| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| malia | The Loco-MotionKylie Minogue |
||||
| Prodarv | End of DisclosureHypocrisy |
||||
| Konditerijus | Solitary ManNeil Diamond |
||||
| DjVaids | Big Boys Don't CryBlue System Dideli bernā nebliaun |
||||
| Very_crazy_enough | Something's Coming (Jim Bryant)Leonard Bernstein |
||||
| Sahja | You And MeModern Talking |
||||
| Alvydas1 | The WatcherHawkwind Vėliau Lemis ją pergrojo su Motorhead, jau energingiau. |
||||
| einaras13 | ThrobJanet Jackson |

pats kuriu ir jau ne vieną kartą asmeniškai buvo siūloma išleisti jas pas prodiuserius
. o čia yra kažkur tokia muzika keliama?, norėčiau panaršyti 

dėl įdomumo klausiu dar tokiu bendru klausimu, kaip jūs draugaujate su AI muzika? ar spėjate adaptuotis su šiuo reikalu?
2014 m. birželio 9 d. 09:16:53
Ačiū, na va kartais gal atitinkamos nuotaikos reikia būti tokia muziką beklausant kad, sudomintu. Dar siūlau mano antrą albumą perklausyti, jeigu nematet irgi įdomi jūsų nuomone apie jį būtų :)
2014 m. birželio 7 d. 20:29:39
Taip, aš ją išgirdau. Sausas sniegas dideliu greičiu nučiuožė nupoliruotu ežero ledu. Reikia įdėmiau klausytis. Puikus numeris.
2014 m. vasario 27 d. 14:47:33
Na kodėl gi nuo 3.58 iki 4,23 kažkiek pūgos bandžiau atskleisti, na tebūnie Bjaurybe Ruduo :)
2014 m. vasario 22 d. 16:23:58
Na, pūgos aš neižvelgiau, tik berybę baltumą ir ramybę. Bjaurybė Ruduo savo charakteriu labiau iliustratyvus, aš net laikyčiuau šioje sferoje nepralenkiamas.
2014 m. vasario 5 d. 13:47:36
Na neseniai įsigijau midi klaviatūrą Alesis Q49, ir ten priedo buvo diskelis su čia programa, bet jeigu nori gabalą eksportuoti į mp3 ar panašiai arba tiesiog projektą užseivinti, tai reik dar kažkur prisiregistruoti, bet aš ten jau ir nesusigaudau, tai šiaip ten šiek tiek pagrojau, garsai neblogi. Šiaip nuo senu laiku taip pat ir ši gabalą kūriau su nuodėmingu vaisiumi - Fruity loops 10 producer editions, bet gatavu semplų nenaudoju,(gal kartais gatavus ritmus) šiam gabale daug partijų įgrojau gyvai su midi klavišais, akordus ir melodijas butinai pats kuriu, ir dar kelias vietas įgrojau su elektrinė gitarą, gitarai įrašyti naudoju elementaria programa Audacity, Cubase man per sudėtinga, na ir dar pati gitaros garsą tiek su audacity tiek su FL studio efektais apdoroju, dar planuose yra ir kitokius instrumentus gyvai įrašyti savo kūryboj, šita kompoziciją visą Sausį kūriau :)
2014 m. vasario 5 d. 06:12:25
su Ableton Live dirbi?
2014 m. vasario 4 d. 18:20:59
Ačiū žmogau, stengiausi :)
,,Prasidedančios žiemos dūžiai, atmosferinių elektronikos efektų šaltis ir speigas, fortepijoninis pustomo sniego šokis, elektrinės gitaros pūga. Kompozicija sukurta pačiam viduržiemį''.
2014 m. vasario 4 d. 16:57:05
gili žiema...bass`as geras, toks pasalūniškas )