikėjus, ypač Mia, tokia man ji visad suvaidintomis emocijomis.

Atsakyti
Grace
2014 m. vasario 10 d. 22:03:51

Tai kad Moniką kaip tik komisija už ausų tempia :) Negi nepastebėjot. Aiškiai ją prastūminėja Seilius (kažkokie ten ryšiai su Tyla, Linkytės produseriu). Ir Vokietijos komisijos narys Brandon Stone visąlaik tendencingai Monikutei geriausius balus skiria (o jis irgi Tylos chebra, ir dainą Montvydui parašė, Montvydas ir Linkytė Tylos globotiniai). 

Vat dėl tokio prastūminėjimo tai pykstu. Gerai dainuoja ta Monika, bet  neturi visiškai jokios charizmos. Kaip ne vienas žmogus ją taikliai apibūdino "jokia".   

2014 m. vasario 10 d. 21:58:10 2014-02-10 22:04:26

Bet antrą dainą praeitoje laidoje  ir Vaidutis nusidainavo. Pjovė pro šoną kaip didelis. Nors pirmą kartą šiame konkurse jo tokį pasirodymą mačiau, visiškai nebūdinga jam. Neaišku, kas ten jam atsitiko... 

Attention jo versija man savotiškai įdomi, patrauklesnė nei Mios (bet prastesnė nei dainos autorės Vilijos). Tik pačią frazę Attention Vaidas keistai išrėkdavo. Ir be to pagal dainos užmanymą ta daina vyrukui VISIŠKAI netinka. 

Iš to, ką jau esu girdėjusi, man tokios dainų asociacijos  : Attention - TIK Vilija.   Dying - Vaidas (Vilijos versija irgi patiko, bet kažkaip atrčiau dūšios man Vaido versija, plius jau net kūriau mintyse vaizdinius, kokį spektakliuką su ja galima būtų padaryti). Monika - It's All About A boy. Na ir Ieva - Blowing out cobwebs (iškrito mergaičiukė, bet ta daina jai geriausiai iš visų tiko). Miai iš viso nesugalvoju, kokią dainą priskirti. 

2014 m. vasario 10 d. 21:57:55

Jau seniai buvau pastebėjus, kad su tais balsavimais yra kažkas netaip. Kai kiti atlikėjai balsavimo ptadžioje nei 100 balsų neturėdavo, tai Martynas 300 jau turėdavo. Na Martynas jau turėjo seniai kristi, bet jį komisijos balai išsukdavo. Na, o dabar Monikos eilė atėjo {#}, manau, kad komisija jai aukštų balų neduos ir ji iškris.

2014 m. vasario 10 d. 21:13:35 2014-02-10 22:40:40

O aš vis negaliu virškinti to Pauliukaičio, na, taip jo nepernešu. Nesuprantu, ko jį vis ima į tą komisiją, dėl kažkokių tai reitingų, gal atsiranda kam patinka jo tos sapalionės??

Visiškai ne profesionalus vertintojas, kiek jis ten išmano to dainavimo, kitų aspektų??

Atsakyti
Rutonė
2014 m. vasario 10 d. 20:58:39

velniux ir Crazyz, cic, nesiginčyt su Užkuraičiu! Pasakė, kad Vilijos versija fantastiška - tai ir viskas, pirma vieta didžiojoj eurovizijoj garantuota. Iš kito galo. Vilijos abi versijos man ne tai kad ne prie širdies - NE NE NE ie tiktai NE. Arba išvis reikia kokius džiazuojančius išsiųst. Ne kokį Saulės kliošą - ne... kažką gerokai rimčiau. Juk Užkuraičiui patiks/patiktų. Nepastebėjot, kad Užkuraičiui patinkančios dainos kažkodėl didžiojoj euroscenoj  vis lieka visiškoj uodegoj? Pasikartosiu, ką ir pernai sakiau/rašiau - kaip muzikines laidas jis rengia (na taip, Antroji pavara per LR) - man tinka, bet kai ima eurodainas vertint - tragedijų tragedija. Kažkodėl ir Seilius su Pauliukaičiu visai nepatinka.... {#} ta aiški simpatija Monikai, na gal dar Vilijai... Nu būkit mieli, komisijos nariai, nebūkit bent taip atvirai tendencingi... Juolab kad jūsų nuomonė nebūtinai sutaps su europiečių nuomone. Ahaa... dar... O kodėl mūsų komisijoj vis keičiasi po vieną narį, o užsienio - nė kiek? Ima lįst tendencingas balsavimas siekiant eliminuot stipriausią. 

O iš likusių dalyvių visos mano simpatijos atitenka Vaidui. Jei tektų rinktis tik iš moteriškos dalies, ko gero, būčiau už šiaip jau visai mano simpatijų neturinčią Mią - tiek Monikai, tiek Vilijai dar trūksta to cinkelio, kaip sakoma. Ir abiem reikia išmokt dainuot, o ne baubt - keletas tokių epizodų buvo.

Atsakyti
Puslapiai: 123456789
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963