Na, pūgos aš neižvelgiau, tik berybę baltumą ir ramybę. Bjaurybė Ruduo savo charakteriu labiau iliustratyvus, aš net laikyčiuau šioje sferoje nepralenkiamas.
Taip, aš ją išgirdau. Sausas sniegas dideliu greičiu nučiuožė nupoliruotu ežero ledu. Reikia įdėmiau klausytis. Puikus numeris.
Ačiū, na va kartais gal atitinkamos nuotaikos reikia būti tokia muziką beklausant kad, sudomintu. Dar siūlau mano antrą albumą perklausyti, jeigu nematet irgi įdomi jūsų nuomone apie jį būtų :)
Na, pūgos aš neižvelgiau, tik berybę baltumą ir ramybę. Bjaurybė Ruduo savo charakteriu labiau iliustratyvus, aš net laikyčiuau šioje sferoje nepralenkiamas.
Na kodėl gi nuo 3.58 iki 4,23 kažkiek pūgos bandžiau atskleisti, na tebūnie Bjaurybe Ruduo :)
Na neseniai įsigijau midi klaviatūrą Alesis Q49, ir ten priedo buvo diskelis su čia programa, bet jeigu nori gabalą eksportuoti į mp3 ar panašiai arba tiesiog projektą užseivinti, tai reik dar kažkur prisiregistruoti, bet aš ten jau ir nesusigaudau, tai šiaip ten šiek tiek pagrojau, garsai neblogi. Šiaip nuo senu laiku taip pat ir ši gabalą kūriau su nuodėmingu vaisiumi - Fruityloops 10 producereditions, bet gatavu semplų nenaudoju,(gal kartais gatavus ritmus) šiam gabale daug partijų įgrojau gyvai su midi klavišais, akordus ir melodijas butinai pats kuriu, ir dar kelias vietas įgrojau su elektrinė gitarą, gitarai įrašyti naudoju elementaria programa Audacity, Cubase man per sudėtinga, na ir dar pati gitaros garsą tiek su audacity tiek su FLstudio efektais apdoroju, dar planuose yra ir kitokius instrumentus gyvai įrašyti savo kūryboj, šita kompoziciją visą Sausį kūriau :)
,,Prasidedančios žiemos dūžiai, atmosferinių elektronikos efektų šaltis ir speigas, fortepijoninis pustomo sniego šokis, elektrinės gitaros pūga. Kompozicija sukurta pačiam viduržiemį''.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2014 m. birželio 9 d. 09:16:53
Ačiū, na va kartais gal atitinkamos nuotaikos reikia būti tokia muziką beklausant kad, sudomintu. Dar siūlau mano antrą albumą perklausyti, jeigu nematet irgi įdomi jūsų nuomone apie jį būtų :)
2014 m. birželio 7 d. 20:29:39
Taip, aš ją išgirdau. Sausas sniegas dideliu greičiu nučiuožė nupoliruotu ežero ledu. Reikia įdėmiau klausytis. Puikus numeris.
2014 m. vasario 27 d. 14:47:33
Na kodėl gi nuo 3.58 iki 4,23 kažkiek pūgos bandžiau atskleisti, na tebūnie Bjaurybe Ruduo :)
2014 m. vasario 22 d. 16:23:58
2014 m. vasario 5 d. 13:47:36
Na neseniai įsigijau midi klaviatūrą Alesis Q49, ir ten priedo buvo diskelis su čia programa, bet jeigu nori gabalą eksportuoti į mp3 ar panašiai arba tiesiog projektą užseivinti, tai reik dar kažkur prisiregistruoti, bet aš ten jau ir nesusigaudau, tai šiaip ten šiek tiek pagrojau, garsai neblogi. Šiaip nuo senu laiku taip pat ir ši gabalą kūriau su nuodėmingu vaisiumi - Fruity loops 10 producer editions, bet gatavu semplų nenaudoju,(gal kartais gatavus ritmus) šiam gabale daug partijų įgrojau gyvai su midi klavišais, akordus ir melodijas butinai pats kuriu, ir dar kelias vietas įgrojau su elektrinė gitarą, gitarai įrašyti naudoju elementaria programa Audacity, Cubase man per sudėtinga, na ir dar pati gitaros garsą tiek su audacity tiek su FL studio efektais apdoroju, dar planuose yra ir kitokius instrumentus gyvai įrašyti savo kūryboj, šita kompoziciją visą Sausį kūriau :)
2014 m. vasario 5 d. 06:12:25
su Ableton Live dirbi?
2014 m. vasario 4 d. 18:20:59
Ačiū žmogau, stengiausi :)
,,Prasidedančios žiemos dūžiai, atmosferinių elektronikos efektų šaltis ir speigas, fortepijoninis pustomo sniego šokis, elektrinės gitaros pūga. Kompozicija sukurta pačiam viduržiemį''.
2014 m. vasario 4 d. 16:57:05
gili žiema...bass`as geras, toks pasalūniškas )