Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 456789
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
velniux
2014 m. sausio 5 d. 13:26:09

Tadas Juodsnukis iš "Wulture". Bet tokie į euroviziją neina. Milius pats sakė, kad ten netyčia gavosi, jog išvis dalyvavo atrankoj ir dar kartą į tą pačią upę nebebristų.

Martyno charizma? Nežinau, pvz šituose video man ji tikrai labai aiškiai matoma (turi tą labai tinkantį šelmišką, prislopintą vokalą, šypseną, šiaip gerai atrodo, o tai daug reiškia Eurovizijoj). Tuo pasinaudojant tikrai galima gauti nemažai balsų.

2014 m. sausio 5 d. 13:14:28

O vat aš Martyno charizmos nė pro kur nematau. Man mistika, kuo jis kitiems (t.y. turbūt kitoms) patinka. Man tai jis labai labai eilinis. Va pvz. pernai metų mūsų eurovizinis atstovas, Pojavis, tai buvo labai charizmatiškas. Ir ne vieni lietuviai tai pastebėjo.

Iš komisijos man irgi labiausiai patinka Zilnys. Mano mėgstamiausias muzikos žurnalistas. 

Iš anksčiau komsijose kartais pasirodančių narių dar visai patikdavo Novikas. 

Dar prisiminiau vieną potencialų kandidatą, kurį gal visai  norėčiau kada EV atrankose kada nors pamatyti. Nepamenu jo vardo {#}, tas, kuris laimėjo projektą dainuoti Romeo partiją. 

2014 m. sausio 5 d. 11:38:30

Ne, tvarka nevienoda. Tiesiog tokia sistema, kokia šiemet yra pas mus, kai kuriose kitose šalyse gyvuoja jau ne pirmus metus. Išrenka atlikėją ir po to tas atlikėjas dainuoja penkias dainas, iš kurių išrenkama geriausia.

Dainuot tas dainas iš karto būtų visiška nesąmonė. Negi kam įdomu būtų žiūrėt, kaip devyni atlikėjai atlieka tą pačią dainą? Nebent kiekvienam duot po vieną ir iš karto per tą vieną vakarą atsirinkt be visų tų nereikalingų trijų mėnėsių tempimų. Nors irgi rizikingas reikalas. Tik kadangi parašyta daina bus ne lietuviška, o angliška, tai galėtų ir atrankoj dainuot ta kalba.

Dėl komisijos tai bergždžias reikalas tikėtis, kad visi nariai bus verti ten būti. Pauliukaitis išvis yra visų galų asas, LTV numylėtinis, bet realiai nei vienoj tokių projektų srity nėra profas ir vertina taip, kaip eilinis muzikinio išsilavinimo neturintis asmuo. Su Zilniu viskas tvarkoj, Seilius irgi vietoj, sakyčiau, kadangi mes renkam atlikėją, kuriam reikės gero balso. Seilius šitoj vietoj turbūt objektyviausiai gali įvertinti vokalines subtilybes.

Dėl Martyno, na, nėra jis šiaip jau toks blogas kaip kad padainavo vakar. Per X faktorių labai puikiai atliko keletą ispaniškų/portugališkų kūrinių (tarp kitko, jei kas sukurtų ta kalba kažkokią dainą ale "Ai se eu te pego", tai Martynas pasirodytų tikrai puikiai). Ką jis tikrai turi, tai charizmą, o tai tikrai yra svarbu. Ir tokia Kristina iš to paties X faktoriaus, Justas ar Vig Roses tikrai ne ką kietesni profesionalai. Jei ir turi kažkiek geresnį vokalą, tai kituose dalykuose visiškai žali. Profesionalai yra tik Baumila, Mia, Aistė. Dar Monika su Vilija.

Ir kas mane labiausiai užknisa, tai rezultatų skaičiavimas. Absoliučiai jokio aiškumo, kokiu būdu konvertuojami žiūrovų ir komisijos balai: (pirma vieta - 12, antra -10 ir t.t.)? Kažkaip man atrodo, kad vėl kokią nors tik sau patiems suprantamą sistemą susigalvojo, kad būtų erdvės išmesti tą, kurio iškritimas būtų netikėtas ir sukeltų "susidomėjimą". Anyway, tie "ekspertai" (ypač švedė ir vokietis) irgi dažniausiai visiškas nesąmones ten sudeda.

Aistė dainavo aukštesnėj tonacijoj žymiai, dėl to tas atlikimas atrodė visiškai ne toks, kokį esam įpratę girdėti. Gal kiek prastas buvo pasirinkimas dainos, bet, žinot, kai kiti išeina su SEL kūriniu ar neištempiama Jurgos arija, tai man kažkaip daugiau nei akivaizdu, kas turi eit toliau.

2014 m. sausio 5 d. 02:29:57 2014-01-05 02:33:58

Esmė ta, kad mes nelabai turim ką siųst - arba ateina ne tie, kurie būtų to verti, arba tie, kurie tikrai sugebėtų KAŽKĄ padaryt, ne(be)ina. Na, trkim, jei toks Mamontovas ar Povilaitis gėdos kaip ir nepadarytų, bet... kita vertus, ar jiems lygis tokiam konkurse dalyvaut? Eurovizija senokai nebe tas konkursas, į kurį išsiuntėm kad ir Ovidijų Vyšniauską - per tą laiką konkursas sugebėjo žiauriai pagest (nors jau kai kur teko skaityt, kad lyg ir bandoma atsigręžt į DAINĄ, o ne ŠOU). Na bet jei mes vis tiek ten veržiamės, tai reikia turėt kažką, kas tikrai patiktų ne tik mums patiems (o Martyno atveju - gana nedideliam būriui mažamečių mergaičių). Kita vertus, bandau įsivaizduot vidutinį statistinį eurovizijos žiūrovą TEN, Europoj, - ir man kažkaip nesidėlioja joks vaizdas. O mūsų žiūrovas - na, duok, dieve, 13-17 metų paaugliai/-ės. Va ir renkam visokius martynus.

Kita vertus, komisija. Su vienu kolega per pietus vis ką nors iš dalyvių ar ir visą laidą aplazdavojam - savotiškas pirmadienio ritualas :D Na ką komisijoj veikia toks Pauliukaitis? OK, liežuvis aštrus, bet kiek jis nuraukia, ko eurovizijai reikia? Seilius? Nu nežinau... Man jis toks be laiko susenęs susenęs, vyriausias komisijos narys, vyresnis netgi už Pauliukaitį atrodo (ne amžiumi - požiūriu). Zilnys šitoj chebroj bene rimčiausiai (man) atrodo, bet ką jis vienas... Besikeičiantis komisijos narys gal ir neblogai, bet kai praėjusioj laidoj buvo Adrija Čepaitė (pataisykit, jei klystu) - nu ką aš žinau... Gal reikėtų labiau su muzika susijusio. Šiaip ar taip - dėkuidie, kad nebėra ten Čivilytės ir Užkuraičio. Čivilytė bent man nei aprangoj ką raukia, nei eurovizijoj (kad muzikoj nusimano, tai faktas, bet kaip ir su stiliaus jausmu - su muzikine mada ji visiškai susipykusi). Užkuraitis kaip laidų (Lietuvos radijo pirmosios programos Antroji pavara) vedėjas - visai liuks, bet kodėl jis taip sugesdavo per eurovizines atrankas?... 

O dėl dainų pasirinkimo, tai aš tikrai to nesuprantu - kam??? Įdavei kiekvienam po eurovizinę dainą (jos juk greičiausiai jau yra sukurtos) - ir pirmyn, rodyk, ką sugebi. Nevykėlius atsijojam. O dėl tų, kurie jau dalyvavo, bet ne(be)dalyvauja - gal ir būtų įdomu, bet ir vėl - galbūt jie puikiai pasirodytų būdami savo rogėse. O jei tokiam Miliui tektų tokia daina kaip kad Pikaso Saulė (ir, beje, neperdirbta, kaip kad šįkart Mia pasirinko; čia juk buvo AUgustės iš Dangaus (kurį tada dar užteko jėgų žiūrėt) versija), o tokia, kokią ją pikasai sukūrė? Nemanau, kad skaniai susiklausytų... Dėl Aistės  - visiškai pritariu. Netgi akis pasitryniau - dainos pavadinimas tai juk ne tas... Nepatiko ir man jos versija, bet ji vis tiek kur kas vertesnė už visokius martynus ir kristinas buvo. Lapatinskas šiandien nusipigino - man jis labiausiai patiko ir labai teigiamai nustebino su Vaida Genyte sudainuodamas Maisto banko organizuotame koncerte - net išsižiojau - nesitikėjau TOKIO stipraus balso. O čia jis kažkoks tragiškai pigus ir visiškai neparodo, ką sugeba.

O dėl Martyno, tai aš išvis nesuprantu, kaip jis išvis pateko į dvidešimtuką, kaip bandoma tvirtint (nors manęs neįtikins niekaip) PROFESIONALŲ. Kas jį tokį išvis į atrankas praleido? Ar.. Grįžtam į mano šio pezalo pradžią - nebuvo pakankamai norinčių? Aš labai tikėjausi, kad bent po pirmo turo jis iškris, bet didžiam mano nusivylimui, jis eina dar toliau. 

Aha, dabar dar kas.. Pasiskaitau komentarus kad ir tam pačiam lietryty - daug kas kritikuoja visą naują atrankos tvarką. Bet taip pat tikiuosi, ji vienoda visoms šalims, kitur renkamasi lygiai taip pat. Jei ne - kas jas tokias pas mus sumąstė? Viena vertus, gal ir neblogai, kad užsieniečiai pavertina mūsų kandidatus - objektyvesnis vertinimas, kita vertus - o kas gali paneigt galimybę, kad taip neeliminuojami talentingiausi konkurentai?

Atsakyti
Grace
2014 m. sausio 5 d. 01:38:40

Jeigu išsiųstų Martyną, būtų pirmas ir vienintelis kartas, kai Lietuvos atstovo tikrai nepalaikyčiau. Siųsti nepadainuojantį, bet LABAI susireikšminusį narcizą... Visgi viskam yra ribos. 

O dėl senų dainų... Reikalas tas, kad daugelis nelabai tinkamai jas ir pasirenka. Pvz. šiandieninis Vilijos pasirinkimas labai netikęs. Mia, nustebau, kad abu kartus rinkosi dainas gerokai per paprastas jos balso galimybėms. Aistė - interpretacija rodo, kad dainos "Dar ne vakaras" ji gal nesuprato . Kas išgyvenote Sąjūdį, tuos laikus, manau, supras, apie ką aš. Ta daina - visa istorija, o jinai sudainavo  bile tik savo balso sugebėjimus pademonstruoti, jokios širdies, jokio jausmo.

Geriausiai pasirinko matyt Vaidas, ypač per šiandieninę atranką . Na šįkart ir Justinas pasirinko gal vykusiai, bet aš jo su jokia daina atstovauti Lietuvai nesiųsčiau. 

Kažkaip šiandien pagalvojau, kad visai įdomu būtų Eurovizijos atrankoje dar kartą Jeronimą Milių pamatyt. Tada jis buvo pradedantysis, be sceninės patirties. O dabar tos patirties ohoho kiek įgavęs. O charizmą bei gerą balsą turi. Tik gal jau nebebrįs į tą pačią upę. 

2014 m. sausio 5 d. 01:17:06 2014-01-05 01:17:36

Pasikartosiu - nesuprantu, kam reikia senas geras dainas perdainuot? Atrinko dešimt geriausių - tegu jie ir dainuoja tą eurovizinę dainą (ar kelias), pagal tą gerumą ir atsijot netinkamus. Tarkim, turim dešimt eurovizinės dainos pasiūlymų. Na ir pradedam - duodam kas savaitę po dainą, kas savaitę eliminuojam po prasčiausiai pasirodžiusį. Gal ir nuobodoka būtų pirmą vakarą išklausyt dešimt tos pačios dainos atlikimų, bet o kaip kitaip atrinksi, kas tą dainą sudainuos geriausiai? Tiesa, lieka galimybė, kad vieną vakarą iškritęs galėtų padainuot kito vakaro dainą geriau nei visi likusieji - čia loterija. 

Ir vis dėlto gal visai šaunu būtų išsiųst Martyną - jei didžiojoj eurovizijoj žiauriai susimautų (Lietuvai tai nebūtų kažkokia tragiška naujiena, juk dažniausiai uodegoj liekam), tai gal tos mažametės bent kiek atsipeikėtų, kad Europa nevertina jų dievuko 9nors tuo labai abejoju)... Gaila, negalima balsuojančiųjų amžiaus cenzo įvest.....

Atsakyti
Grace
2014 m. sausio 5 d. 00:54:22

Aš tai laukiu nesulaukiu, kada Martynas iškris {#}  Dainininko iš jo nėra, o susireikšminimas tai...

Iš senų laikų labai simpatizuoju Vilijai. Nors šįkart jos pasirodymas nekažką buvo. Bet tikiu, kad ji dar sužybės. 

O savo charizma, gaivališkumu pakerėjo Ieva. Vat šitų dalykų daugumai lietuviškų atlikėjų labai trūksta. 

Aistė dainavo vieną iš pačių mano mėgstamiausių lietuviškų dainų. Bet jos interpretacija man absoliučiai nepatiko, neužskaitau. Negalima šitokių dainų taip gadinti.

2014 m. sausio 5 d. 00:23:57 2014-01-05 00:24:14

Naaaaa.... Martynas eina tik mažamečių balsais, nors gal pasirodė ir neblogai, tik man kažkokia nepaaiškinama alergija jam. Nesuprantu, kam dabar čia kažkokias dainas perdainuoti, dar kažką - realiausia būtų buvę jau turėt eurovizijai skirtas dainas ir kiekvienam etape duot jas dainuot geriausiųjų dešimtukui, taip atsijojant, kas kam netinka ar kaip tik labiausiai tinka. O dabar....

Aišku, nustebinta, kad iškrito Aistė. ir dar - kas ta Kristina, iš kur ji atsirado, nes apie ją tik iš šitos atrankos ir sužinojau. Gal ir visai nieko, bet jau įvaizdis ir tos kilometrinės blakstienos - ką aš žinau...... {#} Nežinau ir, už ką Mia man ne prie širdies, bet pasirodė visai neblogai. Vilija.. Man jos interpretacija tai šiaip sau, šiaip sau, bet ir neneigiu, kad talentą ir balsą visgi turi, tik kaip būtų su eurovizine daina? Na ir Baumila - nu ne mano stilius, nors tu ką, bet tikriausiai jis verčiausias pirmos vietos (kol kas). 

Atsakyti
Crazyz
2014 m. sausio 5 d. 00:14:06

Na, va, Aistė pagaliau liko pirma, tik kad nuo galo.

Anyway gaila man jos, visad man ji patiko ir norėjau, kad laimėtų.

O dabar iš likusių nežinau, bus įdomu, kas čia laimės.

Atsakyti
velniux
2014 m. sausio 4 d. 23:57:18

Kristina, Lapatinskas, Ieva ir Vig Roses aiškiai geresni už Aistę {#}. Debilizmas visiškas, bet whatever.

Dabar normalūs variantai nebent Baumila ir Mia. Kavaliauskas gal, bet su juo yra tikimybė, kad susimaus taip, kaip kad buvo šiandien.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963