Tikri saunuoliai=) Man asmeniskai tikrai patinka (tiek spektakliai, tiek ir muzika). Kazkodel istrigo keletas dainu - "O mes vaikai" ; "Kaip man sunku" ; "Jureivio daina".
virs vandenu
daug isalusiu veidu
nebyliai sypsosis po tavo padu...
juk daznai skenduoliai - ne kaimynas, ne sesuo
pirmyn, man i antra puse...
tikrai super sita daina
man keistuoliai ziauriai faini... turiu ju dainu...ir siaip nuo mazens buvau vedziodama i ju spektaklius, koncertus...kartais su mazaja sesute nueinu ten koki spktakli paziuret... va ten tai talentai...
neseniai buvau spektaklyje "bremeno muzikantai" tikrai nerialus o muzikos nuostabumas..... o is pradziu visa klase reke borring bet kai paziurejo.... nepasigailejo.. tikrai labai nuostabus zmones ir muzika ir aktoriniai gabumai neeiliniai
mmm...jap...atrodo tokie mieli zmones(bent is isores)nes asmeniskai pabendraut neteko......na o labiausiia man trubut istrigo ta ju dainele....geltonu plytu kelias........tokia silta.........
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
O jo - man jie labai patinka... Ne visuose spektakliuose ju buvau, bet kuriuose buvau nei vienu nenusivyliau... O ta daina "O mes vaikai" ir t.t. ir p. tikrai labai gera... Labai artima... Tokia, nu suprantat...
oi, pamiršau- spektaklis apie Bremeno muzikantus tikrai nerealus. nors, aišku, gailia, kad jo nemačiau. man apie jį sesuo pasakojo, bet ir pasakojimo užtenka, kad susidarytų geras vaizdas ;] ir kiltų didelis oras pačiai pamatyt ;]
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 20 d. 16:23:07
O mes pasaulis,
o mes vaikai, tie kur bėgiojam basikom po sniegą...
2004 m. gruodžio 17 d. 12:43:27
2004 m. gruodžio 15 d. 18:13:25
2004 m. gruodžio 3 d. 18:17:32
2004 m. lapkričio 16 d. 21:13:50
daug isalusiu veidu
nebyliai sypsosis po tavo padu...
juk daznai skenduoliai - ne kaimynas, ne sesuo
pirmyn, man i antra puse...
tikrai super sita daina
2004 m. lapkričio 13 d. 00:08:41
Zimbabwe,,,
ech wis ta senatwe..su amzium wiskas isblesta
2004 m. lapkričio 12 d. 21:30:41
2004 m. lapkričio 12 d. 21:00:56
2004 m. lapkričio 12 d. 20:21:18
2004 m. lapkričio 11 d. 22:20:40
2004 m. lapkričio 11 d. 21:19:12
2004 m. lapkričio 8 d. 23:46:37
2004 m. lapkričio 8 d. 23:32:51
; ): ): )
2004 m. lapkričio 8 d. 17:20:11
2004 m. lapkričio 7 d. 20:06:54
2004 m. lapkričio 7 d. 20:03:05
2004 m. lapkričio 7 d. 12:08:49
bus raudoni labai grazus
bet sunju bus isirinkti
nes kojytes labai mazos
2004 m. lapkričio 5 d. 10:15:23
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2004 m. lapkričio 4 d. 21:30:17
2004 m. lapkričio 1 d. 19:27:17