gražiau būtų matyti tarptautinius atlikėjus Eminem`ą su Pink. bet neblogas, reiškia, albumas yra AM, jeigu taip įvertintas - turėsiu jo perklausų apsukas paspartinti. O 1direction gražesnis (kaip mano skoniui) klipas yra Counting Stars (nžnau tik kurių jis tiksliai metų..)
Sistema vis tiek yra pasenusi, ir tie AI agentai negalėtų praeiti, jei nebūtų skylių. Kol sistema nebuvo pasenusi nebuvo tokių problemų. AI patobulėjo tai ne vakar. Na bet vartotojams nesvarbu, kame problema, vartotojams svarbu, kad veiktų.
2014 m. vasario 21 d. 22:02:48
man tas is one direction vidurinysis atrodo turi maziausia galva is visu :) keistas pasiekimas :)
2014 m. vasario 21 d. 21:56:51
gražiau būtų matyti tarptautinius atlikėjus Eminem`ą su Pink. bet neblogas, reiškia, albumas yra AM, jeigu taip įvertintas - turėsiu jo perklausų apsukas paspartinti. O 1direction gražesnis (kaip mano skoniui) klipas yra Counting Stars (nžnau tik kurių jis tiksliai metų..)