Parsonas - gerai, Bad Plus - siurprizas, bet..., Squarepusheris - kaip rabbithunter sakė - robotas gitaristas su septyniasdešimt dviem pirštais, o rezultatas very so so - sutinku, šiaip Temples - neblogai, Chet Barzdainis - saldu ir neištverčiau iki pabaigos, Vagysčių Korporacija - nuobodu, DeMarco - pusė riestainio, žodžiu kažkiek yra ką paklausyt, bet kad kasnors būtų - ouyea - tai dėja
P.S. gal šiek tiek klystu, sakydamas, kad albumas naujas, nes tai senas albumas, bet tik šiuo metu išleistas. The Alan Parsons Project vis tiek įrodo, kad jų kompozicijos vertos dėmesio.
Intriguoja The Alan Parsons Project naujojo albumo pavadinimas - juk Sicilijos gynyba yra vienas dažniausių šachmatų partijos debiutų (1. e4 c5, jei teisingai įsivaizduoju šachmatų lentą). Vien dėl to paklausysiu.
Tas albumas apskritai, manau. Nors pačiam albumui duota daugiau like'ų, nei atskiroms dainoms. Aš pati taip padariau. Bet atsimenu, kažkada norėjau sugrįžti ir deramai įvertinti visas dainas, bet tas laikas taip ir neatėjo, kaip dažnai būna...
Kaip keista, visad galvojau, kad From Her to Eternity seniai viena mėgstamiausių jų dainų, ir klausyta ne kartą, bet net nebuvau palike'inus, ir dar buvo tik 2 like'ai music'e!
Dauguma dainų jų gyvai atliekamos tikrai nuskamba geriau, ar gal tiksliau, palieka įspūdį, nes atliekama su daug aistros ir ekspresijos. Rings of Saturn turbūt vienas geresnių pavyzdžių, kaip stipriai gali skirtis tas įtaigumas.
Aš pasirinkau Skeleton Tree, nes aš niekad nebuvau tos dainos fanu, bet vakar koncerte kažkaip gražiai ausiai nuskambėjo ir nustebino. Bet iš tikrųjų daug dainų skambėjo stipriau negu studijoj.
Man tiek daug dainų imponuoja iš praėjusio vakaro, kad nežinau kokią ir pasirinkti dienos dainai, tad galimai mano reakcija bus pavėluota Beje, bus galima laukti ir įrašo iš manęs, kai tik atrasiu laisvesnę minutę.
Jo koncas Vingyje 2022-ais buvo nepakartojamas, bet manau šįvakar jis perspjovė save. Ir ne tik todėl, kad šįkart sugrojo vieną mano mėgstamiausių visų laikų dainų Hollywood.
2014 m. balandžio 13 d. 18:29:46
Bands Of Skulls yra seksualumu dvelkiantis rokas, labai geras albumas
2014 m. balandžio 10 d. 18:02:09
Gotthard
2014 m. balandžio 10 d. 13:34:04
Man tai Axxis prapūtė. Toks netikėtai lengvas, lengvas, skoningai lengvas metalo lydinukas... Nu kaip ledinukas :)
2014 m. balandžio 9 d. 15:33:11
Parsonas - gerai, Bad Plus - siurprizas, bet..., Squarepusheris - kaip rabbithunter sakė - robotas gitaristas su septyniasdešimt dviem pirštais, o rezultatas very so so - sutinku, šiaip Temples - neblogai, Chet Barzdainis - saldu ir neištverčiau iki pabaigos, Vagysčių Korporacija - nuobodu, DeMarco - pusė riestainio, žodžiu kažkiek yra ką paklausyt, bet kad kasnors būtų - ouyea - tai dėja
2014 m. balandžio 8 d. 23:23:55
P.S. gal šiek tiek klystu, sakydamas, kad albumas naujas, nes tai senas albumas, bet tik šiuo metu išleistas. The Alan Parsons Project vis tiek įrodo, kad jų kompozicijos vertos dėmesio.
2014 m. balandžio 8 d. 23:07:51
Intriguoja The Alan Parsons Project naujojo albumo pavadinimas - juk Sicilijos gynyba yra vienas dažniausių šachmatų partijos debiutų (1. e4 c5, jei teisingai įsivaizduoju šachmatų lentą). Vien dėl to paklausysiu.