Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
skaistusia
2014 m. gegužės 7 d. 16:35:17

Švedijos daina daug geresnė negu Rusijos ir San Marino, kurių dainos būtų tikusios nebent prieš 20 metų {#}.

2014 m. gegužės 7 d. 15:23:46

San Marinas ir Rusija šimtą kartų geriau negu tragikomediškai pastarųjų įvykių horizonte skambanti Ukrainos daina, ar švedės dainuojama banalybė...

2014 m. gegužės 7 d. 15:22:34

O kas juose gali patikti. Spalvotas pankiškas popsas - tokį aš siųsčiau nebent į vaikų Euroviziją. Bet kokiu atveju, islandai praktiškai neturi perspektyvų būti aukštai, tai dėl to nesuku galvos. Aišku, daina kabliuoja ir įvaizdis kažkiek kabliuoja, bet susilaikau objektyvaus vertinimo ribose...

2014 m. gegužės 7 d. 15:16:55

Čia man vienintelei  patiko islandai? {#}

Atsakyti
UtenaitisLT
2014 m. gegužės 7 d. 09:18:25

Kad San Marinas ir Isladija paklius tai tikrai netikėjau.

2014 m. gegužės 7 d. 08:49:41

Na man nesuprantama kaip San Marinas ir Rusija pateko? Nes dainos baisios

2014 m. gegužės 7 d. 00:53:48

man asmeniškai tai labai įdomu, kaip su Vilija bus. Nes aš tos dainos nepernešu ir paskutinį kartą klausiau tada, kai ją išrinko atstovauti Lietuvai.

Atsakyti
Livetta
2014 m. gegužės 7 d. 00:36:25

Na, gal iš komentaro taip pasirodė, o šiaip tai - ne. Tiesiog ilgainiui kiekvienais metais žiūrint euroviziją  pasidarai išrankesnis.

O be to Belgija, Azerbaidžianas, Armėnija, Juodkalnija  iš tiesų patiko - tai jau ne tiek ir mažai.

Atsakyti
Rutonė
2014 m. gegužės 7 d. 00:34:30

ne, tokių dar negirdėjau. matyt, nelabai randu laiko paskutinėmis prognozėmis pasidomėt. na, nebe už kalnų ir finalas, pamatysim. o manęs nekabina,

Atsakyti
einaras13
2014 m. gegužės 7 d. 00:31:37

Švedams, po to dar ir armėnams... Švedė galėtų ir prasmegt žemėn, Armėnijos atstovas daug vertesnis šito titulo. Ir aš galėčiau išskirti Italiją, iš didžiųjų šalių. O kas kieno kopija, nesigilinau, todėl Vokietija man antra iš didžiųjų, britai - treti, po to prancūzai ir galiausiai ispanai...

2014 m. gegužės 7 d. 00:31:34

O ne armėnui pergalę prognozuoja? Švedei dar suprasčiau - tipinė eurovizinė daina, su kokia garantuota aukšta vieta (dar žinant, kad švedai apskritai dažnai aukštas ima).

2014 m. gegužės 7 d. 00:28:32

Apibendrinant, gaunasi, kad tu labai abejinga visiems, t.y. visam konkursui. 

2014 m. gegužės 7 d. 00:28:25

šiemet pergalė prognozuojama vėl švedams. Nu nematau už ką. Tada estai irgi turėjo būt finale. Na nepatinka man tokios dainos, visos tokios nykiai vienodos.... :/ Iš finalistų, kiek dabar pamenu, ką rodė, na gerai, Italija vieni geriausių. Vokietija - P!nk kopija? Kam? Britai nekabina ir vėl. Na kaip ir viskas.

Atsakyti
Livetta
2014 m. gegužės 7 d. 00:26:38

Nuomonė apie pakliuvusius į finalą:

Rusija - nieko ypatingo.

Azerbaidžanas - norėjau, kad šį daina pakliutų į finalą.

Juodkalnija - vis dėlto gerai, kad pateko...

Islandija - Latviai su savo balaganu man net ne prastesni.

Vengrija - kitus gal ir žavi, tačiau manęs - nelabai, tas pats kaip ir švedė

Švedija - Hm, taip...

Ukraina - Iš tiesų tai galėjo ir nepatekt. Pavyzdžiui, belgas man buvo kelis kartus geresnis...

Armėnija - patiko

San Marinas - Normal.

Nyderlandai- Nesu didelė kantri mėgėja, tad ir nesidžiaugsiu taip kaip kai kurie muzic'iečiai. Bet bendrai paėmus gerai kad pakliuvo

Atsakyti
Rutonė
2014 m. gegužės 7 d. 00:24:01

a, islandai.. dar vieni balaganščikai po braliukų... šiaip mane ėmė kabint tokie nestandartai. Bet tik tiek, kad šansų jiems nedaug. Ką rezultatai ir rodo. Na. laukiam finalo - mane intriguoja, kaip seksis prancūzams. Kai pirmąkart mačiau tris finalistus (prancūzų), man kaip tik jie krito į akį ir ausį - nes total košmar. Pagalvojau, nu jei prancūzai išrinks šituos... kita vertus, gal tada Vilijai finale (tikėkimės, pateks, nors man ji dabar kol kas į tokių va balaganinių gretas stoja, na ir kostiumai tai...... {#}) seksis labiau... Nu va - pačius klaikiausius ir išsirinko.

o dėl šiandieninio pusfinalio - tikrai ne taip baisu buvo, kaip iš pradžių atrodė, kad bus. Ir dainų tokių visai nieko yra...

Atsakyti
einaras13
2014 m. gegužės 7 d. 00:22:12

Man Ispanija kaip kiekvienais metais nepatiko, taip ir šiemet nevirškinu. Prancūzai įdomūs, reikia net kartais pagalvoti, ar jų daina gera, ar ne. Bet jų pasirinkimas tikrai kiek egzotiškas, žinant, kad tai Prancūzija. 

O aš galvojau atvirkščiai - kadangi neapsireiškė toks visiškai aiškus laimėtojas (aišku, prognozės yra, bet ne taip tvirtai - pernai sakė, kad Danija - laimėjo Danija; užpernai sakė, kad Švedija - laimėjo Švedija), tai turės būt viskas įdomu. Pažiūrėjau, kas antram pusfinalyje - manau, kad Lietuvai ne tokia jau ir sudėtinga misija iškopti į finalą, tuo labiau, antrame pusfinalyje tik 15 šalių...

2014 m. gegužės 7 d. 00:18:03

O aš 6 finalistus atspėjau, o man iš finalistų tik Armėnija, Olandija, San Marinas, pusėtinai Vengrija ir pusėtinai Rusija... Tai kaip ir ta pati situacija.

2014 m. gegužės 7 d. 00:16:05

Ukraina buvo žiauriai faini, nes ten sukosi žiurkėnas rate {#}. O islandai tai tie teletabiai su gitarom.

2014 m. gegužės 7 d. 00:13:03

Olandija ir Vengrija geriausi buvo. Belgo irgi gaila, lyginant su islandais žymiai geriau. Džiugu ir dėl Monettos, kad pagaliau pateko į finalą, nors praeitą kartą ir geresnę dainą turėjo. Bet, žiūriu, iš didžiųjų šalių irgi nemažai kas visai nepasišiukšlino (atmetus prancūzus): Italija išvis favoritė mano, ispanė ir netgi britė taip pat visai neblogai skamba. O prasidėjus pirmam pusfinaliui maniau, kad bus visiškas fiasko šiemet {#}.

2014 m. gegužės 7 d. 00:12:59 2014-05-07 00:15:10

Tuoj aš tau bandysiu iš savo varpinės paaiškint:

Juodkalnija - o prašyčiau primint, kitos buvusios Jugoslavijos respublikos dalyvauja? Kažkaip šiemet jos visos entuziazmo nerodo. Tai gal tiek to... Likusios nedalyvaujančios juk nebalsuos. Gal aukštai nekops.

Vengrija - man irgi patiko. Gal tas klipas toks įsimintinesnis už dainą, į sceninį pasirodymą beveik ir nežiūrėjau. Bet ausų nedrasko ir šiaip maloniai susiklauso.

Rusija - balsai tikrai puikūs. Ir daina nebloga. Nors, kaip ir sakiau, ne stebuklas. Tempia link eurovizinių standartų, bet kas be jų apsieina..

Armėnija - neprisimenu. Neužkabino.

Azerbaidžanas - dar vieni, kurių neprisimenu. Tai ir komentaro nebus.

San Marinas - sakai, pagaliau finale. Na taigi pagaliau parinko moteriškei dainą, o ne pasityčiojimą. Nu kur jūs matėt 36-metę, šlovinančią snukiaknygę? Čia aš apie užpernykštį pasirodymą. Pernykštis jau geresnis buvo, na o šiemet - trečias kartas - nemelavo.

Ukraina - dar vieni, kurių nepamenu. Bet čia jau politika. Žiūrėk, kad jų į pirmą vietą neiškeltų. Nors gal ne....

Švedija - privalo būt finale. Tiesiog. Nes Švedija. O daina - nykumaaaa......

Nyderlandai - Super. Ir kartu keista - tokia kone hipnotizuojanti ramybė... Bet jie tikrai nuostabūs.

Islandija - priminkit, kas ten buvo?...

Rezultatas - keturis iš dešimties finalistus palaikiau, atspėjau 7. Ką gi, laukiam ketvirtadienio. Tarkim, taip - Vilija į finalą pateks, bet ten aukštos vietos vargu ar galim tikėtis...

Atsakyti
Puslapiai: 1234567
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Madonna Madonna
7,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3544
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 47705