Kodel savaites TOP-5 klausiamiausiu pagrindu?? Todel, kad si tema viena populiariausiu music.lt, jau turi per 1000 pasisakymu !!!! Tikrai daug nariu pateikia kiekviena savaite savo megstamiausias klausomas dainas.
KingRoach rašė: gintuks77 << koks tikslas sukinetis atgal? naujiems kuriniams topai, seniems - archyvai. Kokofonijos niekas nenorime
Bet ar siuolaikinis topas butu objektyviai renkamas? Tik nedidele dalis naujos kurybos isties turi isliekama verte, visa kitkas komercija ir slamstas. Beje, music.lt nariai daugumoje klauso gera ir laiko patikrinta muzika, todel naujausiu dainu topas neatspindetu music.lt nariu klausoma muzika !!! Dar karta pabreziu neatspindetu music.lt nariu klausoma muzika.
Beje, pastaruoju metu kaip tik i mada grizta senesniu dainu top'ai. Pvz. geriausiu klipu Top-10, kur apima tiek dabartine muzika, tiek 1995 m. ar dar senesne. Siulau Top 40 rinkti music.lt nariu savaites klausiamiausiu pagrindu, nes tai musu klausoma muzika !!! o ne tariami komerciniai dabartiniai topai etc.
Jeigu ijungtume i topa senesnes dainas, musu topas butu isskirtinis - ne toks kaip visi iprasti topai. Be to, galetume palyginti dabartine ir senesne muzika !!! respect music !!!
Nea, o ash kategoriskai siulau, kad topas butu sudaromas music.lt nariu savaites TOP 5 klausiamiausiu pagrindu. Tai nebutinai turetu buti tik siandieniniai hitai, galetu buti ir senesnes dainos, ypac jei jos musu daugumos megstamos ir dievinamos.
Beje, sveikinu visus sulaukus Kaledu !!!!
Aš už! Svarbiausia, kad topas nebūtų kaip koks tarkim M-1 topas su kažkokiais nukrypimais ir kvaila muzika (nors čia kaip kam ).
Siūlau visiems nariams siūlyti naujas dainas, bet tikrai naujus kūrinius, ta prasme singlus grupių, kurie išeina maždaug šiuo metu. Po to balsuojam ir žiūrim, kas gaunasi
Labai nesinoretu kad topas butu orentuotas i britiska pop kultura.. Zinoma siulomos dainos i topa privalo laikytis pagrindiniu principu - naujumas ir populiarumas, o pacios dainos geruma spres internautai balsavimo sistema galetu buti balais 5,4,3,2,1 arba placiai paplitusi 5 balu sistema kuria galima isdalinti kelioms, ar vienai dainai
lacunacoil rašė: aš už nes juokingai atrodo balsavo top 40 28 kartus o topo nera
aš siūlau kad nariai galėtu siūlyti patys dainas tarkim po vieną , kad nebūtu makalynės , otada atrinktu tam paskirti zmonės ar žmogus daugiausia balsų surinkusius kūrinius juo sudėtu , tai čia pirmam kartui ir p[askui už juos balsuojam o vėliau vėl nariai siūlo kaip naujas dainas ir tvėl atrenkama daugiausia balsu surinkusios ir siulomos i topa kaip naujienos ir pan ... nžn ar supratot
Exactly
aš siūlau kad nariai galėtu siūlyti patys dainas tarkim po vieną , kad nebūtu makalynės , otada atrinktu tam paskirti zmonės ar žmogus daugiausia balsų surinkusius kūrinius juo sudėtu , tai čia pirmam kartui ir p[askui už juos balsuojam o vėliau vėl nariai siūlo kaip naujas dainas ir tvėl atrenkama daugiausia balsu surinkusios ir siulomos i topa kaip naujienos ir pan ... nžn ar supratot
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. gruodžio 27 d. 21:29:01
2007 m. gruodžio 27 d. 21:20:50
gintuks77 << koks tikslas sukinetis atgal? naujiems kuriniams topai, seniems - archyvai. Kokofonijos niekas nenorime
Bet ar siuolaikinis topas butu objektyviai renkamas? Tik nedidele dalis naujos kurybos isties turi isliekama verte, visa kitkas komercija ir slamstas. Beje, music.lt nariai daugumoje klauso gera ir laiko patikrinta muzika, todel naujausiu dainu topas neatspindetu music.lt nariu klausoma muzika !!! Dar karta pabreziu neatspindetu music.lt nariu klausoma muzika.
Beje, pastaruoju metu kaip tik i mada grizta senesniu dainu top'ai.
2007 m. gruodžio 27 d. 18:32:49
2007 m. gruodžio 27 d. 18:06:17
2007 m. gruodžio 25 d. 12:23:48
2007 m. gruodžio 25 d. 12:20:59
Beje, sveikinu visus sulaukus Kaledu !!!!
2007 m. gruodžio 24 d. 22:59:25
2007 m. gruodžio 24 d. 22:53:34
Siūlau visiems nariams siūlyti naujas dainas, bet tikrai naujus kūrinius, ta prasme singlus grupių, kurie išeina maždaug šiuo metu. Po to balsuojam ir žiūrim, kas gaunasi
2007 m. gruodžio 24 d. 22:46:37
2007 m. gruodžio 24 d. 21:11:25
2007 m. gruodžio 24 d. 20:52:31
aš už
aš siūlau kad nariai galėtu siūlyti patys dainas tarkim po vieną , kad nebūtu makalynės , otada atrinktu tam paskirti zmonės ar žmogus daugiausia balsų surinkusius kūrinius juo sudėtu , tai čia pirmam kartui ir p[askui už juos balsuojam
Exactly
2007 m. gruodžio 24 d. 20:49:55
aš siūlau kad nariai galėtu siūlyti patys dainas tarkim po vieną , kad nebūtu makalynės , otada atrinktu tam paskirti zmonės ar žmogus daugiausia balsų surinkusius kūrinius juo sudėtu , tai čia pirmam kartui ir p[askui už juos balsuojam
2007 m. gruodžio 24 d. 18:48:00
Aš už, vėliau parašysiu pasiūlymus.
2007 m. gruodžio 24 d. 18:42:45
Aš visom keturiom už, jau kažkur esu sakiusi, kad tikrai reiktų atgaivinti šį dalykėlį.
2007 m. gruodžio 24 d. 18:23:49
Kiekvienas postas svarbus ir bus perskaitytas!