Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2014 m. vasario 4 d. 13:59:11
o as vis dar palauksiu kol atsiras LT kazkas panasaus i GNR :) ar pvz Aerosmith tokia daina kaip Rag Doll - ir tik tada man kazkiek patiks viskas labiau. Visas jaunimas per daug studentiskai padorus, ir ju muzika tokia ... negedinga ... zodziu nezadina labai giliu inkstinktu,kai norisi pasiversti gyvuliu ir garsiai staugti, kaip Gediminas su savo sarvais per sapna vilku ant kalno stauge. Va cia ir yra pranasyste, ko lietuviams reikia, gaivalingo prigimties sauksmo
2014 m. vasario 4 d. 11:32:36
Tai aš ir nesakau, kad prastas. Kaip Lietuvos estrados padangėje, tai kone nušvitimas :)
2014 m. vasario 3 d. 23:14:45
o ka geras albumas,rokavas toks...
2014 m. vasario 3 d. 23:14:28
super visas jos albumas spotify''naudoju no problem spotify jėga,pagaliau ir lietuvos atlikėjų galima paklausyte,music.lt ideda po viena daina,kaip pvz anties dvi dainos....ar ne geda music.lt..
2014 m. vasario 3 d. 22:53:16
bandysime
2014 m. vasario 3 d. 19:56:20
Butkutės hitai po hito tik eina :D
2014 m. vasario 3 d. 11:25:24
Nu įdomiai, man nebuvo tokių problemų. Gal perinstaliuok spotifajų.
2014 m. vasario 2 d. 19:46:13
man kazkaip per facebooka neprijungia ,vis krauna krauna..
2014 m. vasario 2 d. 19:35:51
PER FACEBOOKA KAZKO VIS NEPAKRAUNA,PRISIJUNGTI...
2014 m. vasario 2 d. 16:32:08
Spotify.
2014 m. vasario 2 d. 15:14:23
kur tas dzordanos albumas,nei torentuose niekur nerandu...besina,kai ussienio bet kokio meslo,yra...
2014 m. vasario 2 d. 12:43:38
Mane tai šokiravo ant kiek geras Džordanos albumas. Aišku, jei nekreiptume dėmesio į tekstus.
2014 m. vasario 2 d. 05:32:21
...G Vagelis ir A Flame - visai neblogas pop...ir Leaded by Two - ganetinai idomus...na o Dzordana kaip senais gerais laikais nakty as garsiai klausausi metalo kai visi kaimynai miega
2014 m. vasario 1 d. 21:39:32
Damn... "Before the Colors Start to Bleed" - va čia ir yra TAI, kas pilnai atitinka straipsnio pavadinimą: atradimas. Būtent tokio tipo post roką aš ir mėgstu. Ir nebereikia sakyti: "Kaip lietuviams - tai pakankamai kokybiškai". Nes kokybė, o svarbiausia - tas muzikoje užslėptas dramatiškumas tikrai prilygsta geriausiems mano girdėtiems post roko kūriniams.
Lauksiu naujų šio projekto darbų.