| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Sahja | Don't You ForgetERA |
||||
| 4Blackberry | Arrogant BoyDeep Purple Gerieji dalykėliai muzikos pasaulyje! |
||||
| Alvydas1 | Poison DreamAct of Defiance |
||||
| Very_crazy_enough | All Or NothingCher 80! |
||||
| Konditerijus | La TorturaShakira |

2014 m. vasario 7 d. 00:45:53
man rodos reikia žmonių labiau facebooke išklausinėt arba vos ne asmeniškai :D
2014 m. vasario 7 d. 00:25:51
Mdas, kad ir tam pačiam Cash'ui nedaug, bet tik kad vienintelis atsiliepimas snukiaknygėj, taiiii.... :/ O kur bent jau man teko būt - nesiskundžiu, visur gerai buvo. Ir jauku. Ai, nu tiesa, chebra irgi buvo faina. Pėvėzė, užvakar :D nors aš tikrai ne prieš ir naujas vietas atrast. Tik panašu, kad likom du entuziastai, o kiti arba stebi, arba apsigalvojo neit, arba... dviese tai joks meetas, na o jei ir vėl protmūšių chebra susirinktų, tai... mes ir taip ne per seniausiai matėmės....
2014 m. vasario 6 d. 22:54:10
Nu..aš tiesiog pasiūliau šią vietą, nes ji dar nauja, nesugadinta :D visada einam maždaug tuos pačius barus, tai dėlto, norisi pabandyt kitką. Man rodos ten 5lt bokalas. Tik mačiau nuotraukose vidų, tai pasirodė gana smagus ir jaukus, that's all :)
O nusitašyt aš irgi neturiu tokių minčių, iki paskutiniųjų autų būtų galima meetintis, na, nebent kažas ypatingai norės ir ilgiau pasilikt :)
2014 m. vasario 6 d. 22:49:10
Well, OK... matau, nebelabai norinčių yra ar kaip? Tik va nesuprantu, čia noras diktuot, kur eit, ar kaip ten yra, a, Crazyz? Nu dorai meniu nenagrinėjau tam Jackie, bet kas kas, o sultys tai nepigios - ar ne 6 Lt už stiklinę. Alus, rods, panašiai apie 6 Lt/bokalą. Tai kad ir kitur panašiai, man rodos... Na ir kadangi mano planuose nėra plano nusitašyt, tai tie 6 ar 12 Lt nieko labai nekeičia - rinktumės pagert alaus ar pabendraut? :) P.S. O kokios kainos tame Mr. Pub? Nemačiau jų skelbiant kainų kur nors, tai neįsivaizduoju, kuo jis geriau už kitus (kainų požiūriu) - prašyčiau apšviest
2014 m. vasario 6 d. 19:56:42
Tai jo manau bandysim tą Mr. Pub.
Po to, žiūrėsim, į kokį kitą užsuksim. O tame Jackie man rodos gana brangoka.
Tai va, žmonės, kas tikrai in, be manęs ir rutonės, prašau čia ir dabar parašykit :)
O laikas 18h? ar tinka?
2014 m. vasario 6 d. 01:22:50
OK, grįžtam prie temos. Susitikimo vieta aiški ir nekeičiama, o kur toliau? Buvo variantas Mr. Pub. O gal Jackie Bar? Aišku, vargiai ten didelis tabūnas tilptų, bet kažin ar mūsų bus labai daug. Arbata, kava, alus, kokteiliai, sultys... Kainos, sakyčiau, kaip ir visur kitur. Netoliese yra Cash (naujas, patikrint nespėjau), KAS KAS, Soulbox nu ir dar keli, kuriais pasidomėt dar nebuvo reikalo :P
2014 m. vasario 2 d. 00:55:20
Mes iš esmės jau šiomis diskusijomis nukrypstam nuo temos - meeto. Taigi visas šitas mūsų blevyzgas irgi reikia trint. Kitas dalykas, ko aš nesuprantu - juk galima su žmogum per AŽ išsiaiškint, kad jei jau užėjo noras papliurpt, tai tegu redagavimo mygtuką naudoja. Delacorado teisi, kad trynimai, įspėjimai ir baninimai tikrai nemotyvuos žmogaus čia sugrįžt (nors, atrodo, šiam individui viskas kaip vanduo nuo žąsies). Aš tikiu, kad ramybe ir draugiškumu galima pasiekt tikrai geresnių rezultatų nei pykčiais ir (kokios jos ten bebūtų) represijomis. Tik tiek, kad sumanesnis veikėjas sugebės apeit visas priemones - nuo vartotojo iki IP bloko, o ne toks ryžtingas - tiesiog spjaus ir negrįš į tokią jam nedraugišką vietą. O daugiau lankytojų puslapiui juk norim? Tai ir sakau - labai norėtųsi tą saliakelio pamatyt ir pabendraut gyvai, nors tikrai abejoju, ar jis to paties norėtų.
2014 m. vasario 2 d. 00:00:17
Mano pasiūlymas įspėti lygiai toksai pat reikšmingas, kaip ir Delacorado Craziui. Ir nebūta čia jokios koncpiracijos eiti iki IP baninimo. Parašė ne į temą, ir ištrYniau. Dramos nereikalingos.
2014 m. vasario 1 d. 17:45:49
taip šitas :)
2014 m. vasario 1 d. 17:43:53
A, žinau, žinau... Mr. Pub, ane? Kodėl ne.
Į Būsi trečias nėjom? Nejaugi? O kur buvom prieš Scorpus? Ar tai jau kaip ir ne meetas buvo?
2014 m. vasario 1 d. 17:36:23
Kad ten niekad lig ir netraukėm :D p.s. nieko gero ten, tik brangus ir suniokotas alus.
Yra ten šalia Muzikos Rūsio atsidaręs naujas, gal užsuktumėm ten, po to gal kitur :) priklausomai kiek mūsų susirinks.
2014 m. vasario 1 d. 17:25:03
Dar kartoju, jog ne aš jį ištryniau, kaip matai, tai padarė Beinis, nes jam atrodė tesinga jį ištrinti.
Kokio dar viso lapo? Nesuprantu, kad kiekvienam nariui skirtingai tas visas lapas atrodo, nustatymai gi yra.
O ar parašyta kur, kad gali likti mažiausiai 5, iš kur tu tai trauki?
Ir kas man iš to įspėjimo? Kažkaip nubausi mane? Maniau ta įspėjimų sistema jau apskritai numirė. Turbūt nebūtų pointo mane užbaninti. O tas funkcijas galima man ir nuimti, tada gal nebekils man noras ištrinti nereikalingus, ne į temą saliakelio komentarus. Ištryniau juos beje savo sukurtoje diskusijoje, nes jie buvo ne į temą ir aš jam tai dar prieš tai pasakiau, bet jis jokiu būdu jų nepaisė. Aš jo ir nelaikau piktybiniu, tik kiek išplaukusiu, ką jis pats irgi kuo puikiausiai supranta.
Sorry, visada kažkodėl maniau, kad tu vyr. giminės atstovas/ė.
Finito.
2014 m. vasario 1 d. 17:09:17
Ar ne Artistuose. Bet karaokės ir ten antradieniais. Nu kažin ar ryžčiaus užbliaut, kažin... :D Ar tik netrauksim vėl į Būsi trečias?
2014 m. vasario 1 d. 16:52:52
A nu gaila dėl karaokių. Gal kur kitur vyksta?
Nors šeštadienis, tai dažniausiai kokių koncų diena, o mes gal ir be koncerto apsieitumėme, norisi gal labiau pasišekučiuot :)
2014 m. vasario 1 d. 16:52:36
iš trĮniau? VAU. nepadės tie įspėjimai, netikiu. O ir ar jie rodomi? Ar jie ką nors daro? Ta prasme, po kažkelinto posto nebleidžia rašyt jų daugiau? Bent tą dieną, savaitę, mėnesį? Jei jie tik simboliniai - tai banini kažkuriam laikui ar suvisam. Bet vargiai ar jis jau tiek užsidirbo. Užbaninsi nick'ą - ateis kitu, užbaninsi IP - ateis per proxy... O vis dėlto jį gyvai pamatyt būtų tikrai įdomu...
2014 m. vasario 1 d. 16:43:20
Ištrįniau komentarą, bo labai jau aiškus saliakelio spaminimas. Komentaras neturėjo nieko bendro su tema. Rekomenduočiau jį įspėti. griežtai.
2014 m. vasario 1 d. 16:40:26
Reiškia, dar kažkas ištrynė. Na bet pripažink, juk būtų įdomu gyvai pamatyt, kas čia per veikėjas tas saliakelio? Pasireikšt, ką nuveikt? Nu, atsiimu Brodo karaokės idėją - karaokė ten antradieniais, o jei mes meetinamės šeštadienį.... Nebent domintų Marilyn Monroe tribute'as. Ir, aišku, ne už dyka - 15 Lt. Tai, spėju, atkrenta. Ir pradžia - 9 vakaro.
Artistuose - kassavaitgalinis mixtape'as, įėjimas nemokamas, bet ir vėl - pradžia tik 22.00.
Alaus namuose - SBS. Nuo 21.00.
Ar tik neteks vėl ekspromtu į kokį alubarį traukt?
2014 m. vasario 1 d. 16:37:20
asmeniškai man tai gali parašyti, nebūtina čia prie visų.
1. Aš šiandieninio komentaro garbės žodis neištryniau.
2. Vakar ištryniau, nes taip, buvo užfloodinta kokie 7 komentarai iš eilės.
3. Tai buvo pirmieji komentarai, kuriuos kada ištryniau, tad piknaudžiavimo aš jokiu būdu neįžvelgiu.
4. Juokingas tu.
2014 m. vasario 1 d. 16:27:20
šį kartą ne aš, net nemačiau to komentaro. anyway, žmonės, kurie nedalyvausit meete, tai ir nesireiškit čia, kam beprasmis spaminimas?:)
Anyway, o dalyvaujantys pasireiškit, ką galėtumeme nuveikti meeto metu :)
2014 m. vasario 1 d. 16:24:10
Turbūt Crazyz. Nemačiau jokio reikalo tą komentarą trint. O ką - paraku pakvipo?