Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
einaras13 | ![]() Karnivool |
||||
malia | ![]() Adele |
||||
Silentist | ![]() a-ha |
||||
4Blackberry | ![]() Sufjan Stevens Kaip tik šiandien. Viena liūdniausių žinomų dainų, bet graži. |
||||
Alvydas1 | ![]() David Bowie Turiu omeny 2002 naują versiją |
||||
Konditerijus | ![]() Anastacia |
||||
PLIKASS | ![]() Bon Jovi |
||||
Sahja | ![]() Nox |
2008 m. kovo 30 d. 17:13:41
2008 m. kovo 30 d. 14:42:58
2008 m. kovo 30 d. 14:25:13
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. kovo 30 d. 14:21:05
2008 m. kovo 30 d. 08:11:24
2007 m. gruodžio 22 d. 00:25:43
Seniai cia lankiausi, bet manau viena pagrindiniu problemu, kurios niekad negalima apleisti pagarbus nariu bendravimas ir tiek.
Temas manau reikia palikti, nebent, padaryti taip, kad senosios vienur, naujosios kitur butu, ar kazkas pan, jei jau kilo tokia mintis trinti visa foruma..
2007 m. gruodžio 21 d. 23:57:36
2007 m. gruodžio 21 d. 23:43:22
2007 m. gruodžio 21 d. 23:33:58
2007 m. gruodžio 21 d. 23:18:15
2007 m. gruodžio 21 d. 22:43:57
Pats nebesuprantu ką parašiau.Oi sunkus tie penktadieniai.
2007 m. gruodžio 21 d. 22:36:24
2007 m. gruodžio 21 d. 22:33:53
bulleTz -> kartais gali rašyt apie visiškas pievas, bet jei mokėsi tai parašyti įdomiai, ir tiesiog gerai - žmonėms patiks. Gal net susidomės tuo, apie ką rašai.
Madam -> senos nuomonės neįdomios, nes jos jau daug kartų matytos. Dabar aš truputį prieštarauju sau, nes naujiems nariams jos yra naujos. Tačiau man ir kitiems kas jau keli metai čia, tos diskusijos yra daug kartų perskaitytos ir padėtos šalin.
xdm -> aha, dar gal ankstoka. Nors man asmeniškai norisi jau dabar ; D
2007 m. gruodžio 21 d. 22:30:40
man buna visai idomu paskaityt kokia atsiktinai atidaryta diskusija, tarkim koks buvo mano poziuris i kokia nors problema 2005 ar tai 2006 ar 2007 metais ir taip toliau. kitu nuomone, gal kokia diskusija man buvo neaktuali pries kazkiek laiko, o dabar galima ja atidarit ir gaut nemazai idomiu minciu, ir siaip geru komentaru, ir nebutinai kad ir i tema.
o kodel niekas nesiulo visus dienorascius istrint? argi cia blogai?
arba visus narius, tegu registrojasi isnaujo, globalus valimas
ps atsimenu kaip po atnaujinimo depression sauke, grazinkit sena foruma, grazinkit senas diskusijas. pritariu jai. gal man buvo ir ne taip gaila, bet visgi. visa tai buvo musu. na ir teisiog ka as galiu pasakyti. jeigu bus toks valymas, manau senu nariu cia liktu dar maziau. o teisiog ant ju vietos ateis nauja karta, berniukai ir mergaites, triliktokai sesioliktokai
adios amigos manes tai jau cia niekas nelaikitu
2007 m. gruodžio 21 d. 22:26:59
2007 m. gruodžio 21 d. 22:25:03
2007 m. gruodžio 21 d. 22:24:48
2007 m. gruodžio 21 d. 22:24:38
Beje manau, kad turėtų būti sudarytas narių top'as pagal reitingų taškus bet ne dabar. Dabar reitingai yra nenaudingas dalykas nes gautusi vėl rašymas dėl tų taškų. Nebloga įdėja yra, kad patys nariai vertintų kitus už įvairius dalykus, pvz., komentarų lygį ir išsamumą
2007 m. gruodžio 21 d. 22:21:31
Forume pilna temų užsilikusių dar nuo 2004-ųjų, kuriose informacija pasenus, didžioji dalis ten rašiusiųjų seniai nebeaktyvūs. Aišku ten yra nemažai gerų pasisakymų ir idėjų, tačiau ir jos jau išdiskutuotos ir numestos šalin. Tad kam kaupti tą visą niekam perdaug nereikalingą archyvą?
visiskai nesutinku. yra nemazai labai idomiu temu su vertais demesio pasisakymais, kurios turi islikti vien del to, kad jas idomu paskaitineti. kas is to, kad ten rasiusieji nebeaktyvus-mintys ir informacija nuo to nepablogeja. be to, yra temu kurios visada liks aktualios, t.y. diskusijos apie grupes(nesuprantu, kodel senosios nuomones apie grupes ir atlikejus jau nebetinka 'naujajai musico kartai'
visai neaisku, kas naujiems vartotojams bus maloniau. manau, jiems irgi idomu paskaityti senas temas, kuriose jie irgi tures ka pasakyti. tai kas, kad ju daug - uztat yra ka veikti, ypatingai naujiems nariams, kurie cia dar visko nepazista.
2007 m. gruodžio 21 d. 22:18:32