Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Rutonė
2014 m. gegužės 9 d. 00:38:02 2014-05-09 00:38:26

o ar labai buvo iš ko rinktis? Kad išvis klaikus pusfinalis buvo. Suomiai.. Lordi buvo kažkas naujo. O dabar? One direction kopija? WTF? Lenkija.. Tyliu. Rumunija? Tai kad šitie staugė... Austrijos patekimas nėkiek nestebina, stebintų nepatekimas - ir jau N komentarų, kad mums reikia siųst Raulį.. Gal tik šveicaras ir dar kažkiek norvegas man susiklausė, bet visi kiti...

Atsakyti
Crazyz
2014 m. gegužės 9 d. 00:33:33

išsikalbėjom chat dėžutėje...

tai trumpai: geriausias vakaro pasirodymas - Austrija - Naujas Bondo soundtrackas, negalvojant apie barzdą, šis padaras turi balsą ir dainą.

Šilta ir paprasta, tai Maltos ir Norvego daina, nors vis tiek abi dvelkė nuobodumu.

Visa kita buvo tragedija, na, kaip visad, čia gi Eurovizija. Atspėjau 7 šalis iš 10, kurios pateko į finalą ir klydau dėl tokių kaip Lenkija, Slovėnija ir Graikija. 

Labai iš tikro džiaugiuosi dėl Vilijos, tikrai nebuvo gėda žiūrėti į jos pasirodymą, padirbėta 100 proc., šaunuolė, nors faktas, kad jai pakišo koja būtent daina, iškrentanti iš bendro šio pusfinalio kontrasto.

Finalas be nuostabiųjų Baltijos šalių.

Nenusiminkit, vis tiek kada nors laimėsim tą Euroviziją :D

Atsakyti
einaras13
2014 m. gegužės 9 d. 00:32:37

Lenkija parodė, jog plačios iškirptės ir ryškūs iškilumai taip pat padeda. Kitais metais atrankos kriterijos: krūtinės dydis nemažiau C... {#}

2014 m. gegužės 9 d. 00:30:27

Blogiau tikrai nebūna, kai išrenka tokias dainas kaip lenkijos atstovų. Kičas, o ne šou ten buvo. Turbūt kitąmet lietuviai turi dainuoti žemyn galvom, užpakalius pastačius į mikrofoną. Kas be ko reikia ir tautinių akcentų. Tada net pirmą vietą laimėtumėm :)

2014 m. gegužės 9 d. 00:28:00

Gali būt, kad Slovėnijos. Po šveicarų pasiridymo aš nebeatidžiai sekiau, išsibalansavau...

Dėl Lenkijos pritariu, kažkoks absurdas ir piguva . Kad Vilija ir būtų nepatekusi, bet kitos į finalą  praėjusios dainos būtų normalios, nebūtų toks lievas jausmas. 

2014 m. gegužės 9 d. 00:26:49 2014-05-09 00:28:40

Lenkija, Graikija, Baltarusija... Visos trys tragiškiausios pateko... Debiliškas balsavimas visiškai. Na, nebuvo Vilija geriausia, filmavo jos pasirodymą tragiškai, kai per esminius judesius nukreipdavo kamerą į žiūrovus arba pateikdavo vaizdą iš toli ir dar kokiu keistu kampu... Bet visgi... Graikija, Baltarusija su Cheesecake'u... Izraelis su, mano galva, antra geriausia šito pusfinalio daina, irgi nepraėjo. Galėjo dar vietoj austrų makedonus įtraukt, va, tada būtų visiškai tobulai išrinktas nevykėlių dešimtukas. Dabar kai bent austrė praėjo, tai bent finale bus vienu geru pasirodymu daugiau. O gerus, visgi, ant pirštų nesunkiai suskaičiuot galima ir vėl. Gal net ant vienos rankos.

Anyway, kažkaip vis tiek manau, kad Mia su "Take A Look At Me Now" būtų praėjus {#}

2014 m. gegužės 9 d. 00:20:58

Ten buvo Slovėnijos atstovė.

Lenkijos daina, kaip neseniai apibūdinau, yra kvailumo, popso, nuogybių mišinys su primestu "etniškumo" prieskoniu. Blogesnio varianto nebuvo galima sugalvoti.

2014 m. gegužės 9 d. 00:17:58 2014-05-09 00:18:36

Einarai, absoliučiai sutinku su tavimi :)  Su visomis labiausiai patikusiomis ir nepatikusiomis dainomis. Nors dažnai ir atrodo, kad mūsų muzikiniai skoniai skiriasi. Tiesa, man dar berods Makedonija stipri pasirodė, moteris su mėlyna ilga suknia (jei nesumaišiau šalies).

Na tokia Lenkijos daina tai man tik kankinimams būtų tinkama ... 

2014 m. gegužės 9 d. 00:08:22

Patikusios šalys: Izraelis, Austrija, Lietuva, Šveicarija

Vidutiniškai: Gruzija, Airija, Suomija, Norvegija, Makedonija, Slovėnija, Rumunija

Nepatikusios: Lenkija, Baltarusija, Malta, Graikija.

Apie patekusius:

Pateko visos labiausiai nepatikusios šalys (žr. aukščiau), o iš labiausiai patikusių pateko tik dvi. Vis dėlto, labai sirgau už Viliją ir rezultatai man sudaužė širdį. Nerealiai blogai, nerealiai blogai, ir dar kart, nerealiai blogai... Bet viršūnė buvo tada, kai pasakė "Poland"... Net ir pokalbių dėžutėje penki žmonės iš eilės išrėkė savo emocijas tuo momentu...

2014 m. gegužės 9 d. 00:04:53

Man kokie absurdiški balsavimų rezultatai. Graikija, Baltarusija{#} O Lenkijos daina man tai iš viso ... 

Gerai, nekišant Vilijos, Izraelio atstovė buvo visa galva aukščiau už bet kuriuos iš šitų trijų ... 

2014 m. gegužės 8 d. 22:03:18

Bandysiu žiūrėt. Bet tam laaaaabai trukdys iConcerts HD - jie tuo pačiu metu rodys Bon Jovi - Inside Out. Žinant mano muzikines simpatijas, turbūt ne paslaptis, kam skirsiu didesnį (teisingiau - visą) dėmesį {#} Na o Vilijai - sėkmės įgyvendinant savo milžiniškas ambicijas.

Atsakyti
Sahja
2014 m. gegužės 8 d. 20:38:23

{#} Vilija Matačiūnaitė

Vilija Matačiūnaitė

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
skaistusia
2014 m. gegužės 8 d. 15:03:23 2014-05-08 17:03:54

Sutinku dėl UK daina šiemat yra stirpri ir turi galimybę net gal laimėti {#}

2014 m. gegužės 8 d. 12:35:57 2014-05-08 12:37:03

Iš pirmo pusfinalio man labiausiai patiko  {#}

1 Vengrija

2 Švedija

3 Juodkalnija

4 Ukraina 

Atsakyti
Crazyz
2014 m. gegužės 8 d. 00:44:18 2014-05-08 00:47:23

Būsiu turbūt nepopuliarus :D bet peržiūrėjus įrašus iš vakar, nes tiesiogiai neturėjau galimybių žiūrėti.

Tai labiausiai patiko islandai :) man kaip tik labai fainas smagus jų pasirodymas ir daina visai nebloga :)) 

Olandams irgi pliusas, tokia šiltas, paprastas pasirodymas, bet daina totaliai copycat.

Na, sakot rusės buvo geros? Sovietiškas pasirodymas, būtinas tas griozdiškumas, ir balsai tikrai nieko ypatingo.

Džiaugiuosi dėl San Marino, kad tokia maža šalis pirmą kartą istorijoje pateko?? ar tiesiog po labai ilgos pertraukos.

Švedė tikrai blankoka, nelabai suprantu, kodėl jai prognozuojama pergalė.

Armėnas manau taip, tikrai bus top-3 finale.

Kas liečia jau patekusias didžiąsias šalis, tai esu už Dž. Britanija, labai liuksova daina :) ypač bekai man patinka.

Italė - kniaukanti katė.

Prancūzai - nesusipratimas.

Ispanija - visai nieko, palyginus su tai ką siųsdavo pastaruosius kokius 5 metus.

Danija - Bruno Mars kopija??

P.s. sėkmės Vilijai :)

Atsakyti
Grace
2014 m. gegužės 7 d. 19:53:29

Pritariu dėl olandų. Magiška, subtili  daina.  Ir su jų įvaizdžiu man viskas gerai. Beje jų klipas labai skoningas. O atlikėja labai žavi būtybė. 

2014 m. gegužės 7 d. 19:50:16

Rusija už Švediją bei Ukrainą man irgi labiau patiko. 

2014 m. gegužės 7 d. 19:47:37

O man pusė velnio islandai irgi. Be Olandijos iš vakarykščių  dar patiko Armėnija (antroji dainos dalis {#}). Taip pat latviukai (geros nuotaikos užkratas). Labiausiai nepatiko tai gal San Marinas (ir nelabai suprantu, kuo ta daina kitiems patiko) bei Belgija (labai jau ne mano skonio balsas).

2014 m. gegužės 7 d. 18:11:46

Estija turėjo puikų šou,gaila labai.

Armėnija - puikus apšvietimo šou..Ukrainos vaizdai puikūs..

San -Marino labai faina dainininkė ir daina,sirgsiu finale...

Šiemet nėra super gerų dainų ''(man)''bet vaizdai tai užburia,vien dėl to galima dalyvauti , o  turėti , tokią koncertų salę,daugiau negu įspūdinga...

Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
sibilaika
2014 m. gegužės 7 d. 16:50:51

Ėėė... Man irgi patiko :D Linksma daina, sudarinti įspūdį, kad jiem visai nerūpi ta Eurovizija.

O šaip tai dar Olandija labai gerą įspūdį paliko, tik mano nuomone jiems iš viso nereikėjo žiūrėti į kamerą, nes kone visas pasirodymas man paliko tokį šiltą įspūdį, tarsi jie ten būtų vieni...

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Madonna Madonna
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3544
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 47705