Jei man kaip toms mergaitėms tektų fotografuotis šalia Byberio, aš irgi verkčiau... Juk dėl tokios nuotraukos būtų uždėtas gėdingas štampas visam likusiam gyvenimui
Puslapis yra pramoginis. Kalbinti jo narius galima ir reikia. Gaivinti ir plesti temas galima ir reikia. Apstu vietos saviraiskai ir idomioms mintims, pastebejimams, polemikai. Reikia kurybos fantazijos iniciatyvos entuziazmo idejuaktyvumo drasos.
Kai bus griezta atranka su tokiais tavo isvardintais kriterijais kad patekt i tokia bendruomene kruta, laikysiu egzamona.. o dabar kol kas cia tokios tvarkos nesama.
Jei kam įdomu, ką AI mano skirtingais klausimais, tas žmogus pats to AI pasiklaus. Nebūtina kiekvieną savo diskusiją su AI raportuoti čia, nes TAI NIEKAM NĖRA ĮDOMU. Tamsta gal ir turi žiupsnelį savikritiškumo, bet nesugeba į tai atsižvelgti ir keistis.
2014 m. sausio 26 d. 15:48:20
Prierašai tai ką aš žinau... Man tai dauguma iš čia duotų pavadinimų nei geresni, nei blogesni už tuos pačius belieberius. Tas pats š ir tiek.
2014 m. sausio 25 d. 17:55:39
Kažkoks stūmimas.
2014 m. sausio 25 d. 00:01:48
Jei man kaip toms mergaitėms tektų fotografuotis šalia Byberio, aš irgi verkčiau... Juk dėl tokios nuotraukos būtų uždėtas gėdingas štampas visam likusiam gyvenimui
2014 m. sausio 24 d. 14:52:15
Fu..... :D
2014 m. sausio 24 d. 14:27:27
Kunt Brigade - geriausias, tiktu feministiniam industrial punk bendui
2014 m. sausio 24 d. 14:21:57
Juokingi prierašai :D