Na, va, vieniems mano skonis per mažai, kitiem per daug eklektiškas : ))
Taip, Black Veil Brides man tikrai puikiai susiklausė. O dėl kitų albumų patekimo, nepatekimo, tai, matyt ,dėl to, kad labai retai paskutiniu metu bepaleidžiu rubriką :)
Kokie tavo buvo geriausi šiemet?
Man visalaik sunku sudaryt topa uz 1 praejusius metus, bet pameginsim
Avatarium - Avatarium - "all star" tradicinio doom grupe turbut su geriausiu moterisku vokalu kiek teko girdet per paskutinius 10 metu tai tikrai , turbu bus mano metu albumas 2013
O like be jokios tvarkos labiausiai istrige albumai per 2013
Gaila bet nemazai geru albumu 2013 ne tik kad nepateko i sita topa bet ir apskritai i Anapus Fm :)
o is sito topo uzkabino gal kokie 3 albumai bet ir tai butu metu top 10 apacioj geriausiu atveju
p.s. Black Veil Brides? Seriously?
Taip, Black Veil Brides man tikrai puikiai susiklausė. O dėl kitų albumų patekimo, nepatekimo, tai, matyt ,dėl to, kad labai retai paskutiniu metu bepaleidžiu rubriką :)
Tikrai bus ką atrasti (nors, tiesą sakant, jau atradau - pvz, Kauan ar Enshine, kuriai musice nėra priskirtas joks žanras, o aš klausau pagal juos, todėl ją ir praleidau. O Lights & Motion 'Crystalline' jau įsidėjau į savo geriausių post roko kūrinių grotuvą, kuriame dabar - lygiai 80 dainų).
Be to, kaip visada įdomu skaityti raiškiai ir gyvai dėstomas Deivido mintis, keliamus klausimus, analizes ar tiesiog emocijas. Žodžiu, ir norėtųsi, kad ši rubrika vėl vaidentųsi musico ekranuose bent kartą per mėnesį :)
P.S. Einarai, tai dainuoji Leprous'uose? Ko nieko nesakei?
praeityje ir pasaulis saves ligi galo nesusinaikino. Tik pora Japonijos miestu ir likusi pavojinga pusiausvyra tarp ass & mouth, rytu & vakaru, juodu & raudonu, geru & blogu, blondinu & brunetu, pionieriu & skautu, kairiu & desiniu
Vieno tukstancio devyniu simtu keturiu su puse desimciu musu dievo metu paukscio gegutes devintadieni baigesi chaosas ir nesantaika kai maisesi dangus ir zeme. Bobute ir senelis liko gyvi. Ir to pasekoje as cia esu. Salmai viksrai minos ir skeveldros liko
He sees you when you're sleeping (Big Bro!)
He knows when you're awake (Big Bro!)
He knows if you been bad or good (Tabloidas)
So be good for goodness sake
Oh, you better watch out, you better not cry
Better not pout, I'm tellin' you why
2014 m. kovo 18 d. 23:33:40
Apie 77,69% grupių - svorį turintis rokelis..........
2014 m. kovo 17 d. 13:23:37
Man visalaik sunku sudaryt topa uz 1 praejusius metus, bet pameginsim
Avatarium - Avatarium - "all star" tradicinio doom grupe turbut su geriausiu moterisku vokalu kiek teko girdet per paskutinius 10 metu tai tikrai , turbu bus mano metu albumas 2013
O like be jokios tvarkos labiausiai istrige albumai per 2013
Witherscape - Inheritance
Cult Of Luna - Vertikal
Russian Circles - Memorial
Year Of No Light - Tocsin
Obscure Sphinx - Void Mother
Blindead - Absence
Carcass - Surgical steel
Ataraxie - L'etre et la Nausee
In Solitude - Sister
Altar Of Plagues - Teethed Glory and Injury
October Falls - The Plague Of A Comming Age
Riverside - Shrine Of New Generation Slaves
Consciousness Removal Project – Tacit
Anathema - Universal
2014 m. kovo 16 d. 21:04:54
Kokie tavo buvo geriausi šiemet?
2014 m. kovo 14 d. 18:03:09
Gaila bet nemazai geru albumu 2013 ne tik kad nepateko i sita topa bet ir apskritai i Anapus Fm :)
o is sito topo uzkabino gal kokie 3 albumai bet ir tai butu metu top 10 apacioj geriausiu atveju
p.s. Black Veil Brides? Seriously?
2014 m. kovo 14 d. 15:45:25
Įdomiai, šį kartą net penki albumai, čia paminėti, bus ir mano tope
. Bandysiu šį savaitgalį jau sukelt į dienoraštį arba prie topų.
2014 m. kovo 14 d. 10:30:34
Anapus FM skaitytojai jau įpratę, kokia muzika čia aprašoma, dėl to taip ir vadinasi. Beje, tikrai ne vien tik metalo albumai čia :)
Įdomumo dėlei pernai metų topai, kurie buvo išskirstyti kategorijomis:
https://www.music.lt/?media;top.223
https://www.music.lt/?media;top.319
https://www.music.lt/?media;top.312
2014 m. kovo 14 d. 09:15:15
Temos autoriaus nelabai eklektiškas skonis, tad ir tema turėtų vadintis - "Geriausi 2013 Metalo albumai".
O jei jau kalbant apie metal, pasigendu čia Stone Titan - Scratch n' Sniff.
2014 m. kovo 13 d. 17:30:31
Tikrai bus ką atrasti (nors, tiesą sakant, jau atradau - pvz, Kauan ar Enshine, kuriai musice nėra priskirtas joks žanras, o aš klausau pagal juos, todėl ją ir praleidau. O Lights & Motion 'Crystalline' jau įsidėjau į savo geriausių post roko kūrinių grotuvą, kuriame dabar - lygiai 80 dainų).
Be to, kaip visada įdomu skaityti raiškiai ir gyvai dėstomas Deivido mintis, keliamus klausimus, analizes ar tiesiog emocijas. Žodžiu,
ir norėtųsi, kad ši rubrika vėl vaidentųsi musico ekranuose bent kartą per mėnesį :)
P.S. Einarai, tai dainuoji Leprous'uose? Ko nieko nesakei?