Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2014 m. balandžio 9 d. 00:03:41
Jų dainų tekstai tikras avangardas, o grupė po Nepriklausomybės atgavimo kūrė ne tik anglų kalba, bet ir lietuviškai. Pastarieji tekstai irgi dvelkia "ne formatu" :)
2014 m. balandžio 6 d. 17:29:43
Geras atradimas, tik gal netikslu juos vadinti pankroko grupe - stilistiškai tokie jam'ai labiau siejasi su kokiais Faust'ais ar Red Krayola.
Neįtikėtina kad kažkas galėjo sovietmečiu kurti ir viešai groti tokią muziką. Respect.
2014 m. balandžio 6 d. 14:36:15
Netikėtas atradimas. Tikrai originali grupė, tiek istoriniu atžvilgiu, tiek ir vertinant jų kūrybą.
2014 m. balandžio 6 d. 07:36:02
Kaip nuostabu! Ačiū už straipsnį, manyje pabudo viltis, kad lietuviai gali sukurti kažką IŠ TIKRŲJŲ originalaus ir savito :)
2014 m. balandžio 5 d. 17:16:22
Tikrai puikus straipsnis mano kolegės :)
Reikės būtinai paklausyti I.V.T.K.Y.G.Y.G., gal atsispindės įtaka buvusių narių Mind's disorder grupėje.
O gaila, jog pačios Disorderių dainos/įrašai ne itin geros kokybės, na, bet skamba totaliai 8-9 dešimtmečio kvapu. :D
2014 m. balandžio 5 d. 16:43:31
Super straipsnis.
Tik aš nebūčiau aš jei nekibčiau prie smulkmenų. Man nesuėjo grupės pavadinimo vertimas. Šioje vietoje man labiau norėtųsi medicininio "disorder" vertimo, kas būtų "sutrikimas", nes labai man jau kelia asociacijų su "mental disorder" (taip mediciniškai apibūdinamas proto sutrikimas).