vakar junginedamas lietuviskus kanalus netycia pataikiau, pasirodo ir lt kanalai ji rodo! maza ka niekas nezino/neziuri?
puikus serialas, svezias ir idomus, ziuriu nuo metu pradzios, tik o jau pasirodo jau ir antras sezonas filmojamas.
puikus duetas tas Milleris ir Liu! aplamai Mileris yra mano vienas megstamiausiu, o stai Liu man iki siol kazkaip nelabai patikdavo, na bet dabar ji tokia gerule cia :)
pats siuzetas, atskiros serijos atskiros bylos, bet aisku yra ir bendra linija.
mano pirmas ispudis buvo kad labai primena mentalista, na bet ziurisi bent jau ne blogiau :)
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
Oi neišsigalvokit, puola ne dėl PĮ, o todėl, kad priviso pilna visokių AI agentų, kurie jungiantis neprisistato tokais ir ignoriuoja visas robotams skirtas taisykles, kurių normlaūs paieškų sistemų crawleriai iki tol laikėsi
Dabar nieko niekam ir nereikia vilioti. Atnaujinimai yra pakeliui. Dabar reikia tik iškentėti kad ir kas čia bevyktų. Botai turbūt irgi puola dėl senos, pažeidžiamos programinės įrangos ar kodo. Atsinaujinus, manau, ir tikiuosi, nebebus šito daugiau.
2014 m. sausio 16 d. 20:23:01
vakar junginedamas lietuviskus kanalus netycia pataikiau, pasirodo ir lt kanalai ji rodo! maza ka niekas nezino/neziuri?
puikus serialas, svezias ir idomus, ziuriu nuo metu pradzios, tik o jau pasirodo jau ir antras sezonas filmojamas.
puikus duetas tas Milleris ir Liu! aplamai Mileris yra mano vienas megstamiausiu, o stai Liu man iki siol kazkaip nelabai patikdavo, na bet dabar ji tokia gerule cia :)
pats siuzetas, atskiros serijos atskiros bylos, bet aisku yra ir bendra linija.
mano pirmas ispudis buvo kad labai primena mentalista, na bet ziurisi bent jau ne blogiau :)
taigi dalinuosiu savo atradimu, ir siulau ir jums
+