Brainstorm mano buvo atradimas! Napaisant to, kad ten bardakėlis suvarytas su dainom kažkoks... Kiek suprantu tai dar 1 albumas papildomais sukeltas, tik neatseku koks. Na, bet čia išsiaiškinsim...
Nu pirmas gabalas tai iš karto atpažinau Leprous, bet gal tai ir neblogai, nes kiti jau visiškai savarankiški ir savotiški man pasirodė...
Šakiec, žodžiu braliukams... Nebereikalo susizgribo Prata Vetra pavadinimą susigrąžint :)
• Jonas Vileišis
• Jonas Jablonskis
• Jonas Mekas
• Jonas Valančiūnas
• Jonas Kazlauskas
• Jonas Mačiulis
• Jonas Nainys (DJ Jovani)
Menu aukso metą - lyg degantį fakelą,
Auksinį verpetą, gilyn mane nešantį.
Tą vietą surastų tik keturios akys:
Dvi širdys atskristų it rausvos plaštakės.
SU SVENTU JONU!
2014 m. balandžio 8 d. 13:51:31
Brainstorm mano buvo atradimas! Napaisant to, kad ten bardakėlis suvarytas su dainom kažkoks... Kiek suprantu tai dar 1 albumas papildomais sukeltas, tik neatseku koks. Na, bet čia išsiaiškinsim...
Nu pirmas gabalas tai iš karto atpažinau Leprous, bet gal tai ir neblogai, nes kiti jau visiškai savarankiški ir savotiški man pasirodė...
Šakiec, žodžiu braliukams... Nebereikalo susizgribo Prata Vetra pavadinimą susigrąžint :)
2014 m. balandžio 5 d. 13:13:25
Steel Panther,Anette Olsen ir Belinda Carlisle
2014 m. balandžio 3 d. 09:16:51
Net šokas ištiko pamačius naują Soehne Mannheims albumą. Dar prieš pusmetį tikrinau ir jokių žinių nebuvo.
2014 m. balandžio 2 d. 15:47:25
būtų beveik apvali baronka jeigu ne Black Submarin ir Future Islands