jei Keistuolių Teatro spektakliai režisuojami Giniočio, tai jie nerealūs. kaip ir pats Giniotis ;] šiaip visi iš KT yra nerealūs žmogai. ypač tie 4 pirmieji- Giniotis, Balsytė, Kaniava ir Auželis. super kompanija. super žmonės. ;]
žodžiu, apie Keistuolius iš mano pusės- tik geri žodžiai ;]
o apie dainas, tai jos tikrai nerealios. tiek "vogtos dainos", tiek dainos iš pasakų/spektaklių, tiek kai kurių iš jų solinės dainos.
o talentas pas juos tikrai neeilinis ;]
nors ką esu mačius gyvai, tai tik Kaniavą per vieną jo solinį koncertą. nerealus žmogas, su geru humoro jausmu. kaip ir jie visi ;]
mane labai suzavejo ju spektaklis "naujieji bremeno muzikantai".. is tiesu labai fantastiskas spektaklis... ir originalus. Taip pat ju atliekamos dainos yra labai nuostabios.. o siaip labai daug ko gero apie juos galeciau privardinti...
as tai is vaikystes prisimenu filmus geltonu plytu kelias ir varna albertina. labai mieli prisiminimai, gaila kad dabar per tv nebeparodo. Siaip ju spektakliu nesu mates nors noreciau. o dainos ju tai super turiu nemazai ir tarp ju yra daug labai mano megstamu.. cool songs for crazy people
Negu čia užtroškus
dūmuos
Mirti kaip visi.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. lapkričio 1 d. 19:25:54
žodžiu, apie Keistuolius iš mano pusės- tik geri žodžiai ;]
o apie dainas, tai jos tikrai nerealios. tiek "vogtos dainos", tiek dainos iš pasakų/spektaklių, tiek kai kurių iš jų solinės dainos.
o talentas pas juos tikrai neeilinis ;]
nors ką esu mačius gyvai, tai tik Kaniavą per vieną jo solinį koncertą. nerealus žmogas, su geru humoro jausmu. kaip ir jie visi ;]
2004 m. spalio 31 d. 20:26:38
2004 m. spalio 31 d. 20:24:36
2004 m. spalio 29 d. 16:38:59
2004 m. spalio 28 d. 22:55:01
2004 m. spalio 28 d. 22:43:03
2004 m. spalio 28 d. 22:08:25
2004 m. spalio 27 d. 20:57:41
2004 m. spalio 27 d. 20:51:33
2004 m. spalio 27 d. 16:59:13
2004 m. spalio 27 d. 12:03:53
2004 m. spalio 25 d. 19:18:51
nerreaalus spektaklis