vakar junginedamas lietuviskus kanalus netycia pataikiau, pasirodo ir lt kanalai ji rodo! maza ka niekas nezino/neziuri?
puikus serialas, svezias ir idomus, ziuriu nuo metu pradzios, tik o jau pasirodo jau ir antras sezonas filmojamas.
puikus duetas tas Milleris ir Liu! aplamai Mileris yra mano vienas megstamiausiu, o stai Liu man iki siol kazkaip nelabai patikdavo, na bet dabar ji tokia gerule cia :)
pats siuzetas, atskiros serijos atskiros bylos, bet aisku yra ir bendra linija.
mano pirmas ispudis buvo kad labai primena mentalista, na bet ziurisi bent jau ne blogiau :)
Anikdotiskesnis sprendimas. Turbut vaziuosiu i Kauna pas Ms Tilifono fane kol neuzdegsiu jos licio bateriju (beje tiketina kad vilkiko vairuotojas uzdege vilkika nuo cigaretes) ciklas uzsidaro & atsidaro tada
Gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje Panerių sen. Kuro g. 15, UAB „Toksika“ teritorijoje dega vilkikas, pakrautas ličio baterijomis ir akumuliatoriais. Galimas oro užterštumas.
Aš labai žiūriu. O, dabar iš Deftones - Ohms dainos profilio parekomendavo Queen - Lily of the Valley, kas yra mėgstamiausia mano gėlė. Nėra kuo skųstis.
Esu Jethro Tull dainos Rock Island profilyje ir man music'as segmente "Panaši muzika" siūlo Iron Maiden, Judas Priest ir SOAD. Žodžiu, music'as palaimina Grammy sprendimą Jethro Tull apdovanoti sunkaus roko / metalo kategorijoje
2014 m. sausio 16 d. 20:23:01
vakar junginedamas lietuviskus kanalus netycia pataikiau, pasirodo ir lt kanalai ji rodo! maza ka niekas nezino/neziuri?
puikus serialas, svezias ir idomus, ziuriu nuo metu pradzios, tik o jau pasirodo jau ir antras sezonas filmojamas.
puikus duetas tas Milleris ir Liu! aplamai Mileris yra mano vienas megstamiausiu, o stai Liu man iki siol kazkaip nelabai patikdavo, na bet dabar ji tokia gerule cia :)
pats siuzetas, atskiros serijos atskiros bylos, bet aisku yra ir bendra linija.
mano pirmas ispudis buvo kad labai primena mentalista, na bet ziurisi bent jau ne blogiau :)
taigi dalinuosiu savo atradimu, ir siulau ir jums
+