Sraunaus alter-ego Paulius Šepetys - nieko orginalaus, bet gražiai ir techniškai (asmeniškai, Sraunaus dub-techno trackai labiau patinka), Driezhas - galingai kapoja mėsą, Beissoul - maloniai šnypščia, gera elektronika, tik pradžioj bassdrumą nuimčiau, nes 'bangos' pakankamai palaiko pulsą, MT - iš tiesų nutapė žiemą, įdomu klausyti, eh talentingas vaikis, Pilnatys - neblogai gal ir gerai, kiti - hmm, gal kam nors prie laužo su bambaliu ir tiktų
Man yra buvę blogiau, dabar jau daug tų iškritinėja, nes 12 savaičių. Bet dabar daug naujų gerų iškritusių, tai teks juos kelti, bet teks labai selektyviai tai daryti.
Top40 kažkokia tragedija šią savaitę. Gal ir gerai, kad tik viena nauja siūloma daina, nes aš jau matau, kad man balų neužtenka traukti visoms mano mėgstamoms iškritusioms dainoms.
2014 m. vasario 27 d. 17:30:48
Sraunaus alter-ego Paulius Šepetys - nieko orginalaus, bet gražiai ir techniškai (asmeniškai, Sraunaus dub-techno trackai labiau patinka), Driezhas - galingai kapoja mėsą, Beissoul - maloniai šnypščia, gera elektronika, tik pradžioj bassdrumą nuimčiau, nes 'bangos' pakankamai palaiko pulsą, MT - iš tiesų nutapė žiemą, įdomu klausyti, eh talentingas vaikis, Pilnatys - neblogai gal ir gerai, kiti - hmm, gal kam nors prie laužo su bambaliu ir tiktų
2014 m. vasario 23 d. 00:24:25
Driezhą čia tik galima išskirti numeriu vienas, vertu dėmesio :) tobulas kūrinys.