Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pasiūlymas: trinam visą forumą?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
xdm
2007 m. gruodžio 21 d. 22:14:31
įdėja tai tikrai gera bet...
ar manot, kad jau sąlygos sudarytos rastis naujoms diskusijoms, kurios pranoktų buvusias? Aš taip nemanau. Man rodos reiktų dar labiau pasidarbuoti administratoriams ir griežčiau vertinti narius, kurie beprasmiškai floodina, kuria beprasmiškas temas ir pan.. Kai jau bus iš tikro patobulinta tvarka galima bus trinti senos tvarkos sukurtas atgyvenas

Atsakyti
bulleTz
2007 m. gruodžio 21 d. 22:11:27
Nemanau,kad bus daug komentuojančiu ir per tris metus tikrai neprisipildys forumas iki tiek kiek yra dabar.

2007 m. gruodžio 21 d. 22:09:05
+ 1. Gera ideja. Jei jau tvarka, tai iki galo

2007 m. gruodžio 21 d. 21:38:49
Kiek naudingos informacijos gi čia.Apie mokinukes pavyzdziui.

2007 m. gruodžio 21 d. 21:19:55
Jei jau atnaujinam music.lt, tai atnaujinkim jį iš esmės. Forume pilna temų užsilikusių dar nuo 2004-ųjų, kuriose informacija pasenus, didžioji dalis ten rašiusiųjų seniai nebeaktyvūs. Aišku ten yra nemažai gerų pasisakymų ir idėjų, tačiau ir jos jau išdiskutuotos ir numestos šalin. Tad kam kaupti tą visą niekam perdaug nereikalingą archyvą?

Dabar yra visos sąlygos ateiti naujai music.lt vartotojų kartai, kuri galėtų šį puslapį paversti savo internetiniais namais (kaip kažkada enigmatic, sunshine_lover, ewana, aš pats ir kiti), tad duokim galimybę jai kurti savitą forumą su savom diskusijom, savais „protingaisiais“. Naujiesiems vartotojams bus daug maloniau diskutuoti nedidelėje (pamažu plintančioje), jų pačių sukurtoje erdvėje negu dabartiniame griozdiškame forume.

Aišku, administratoriams bus gaila išmesti visas diskusijas, visgi jos rašytos daugiau nei trejus metus. Tačiau music.lt turi savo palikimą t.y. kūrybą. Jos nei už ką negalima trinti. Tuo tarpu forumas - viso labo pablevyzgojimai su viena kita įdomesne mintim. Jis neturi didelės išliekamosios vertės.

Dėl visa ko galima pasilikti senąsias diskusijas kur nors archyve. Taip išvengtumėt rizikos, jei naujas forumas būtų neaktyvus (nors aš netikiu tuo).

Atsakyti
Puslapiai: 12
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Atheist Atheist
8,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

19:02 - 4Blackberry
Sahja 19 val. online, naktinėjame? (Sorry, per mažai kas veikti turbūt)
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
08:41 - Alvydas1
Ir mane patraukė pasidaryti po 70 -uosius.
00:48 - 4Blackberry
RIP
00:21 - DjVaids
Sulaukęs 81 metų mirė grupės „Chicago“ įkūrėjas Walteris Parazaideris.
22:30 - DjVaids
Galėtumėt Romo Dambrausko pasiūlon į top30 įdėt.
22:07 - 4Blackberry
O prioritetai man pastaruoju metu yra nauji leidimai. Dar kitas dalykas, kad naujos grupės dažnai jau nebepateikia nieko įdomaus man. Ar bent nesilygina su savo "pirmtakais", kad norėtųsi į juos gilintis.
22:06 - 4Blackberry
Nauji atradimai lieka tikrai paskutinėje vietoje ir praktiškai pamirštami. Kartais tik, jeigu pagal asociaciją su kita grupe atrandu, perklausau kokias kelias dainas, ir dažnai tuo ir pasibaigia, nes reikia grįžti prie prioritetų.
21:58 - einaras13
Tai panaši dilema ir man. Mano JAU mėgstamos grupės kepa kūrybą tempais, kurie man žiauriai per dideli, o čia dar naujas grupes atradinėti. Dažniausiai pas mane atradimai dabar būna "nes Spotify algoritmas išmetė", o ne intentional prisėdimai prie kažko
21:48 - 4Blackberry
Nes pasirodo, juose gali slėptis įdomių, netikėtų dalykų. Pvz., netyčia atradau vieną bitlų dainą, nuo kurios užsikabinau, ir paaiškėjo visas Yellow Submarine albumas įdomus. Bet kur čia spėsi perklausyt, kai tiek naujų reikia peržvelgti...
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 4
  Neregistruotų vartotojų: 6580
  Iš viso užsiregistravę: 73774
  Naujausias narys: Estella222
  Šiandien apsilankė: 369041