Strawberry Alarm Clock. Seniai klausyti psichodelikai, tokie rūgštoki (angl. acid), dar kiek keistesni nei The Doors, imant vien jau klavišinių skambesį, bet įdomių kūrinėlių turintys. Kietas kūrinėlis:
Death. Jau net nežinau, ar reikalingi komentarai — viena raktinių savo žanro grupių. Pirmiausia ši grupė man asocijuojasi su „Spirit Crusher“ boso linija įžangoje. „The Sound of Perseverance“ yra periodiškai mano sukamas albumas.
Mika. Pirmoji jo daina, pasiekusi mano ausį buvo "Relax take it easy", kuri man buvo žiauriai užknisanti ir žiauriai labai nepatiko, bet su "Happy Ending", "Grace Kelly" ir "We are golden" kažkaip pasitaisiau nuomonę apie jį ir visai net norėčiau į jo koncertą :)
Supertramp. Unikali roko grupė, kurių koncertinis „Live Paris“ ir studijinis „Crime of the Century“ tikrai yra grandioziniai darbai, mane pririšę ilgam.
Hands Like Houses - buvau atradęs jau prieš pora metų, bet kažkaip užmiršau, o dabar prieš gal pusantros savaitės pamačiau naują jų kūrinį musico tope ir vėl užsikabinau.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2016 m. balandžio 20 d. 21:07:39
HIM :) man nebuvo tos ūmios psichozės ankstyvoje paauglystėje, todėl ir dabar mėgstu jų nuoširdžiai pasiklausyti.
2016 m. balandžio 20 d. 20:55:40
Aerosmith ... Įdomu ar tikrai skirstosi, ar vėl variantas: mes pasitarėm ir aš nusprendžiau... O šeip, tai mano be galo mėgstama grupė...
2016 m. kovo 6 d. 16:20:53
Katatonia. Juodasis Švedijos perlas.
2016 m. kovo 6 d. 14:04:13
Strawberry Alarm Clock. Seniai klausyti psichodelikai, tokie rūgštoki (angl. acid), dar kiek keistesni nei The Doors, imant vien jau klavišinių skambesį, bet įdomių kūrinėlių turintys. Kietas kūrinėlis:
2016 m. kovo 6 d. 13:07:52
Leprous - progresyvus metalas su keista kapota ritmika ir dideliu kūrybiniu potencialu. Įdomūs ir jokiu būdu nenuobodus.
2016 m. kovo 3 d. 08:07:17
Hammerfall. Vieni iš powerių atstovai, vieni juos peikia, kiti giria. Mano nuomone, turi kelias neblogas dainas, bet šiaip jų neklausau.
2016 m. kovo 2 d. 22:00:32
Death. Jau net nežinau, ar reikalingi komentarai — viena raktinių savo žanro grupių. Pirmiausia ši grupė man asocijuojasi su „Spirit Crusher“ boso linija įžangoje. „The Sound of Perseverance“ yra periodiškai mano sukamas albumas.
2016 m. kovo 2 d. 21:47:50
Sentenced - metalo grupė, kuri gali sugroti laidotuvėms.
2016 m. kovo 2 d. 20:53:05
Talking Heads - užknisanti grupė išzyzia galvą ir verčia užtraukt vokus. Thfū, t.y ištraukt vokus ir tada daug laiškų parašai (city of dreams
)
2016 m. vasario 29 d. 19:24:26
Atheist. Džiazo ir techniško death'o sintezę atliekantys atlikėjai iškrapštė nerealius progresyviosios muzikos niuansus, pradedant ekstremaliai ryškiomis boso linijomis, baigiant kritiškais tekstais.
2016 m. vasario 29 d. 18:02:58
Mika. Pirmoji jo daina, pasiekusi mano ausį buvo "Relax take it easy", kuri man buvo žiauriai užknisanti ir žiauriai labai nepatiko, bet su "Happy Ending", "Grace Kelly" ir "We are golden" kažkaip pasitaisiau nuomonę apie jį ir visai net norėčiau į jo koncertą :)
2016 m. vasario 29 d. 17:05:20
vištukas Eminem
2016 m. vasario 29 d. 16:54:14
Jau kad sunkiai, tai prašom - Evile. Thrasheriai iš 9 dešimtmečio, žanro klasikai, neseniai demonstravęsi Velnio Akmenyje.
Skamba kaip Metallica, bent mano ausiai.
2016 m. vasario 29 d. 14:18:24
:D pasunkejimas
evanescence
senokai jau negirdeti, pagooglinau pasirodo vokaliste isleido ka tik epa reiketu ivertinti ;)
2016 m. vasario 28 d. 22:53:19
:DDDDAi nesisieloju, vis tiek nemato, kaip atrodau, aš gal koks kūdas gitas metalistas arba sumo imtynininkas :D
2016 m. vasario 28 d. 22:09:28
reiktų pataisyti tą dalį apie pasunkėjimą :D po to vyrai nelike'ins komentaro
2016 m. vasario 28 d. 21:52:08
Paramore. Akstyvos jaunystės, vėlyvos paauglystės viena iš mėgstamiausių grupių. Viena iš tų, kurios prisidėjo prie sunkėjimo.
2016 m. vasario 28 d. 21:13:39
Supertramp. Unikali roko grupė, kurių koncertinis „Live Paris“ ir studijinis „Crime of the Century“ tikrai yra grandioziniai darbai, mane pririšę ilgam.
2016 m. vasario 28 d. 19:48:50
Suuns - Pie XI gabalas buvo tai ką aš išsinešiau iš filmo "Lošėjas", o vėliau kapstantis sekė ir daugiau puikių atradimų.
2016 m. vasario 28 d. 19:06:17
Hands Like Houses - buvau atradęs jau prieš pora metų, bet kažkaip užmiršau, o dabar prieš gal pusantros savaitės pamačiau naują jų kūrinį musico tope ir vėl užsikabinau.