beje be Joel Little, Lorde turbūt skambėtų kaip dar viena naivi mergelė iš jutūbės. bet profesionalūs garso inžinieriai ir prodiuseriai pagamino kokybišką prekę.
p.s. ir vėl nuostabi Briuso koncerto įrašo kokybė, girdėjau tik žąssis fone klegančias
Papolitikuojant toliau: hitleris naikino zydu tauta. Vilniaus gatves dazytos krauju. Negrazu taip - sakytu nuo mr facebook zukurberg, landzberg iki tom cruise ar muzikinio michael bolton. Me agrees.
Einaras kai bendrauja pm o ne viesai nera toks show-offy guy. Kaip as. Bet tu vakar buvai hitleris man - kam istrynei graziausiu mano temos paveikslu pasilikai savo tirada o galejai trint mano posta. Istrynei 3. Mokek tris van der graaf cd kuriu neturiu :
2014 m. kovo 10 d. 22:07:13
Briusas oficialiai pasidare sau didziule geda, sudainuodamas kazkokios mazvaikes daina..
2014 m. kovo 10 d. 15:22:45
aš irgi apsiverkčiau
beje be Joel Little, Lorde turbūt skambėtų kaip dar viena naivi mergelė iš jutūbės. bet profesionalūs garso inžinieriai ir prodiuseriai pagamino kokybišką prekę.
p.s. ir vėl nuostabi Briuso koncerto įrašo kokybė, girdėjau tik žąssis fone klegančias