Neįsivaizduoju. Aš ruošiausi pirkti per agentūrą bilietus į jų koncertą Lenkijoje. Tai pigiausi būtų kainavę 190 Lt. Bet ten atviroje arenoje (ar stadione). Ir festivalis.
Ne bet nesvarbu. Eisiu 100 %.
Is esmes nes visi vieni kita cia labai mylim - kodel nepadaryt rausvo su raudonu dizaino su susikabinusiu sirdziu fragmentais? Kodinis music zodis yra LOVE. love me like i am your melody
Greito maisto valgykloj "uzkalnieciai" susitinka bulkute, sasyskyte ir buterbrodukas. Ateina jiems skundziasi surainis, desrainis ir falafelainis, kad ju niekas nenori. Buterbrodukas sako: mes irgi ne madoj. Surainis: - tai kada sugrisim i mada?
Susitinka ziemkentys, jarube ir aruodas.
Pamato veipintoja, startupininka ir omfgoda.
Ei jus naujadarai, dinkit is musu tautosakos, negadinkit musu jotvingavotu baltu saknu. Naujadarai susizvalgo: Mes nerusai, mes is anglisko interneto ir jusu draugai!
2014 m. vasario 26 d. 13:02:03
Dar neįsivaizduoju kaip, bet aš būtinai turiu ten būti :D Nusimato daug išlaidų, bet man nerūpi - Aerosmith yra Aerosmith!
2014 m. vasario 26 d. 12:54:34
2014 m. vasario 26 d. 11:45:26
Neįsivaizduoju. Aš ruošiausi pirkti per agentūrą bilietus į jų koncertą Lenkijoje. Tai pigiausi būtų kainavę 190 Lt. Bet ten atviroje arenoje (ar stadione). Ir festivalis.
Ne bet nesvarbu. Eisiu 100 %.
2014 m. vasario 26 d. 11:44:17
Labai netikėta, puikia žinia!!
2014 m. vasario 26 d. 11:42:30
Po kiek bilietai kaži?
2014 m. vasario 26 d. 11:40:26
Man irgi sunku tuo patikėti :)
2014 m. vasario 26 d. 11:39:46
Taip, Vingio parkas būtų geriau. Bet už viską svarbiau , kad jie ATVAŽIUOJA !!!
2014 m. vasario 26 d. 11:39:35
Savo akim dar netikiu
//____________________
Nenoriu rasti vietos ar poilsio – krutėti, krutėti, krutėti. Kol mirtis iš tavęs krutėjimą atims. Gilė Ara
2014 m. vasario 26 d. 11:38:57
Geras :) Pačiu laiku paskelbta naujiena. Aš jau kone nenusipirkau bilietų į jų koncertą Lenkijoje. Šiandien laukiau atsakymo iš kelionę į jų koncertą organizuojančios firmos.
Suuuuper
2014 m. vasario 26 d. 11:30:30
Kai naujiena nuo pat ryto, iškart diena įdomesnė pasidarė :)
Labai džiugu, kad Aerosmith pasirinko mus, o ne latvius, ne estus, haha :D tik galėjo būti tai birželį ar liepą, manau ir vingio parke būtų jiems buvusi puiki vieta.