Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
velniux
2014 m. gegužės 10 d. 17:32:34

Nu ką, šiandien visai nemažai bus ką palaikyt:

1. Italija

2. Austrija

3. Olandija/Vengrija

4. D.Britanija/Ispanija/San Marinas

2014 m. gegužės 10 d. 16:04:02

Jei reikėtų vardinti savo favoritus, tai galiu pasakyti, kad didesnė jų dalis iškrito negu liko. Bet vis dar lieka olandai, armėnas ir austras (šiame konkurse - austrė), ir galbūt net vokiečiai (priklauso nuo pačio pasirodymo kokybės) kuriuos galėčiau aktyviau palaikyti...

2014 m. gegužės 10 d. 15:57:21

Neduok tu dieve Vengrija laimės...tokių dainų yra pilna dnb stiliaus, ir kaip laimėtojos jos tikrai nereikia, nors, deja, potencialo turi daug...

Atsakyti
Sahja
2014 m. gegužės 10 d. 15:22:36 2014-05-11 08:20:19

MANO FAVORITAI

1 San Marinas

2 Rumunija

3 Vokietija

4 Danija

5 Rusija

6 Austrija

7 Graikija

8 -12

Ispanija

Ukraina

Šveicarija

Suomija

Armėnija

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Grace
2014 m. gegužės 10 d. 14:12:01 2014-05-10 14:13:42

Girdėjau , kad Kočita yra tik sceninis personažas . Iš tiesų jis vyras, jokių lyties keitimo operacijų nesidaręs ir net ne gėjus. Tik transversitas. O jei būtų pasikeitęs lyt, logiškai mąstant turbūt naudotų hormonus (ir barzda jam  matyt neaugtų).

Daina Austrijos tikrai gera. Kaip ir atlikimas. Ir net vaizdas scenoje, jei nebesileidi tokio įvaizdžio šokiruojamas {#} Pripratau jau aš prie jo įvaizdžio (nors pirmą kartą klipe pamačiusi jį rožių vonioje susibritkijau išties{#}). Tai jau visai ir nesupykčiau, jei jis laimėtų {#}  Arba olandai (nors čia mažiau tikėtina). Dar labai įdomu bus pamatyt vokiečių pasirodymą, turi jų daina potencialo, matyt bus prie mano simpatijų. 

Žodžiu,  mano galva šiemet yra keletas išties neblogų dainų. 

2014 m. gegužės 10 d. 13:07:39

Mano asmeninės simpatijos finale, trim dainom šiemet:

1. Olandija

2. Šveicarija

3. Suomija

Labai palaikiau Latvius, turbūt mėgstamiausia daina buvo iš pusfinalių, deja, nepateko. Šiaip turiu nuojautą, kad laimės Austrija (ne dėl to, kad Raulis nr.2 dainuoja, bet šiaip daina tikrai gera ir catchy), bet nenustebčiau jei ir Šveicarija laimėtų. Suomija ir Olandija šansų neturi, nes ne pagal Eurovizijos standartus sukurtos dainos, bet man asmeniškai jos yra geriausios.

Atsakyti
Rutonė
2014 m. gegužės 9 d. 18:53:38

Negali būt absoliučiai visi pasirodymai gėris. Nes tada nebūtų ką rinktis (ar, teisingiau, nebegalėtume išsirinkt , sakykim, tikrojo gėrio). Bent jau sau. Na ką - iš esmės matėm viską, išskyrus tuos šešis iškart finalistus. Taigi jau galima daryt išvadas. PIrmas pusfinalis buvo gerokai stipresnis už antrąjį. Iš antrojo man nepatiko nė vienas (tarkim, kalbu kaip lietuvė, gyvenanti Lietuvoj, ir besirenkanti, už ką balsuot. Net jei ir labai patiktų, už Viliją balsuot negalėčiau. Tad lieka kiti). O va pirmajam pusfinaly man irgi atradimas buvo olandai (ir aš visai ne prieš, jei būtent jie, o ne niekuo neypatingi švedai imtų pirmą vietą). O tragedija ne tik lenkių pasirodymas buvo. Man prie tokių ir Suomija, ir Austrija (na ir kas, kad balsas geras? O kieno - vyro? moters? abiejų? nė vieno?), ir Baltarusija, ir Rumunija (neįsivaizduoju, kaip kam nors galėjo tas staugimas ir primityvus bumčikas patikt).... O jei vis dėlto laimėtų austrų hermafroditas/-ė, gal tikrai teisingiausias pasirinkimas būtų nedalyvaut? Nors save laikau pakankamai tolrantišku žmogum, bet tai jau net ir man yra šeik tiek (švelniai tariant) pernelyg....

Atsakyti
Grace
2014 m. gegužės 9 d. 14:59:43 2014-05-09 15:01:26

Aš Viliją palaikiau labai nuoširdžiai. Nė vieno mus atstovavusio taip stipriai nepalaikiau. Nes patiko ir jos daina, balsas ir dar labiau jos asmenybė. Ir dar labiau už drąsą, kad nebijojo rizikuot ir išeit  komforto ribos. Aišku, nesėkmė mano nuomonės apie ją (ar dainą) nepakeis. Jinai dirbo, labai stengėsi ir už tai ją gerbiu. O jei kažką mėgsti ir palaikai, tai aišku, kad nemalonu , kai nepasiseka. 

Aš nežiūrėčiau EV , jei absoliučiai nieko gero ten neįžvelgčiau. Nežiūrėčiau nei dėl mados, kad kiti žiūri, nei jausčiau tam pareigą. Laiko tam būtų  gaila paprasčiausiai , o ir kokia prasmė.

Va šiemet pvz. atradau olandus (kurie nusės į mano ausinuką). Pernai buvo italai. Kažkuriais metais buvo slovakų metaliukas. Jei nenusiteikt skeptiškai iš anksto ale viskas čia blogai, š... tas konkursas (tokiu atveju tai jo aišku nė nežiūrėčiau{#}) galima kartais kažką ir gero rasti. 

Tai va tokia ir tragedija. Lenkių pasirodymas  tai man tikrai tragedija {#}

2014 m. gegužės 9 d. 13:35:36

Na ir ką? Tragedija? Dėl to su kaimynais juk nesipyksim - tiesiog toks įvaizdis Europai patiko. Senokai Eurovizija nebėra gero skonio muzikos re(n)ginys. O gaila. Va todėl LT United ironija buvo ir vietoj, ir laiku. Naobettačiau... Galbūt po to reikėjo tiesiog trauktis (nors, tiesą sakant, mums sekėsi visai neblogai, jei tuo "neblogai" laikysim patekimą į finalą). Man šiaip jau labai įdomu bus palygint, kas kiek balsų gavo (jei būtų įmanoma, - kaip vertino komisija, būtų laaaabai įdomu) konkurentai, kurie pateko į finalą ir kas (žiūrovai ar komisija, ar ir tie, ir tie) nusodino Viliją. Nors - pasikartosiu - neturiu prieš Viliją visai nieko, bet man ta jos daina visai nepatiko. Nesinori sakyt, na ką - o ką aš sakiau?, bet vis dėlto.... Kažkur kažką mes juodai pražiūrim ar kažkaip ne taip balsavimą organizuojam, ar komisiją neteisingą sudarom, ar dar velniaižin kas.... ir tiesiog - jei ta eurovizija nėra gero skonio dalykas, tai nėra ko taip veržtis ten ir dar norėt nugalėt.

Apie lenkių pasirodymą tai bjauru ir prisimint, na bet jei Europai to reikia... Ką gi - jei MUMS to nereikia, sakau - darom arba pertrauką, arba traukiamės suvisam (jei savigarba neleidžia siųst visokių ten Marinų Bui tipo "gražuolių"). Kita vertus, kitąmet pasiuntę tokias 99.99% vėl nepataikytume. Kita vertus, jei ir mes būtume pasintę anų laikų Yvą (aš myliu myliu myliu daug vyrų vyrų vyrų), dar klausimas, kurios - lenkės ar lietuvės - būtų buvusios sėkmingesnės. O dabar belieka viską tiesiog pamiršt ir nesukt sau galvos su visokiais kodėl. Nes jei dalyvausim kitais metais, tie kodėl buys jau kitokie.

Atsakyti
saaulyytee
2014 m. gegužės 9 d. 13:24:22

Paguodai. {#}

2014 m. gegužės 9 d. 10:15:03 2014-05-09 10:16:00

Kas mane šokiravo, kad pateko Baltarusija, Austrija ir Lenkija {#} {#} O, kad Airija, Lietuva ir Izrealis su tokiom gerom dainom nepateko {#}

2014 m. gegužės 9 d. 10:04:05

Iš konkurso Vilija išėjo aukštai iškelta galva: „Man atrodo, viskas pavyko gerai. Juk buvo gražu. Lietuvai gėdos nepadariau“.

Dainininkė įsitikinusi: jos daina neatitiko „Eurovizijos“ gerbėjų skonio, nes buvo per daug alternatyvi. „Jei norėčiau konkursui sukurti dar vieną dainą, tai reiktų kurti visišką popsą“, – sakė ji.

2014 m. gegužės 9 d. 09:59:34

Tai vat kad ne. Aš kadangi jai labiau prijaučianti ir įdėmiai sekiau visus jos interviu ir t.t. tai akivaizdu, kad žmogus (na ir visa komanda) labai atsakingai į visą šitą reikalą žiūrėjo ir labai daug bei nuoširdžiai dirbo. Gal aš neteisi (bet ir Zilnys panašiai rašė), kad tokio disciplinuoto ir atsidavusio Lietuvą atstovaujančio asmens dar nebuvo. Nelakstė ji be reikalo nei į vakarėlius, nei kitų žiūrėt bei klausyt (kad neatmuštų ūpo ir savęs su jais nelygintų), nei į ekskursijas. Dirbo, repetavo, šlifavo viską, sportavo, nuteikinėjo save pozityviai. Vat dėl to gaila dar labiau. 

2014 m. gegužės 9 d. 09:48:51 2014-05-09 09:49:55

Tai kad LT United ironija sveika ir skoninga. O šiumetinė Lenkijos daina tai man absoliuti vulgarybė. Ir balsai jų šaižūs, nemalonūs.

2014 m. gegužės 9 d. 01:51:31

ko mums (beveik) visada ir pritrūksta. Kiek buvo sakančių - va, vienas/-a vienutėlis/-ė scenoj - bus negerai. O va ir ne visada. Tiesa, Conchita - išskirtinio grožio. padaras. Bet balsas geras. Tiesiog šiemet nebuvo DAINOS, KURI KABINTŲ. Visu kuo. LT United negalima neprisimint - daina to irgi nepavadinsi, bet kiek ten saviironijos buvo... Nu ir kas be ko - Lukošiaus šizošokis. O kad metelius kitus praleistume ir nedalyvavę - kas nutiktų? Pasaulis apsiverstų? Ne. Gal kaip tik jį (gerai, bent Europą) apverstume po pertraukos - gal tikrai rastųsi originalių ir kabliuojančių idėjų. Šiaip, aišku, Vilijai dėl pasirodymo priekaištų kaip ir neturiu. Išskyrus tai, kad to klausyt vis tiek negalėjau - nu nemalonu nei ausims, nei smegenims, nei kitiems kažkaip muziką suvokiantiems organams.

Atsakyti
Crazyz
2014 m. gegužės 9 d. 01:29:22

Manau, kad Vilija irgi važiavo smagiai laiką praleisti :)

cmon, baikit į tą Lt United atsigręžinėt, jau tai praeity, reikia tiesiog puikios, labai kabinančios dainos ir net jokio šou tokioms nereikia.

Atsakyti
Rutonė
2014 m. gegužės 9 d. 01:02:35

Norvegas man šiaip jau irgi nekažką, bet lyginant su Baltarusija ar Graikija, tikrai geriau... Lenkės... sako, jų pasirodymas buvo ironiškas. Na, darom išvadas - kai važiavo LT United, mes irgi toli gražu į laimėtojus panašūs nebuvom...Tai gal reikia važiuot gerai laiką praleist, o ne laimėt (čia jau protmūšiečiai gali patvirtint - vos ėmėm rinktis ne gerai praleist laiko, o laimėt - viskas, laimėjimai mus aplenkia...).  Austrija pateko, tik kad išsiuntė TAI (rusai tam geresnį žodį turi - ONO); nors šiap balsas visai nieko. Vaizdas, aišku, geriau nežiūrėt.

Atsakyti
Grace
2014 m. gegužės 9 d. 00:48:43 2014-05-09 09:42:38

Kad suomiai ne 1D, o Coldplay  labiau primena (na aišku, iki jų toli gražu  netraukia). 

Vat Norvegija tai man nepatiko. Kaip pirmame pusfinalyje nepatiko ir Belgija.

Austrija pateko ne tik dėl šokiruojančio įvaizdžio. Daina ir jos atlikimas labai stiprūs. 

2014 m. gegužės 9 d. 00:46:48
Crazyz
2014 m. gegužės 9 d. 00:38:08

p.s. pastebėjot, kad beveik visi angliškai dainuoja, tik keletas savo kalbomis, manau rimtai būtų ir mums proga pabandyt lietuviškai sudainuoti :)

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Madonna Madonna
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3544
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 47705