Kad vėl nesibaigtų ant A, siūlau Atheist. Grupė daro didelę pauzę, bet neskelbia apie iširimą, nors oficialus puslapis jų Facebook'e suspendavęsis nuo 2010. Su koncertais irgi silpnai. 2015 nė vieno, šiemet -1 ir daugiau neplanuojama. Kelly Shaefer kenčia nuo riešo kanalo sindromo ir sausgyslių uždegimo. Jis nebegali groti gitara, tik dainuoti, tad koncertams samdosi gitaristą. Technical death lyderiai su labai abejotina ateitimi.
Kažkaip ant liežuvio galo pirmas atšokęs pavadinimas yra Coheed and Cambria. Tokia alternatyvistinė, daugiau pragmatiškų ir populistinių pažiūrų progresyvaus metalo grupė, kurios esu tikrai nedaug klausęs, tačiau užfiksavau, kad neįtikėtinai įdomus yra vienas iš vėlyvesnių darbų „Year of the Black Rainbow“
Skylė (jeigu ė raidė neįveikiama ji gali virsti bet kokiu skaičiumi)
Labai norėčiau išgirsti jų dainą: ,,transcendentinis vamzdis".
Su Ė niekas net nešovė į galvą, su skaičiais irgi vos keli pavadinimai, bet nieko, ką itin mėgčiau, tai tebunie 10CC, jog nebutu tos nuolatines S ant galo :)
Dominoe. Galbūt tik one hit wonder, net užtat KOOOKS tas one hit... (bent jau man). P.S. Iš pradžių galvojau apie Depeche Mode, bet prisiminiau kitus. Bet kuriuo atveju rašančiam po manęs atitenka ta pati E...
Nu ausiai tikrai malonus kurinukas tu Dominoe.---
Ewert and two dragons - šis tas iš Estijos, tirkai smagus indie su folk motyvais, manau kam prie širdies Momfordas su sunumis, Fleet foxes ir panaši muzika, tikrai nepasigaiėsišgirde ir šituos.
Dominoe. Galbūt tik one hit wonder, net užtat KOOOKS tas one hit... (bent jau man). P.S. Iš pradžių galvojau apie Depeche Mode, bet prisiminiau kitus. Bet kuriuo atveju rašančiam po manęs atitenka ta pati E...
Rammstein - Kol nebuvo išvykusi į Angliją- tol jie man visai patiko. Kai grįžau iš Anglijos,ačiū- daugiau jų klausyti nenoriu. O šeip grupė tikrai verta pagarbos.
Yes - viena spalvingiausių ir universaliausių klausytų progresyvaus roko grupių. Deja, dar nespėta taip pamėgti, kad būčiau išnagrinėjusi diskografiją ir artimiau susipažinusi su grupe.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2016 m. liepos 7 d. 21:56:02
Tiamat - labai patikdavo, ypač Wildhoney albumas, dabar nieko apie juos nebežinau.
2016 m. gegužės 8 d. 05:58:00
Kad vėl nesibaigtų ant A, siūlau Atheist. Grupė daro didelę pauzę, bet neskelbia apie iširimą, nors oficialus puslapis jų Facebook'e suspendavęsis nuo 2010. Su koncertais irgi silpnai. 2015 nė vieno, šiemet -1 ir daugiau neplanuojama. Kelly Shaefer kenčia nuo riešo kanalo sindromo ir sausgyslių uždegimo. Jis nebegali groti gitara, tik dainuoti, tad koncertams samdosi gitaristą. Technical death lyderiai su labai abejotina ateitimi.
2016 m. gegužės 6 d. 21:31:28
Kažkaip ant liežuvio galo pirmas atšokęs pavadinimas yra Coheed and Cambria. Tokia alternatyvistinė, daugiau pragmatiškų ir populistinių pažiūrų progresyvaus metalo grupė, kurios esu tikrai nedaug klausęs, tačiau užfiksavau, kad neįtikėtinai įdomus yra vienas iš vėlyvesnių darbų „Year of the Black Rainbow“
2016 m. gegužės 5 d. 14:12:10
Su Ė niekas net nešovė į galvą, su skaičiais irgi vos keli pavadinimai, bet nieko, ką itin mėgčiau, tai tebunie 10CC, jog nebutu tos nuolatines S ant galo :)
2016 m. gegužės 2 d. 16:44:46
Skylė (jeigu ė raidė neįveikiama ji gali virsti bet kokiu skaičiumi)
Labai norėčiau išgirsti jų dainą: ,,transcendentinis vamzdis".
2016 m. gegužės 1 d. 23:53:49
Nu ausiai tikrai malonus kurinukas tu Dominoe.---
Ewert and two dragons - šis tas iš Estijos, tirkai smagus indie su folk motyvais, manau kam prie širdies Momfordas su sunumis, Fleet foxes ir panaši muzika, tikrai nepasigaiėsišgirde ir šituos.
2016 m. gegužės 1 d. 20:16:13
2016 m. gegužės 1 d. 19:53:39
Hawkwind. Amžini unikalaus braižo psichodelikai. Sonic Attack yra vienas labiausiai į mano kraują įaugusių jų albumų.
2016 m. gegužės 1 d. 19:12:03
Cradle of Filth
Karjeros pradžia daugiau nei įspūdinga. Dabar atradau, kad ir tekstuose nepėsčia grupė.
2016 m. gegužės 1 d. 18:15:08
AC/DC
Myliu ir mylėsiu visada...
2016 m. balandžio 30 d. 11:44:53
Spyro Gyra. Mėgstama jazz fusion grupė. Nors jos klausiau sąlyginai mažai, bet atrodo, kad įdomių kompozicijų turi nemažai.
2016 m. balandžio 29 d. 16:49:27
nin Trent Reznor grupė, kurios stilius man ne visai prie širdies, bet mielai klausau dainų remiksus grupės EP.
2016 m. balandžio 28 d. 20:43:12
Rammstein - Kol nebuvo išvykusi į Angliją- tol jie man visai patiko. Kai grįžau iš Anglijos,ačiū- daugiau jų klausyti nenoriu. O šeip grupė tikrai verta pagarbos.
2016 m. balandžio 28 d. 20:28:37
Emperor - viena iš populiariausių ir labiausiai gerbiamų black metal grupių. Tačiau man tik kelios dainos jų patinka...
2016 m. balandžio 28 d. 16:48:33
Evanescence - daina My Immortal žlugdo ir žudo.
2016 m. balandžio 28 d. 12:50:25
Slade- Tokia nostalgija užplūsta jų paklausius... Ech vaikystė...
2016 m. balandžio 26 d. 16:34:07
Yes - viena spalvingiausių ir universaliausių klausytų progresyvaus roko grupių. Deja, dar nespėta taip pamėgti, kad būčiau išnagrinėjusi diskografiją ir artimiau susipažinusi su grupe.
2016 m. balandžio 26 d. 14:47:01
Eloy. Kol Vokietijoje krautrokas gyvavo, Eloy buvo vieni iš klasikinio, progresyvaus, simfoninio roko atstovų, vystę britišką 70-ųjų roko tradiciją.
2016 m. balandžio 26 d. 13:14:17
Suede, britpopo laikais like uz nugaru Oasis ir Blur, bet tikrai groje gera muzikele, aktyvus ir dabar
2016 m. balandžio 21 d. 13:41:34
Moody Blues. hipiški ponai iš hipiškų laikų