Gal ir logiškiau šnekėti apie savo pasakytą grupę... Anathema - neklausau to ką jie kuria pastaruosius metus, bet grupės ištakos, pirmieji - sunkesnieji jų albumai visada išliks man brangūs.
na jeigu ijungt savo bio-kompiuteri galima ne tik a ir s rast
beje, mano ketinimas pradet sita toopa zaidima - zmones klauso daug yvairiu grupiu bei atlikeju ir spaudzia 'like' piktograma, dazniausiai neprataria nei zodzio kodel tai megsta, tiesiog smalsu kaip ir kodel, nes kaip suprantu music.lt yra muzikinio background`o a la soc tinklapis kur nariai kalba, dalinasi nuomone apie grupes atlikejus, kompozitorius, ne tik klauso (tam youtube daug tinkamesne vieta su daug didesniu ir pastoviai atsinaujinanciu archyvu) ir click`ina like`us....zodziu esme tokia, kad butu dziugu matyt nuomones ir patauksht ne vien atik apie metallica ir anti...na gal daugeliui nuosirdziai px, tai tikrai nezadu ardytis ir kazka irodinet, vis tiek aciu music`ui, nes radau keleta 'dalyku' kuriu anksciau nezinojau...
kaip ir atsakingas uz paleista anti apie raides, darau posuki - turejau Skidrow kasete kazkada
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2016 m. vasario 28 d. 18:39:13
Nazareth - jų Greatest hits -75 man visad primena mokyklą ir pertraukas, per kurias paprastai skambėdavo jų dainos.
2016 m. vasario 28 d. 18:06:22
Nina Hagen - viena tų Moterų, apie kurios balsą galima pasvajoti. Kartais įsivaizduoju, kad tai aš atlieku jos dainas.
2016 m. vasario 28 d. 18:02:01
Anekdoten. Mano praeitų metų grupė Nr.2, atvedusi mane į modernaus prog'o teritoriją.
2016 m. vasario 28 d. 17:58:06
Gal ir logiškiau šnekėti apie savo pasakytą grupę... Anathema - neklausau to ką jie kuria pastaruosius metus, bet grupės ištakos, pirmieji - sunkesnieji jų albumai visada išliks man brangūs.
2016 m. vasario 28 d. 17:52:12
ABBA
Senokai jų klausaiau. Gal vėl reik dvd kurį nors jų įsijunkt....?
2016 m. vasario 28 d. 16:47:34
Nirvana ;) senokai jau ju neklausiau reeiketu kada irasyti koki cd ir paleist pakeliui i darba :p
2016 m. vasario 28 d. 16:33:59
Perjungiu šitą grupę, jeigu galiu, o jeigu negaliu, tai pati atsijungiu.
Iron Maiden
2014 m. sausio 10 d. 12:31:02
empti
2014 m. sausio 7 d. 19:40:32
Whitesnake!
2014 m. sausio 7 d. 17:28:17
na jeigu ijungt savo bio-kompiuteri galima ne tik a ir s rast
beje, mano ketinimas pradet sita toopa zaidima - zmones klauso daug yvairiu grupiu bei atlikeju ir spaudzia 'like' piktograma, dazniausiai neprataria nei zodzio kodel tai megsta, tiesiog smalsu kaip ir kodel, nes kaip suprantu music.lt yra muzikinio background`o a la soc tinklapis kur nariai kalba, dalinasi nuomone apie grupes atlikejus, kompozitorius, ne tik klauso (tam youtube daug tinkamesne vieta su daug didesniu ir pastoviai atsinaujinanciu archyvu) ir click`ina like`us....zodziu esme tokia, kad butu dziugu matyt nuomones ir patauksht ne vien atik apie metallica ir anti...na gal daugeliui nuosirdziai px, tai tikrai nezadu ardytis ir kazka irodinet, vis tiek aciu music`ui, nes radau keleta 'dalyku' kuriu anksciau nezinojau...
kaip ir atsakingas uz paleista anti apie raides, darau posuki - turejau Skidrow kasete kazkada
2014 m. sausio 7 d. 12:24:36
kiekviena grupė baigias arba -s, arba -a, very unsexy enough.... atsiverčiu music.lt grupių abėcėlinį sąrašą, kas prasideda es:L SexPistals
2014 m. sausio 7 d. 11:57:05
Dabar kaip tik jų klausau, girdėjau jie atvarys į Lietuvą vasarą, iš tikro tai meluoju, bet būtų puiku išgirsti juos gyvai mūsų žemėse - Artic Monkeys
2014 m. sausio 6 d. 17:24:12
skaitykit papildyma * - komentaras apie pasakyta grupe
2014 m. sausio 6 d. 17:16:54
Sepultūra
2014 m. sausio 6 d. 16:49:11
Nine Inch Nails
2014 m. sausio 6 d. 15:34:06
Rammstein
2014 m. sausio 6 d. 15:08:13
tox va mezozojaus laiku zaidimas kai pirma zodzio raide turi atitikti ankstesniojo zodzio paskutine raide.
na aisku tema - muzikos grupes, pvz - jeronimas boschas man pasake - Sepultura, as sakau - Air, kitas sako - R.E.M., ir taip toliau...
*zymimasis artikelis the - nesiskaito (the Rolling Stones, The Doors ir kt., - tiesiog Rolling Stones, Doors)
*papildymas: vienas sakinys apie pamineta grupe
taigi -
- isvyke i kosmine odiseja, laikui begant pradeje nuobodziauti - AiR