Kol kas mano favoritai: Olandija, San Marinas (šiemet turbūt labiausiai jai tinkanti daina, jei lyginsim su užpernykščiu feisbuku), Latvija turi šarmo su tuo savo primityviu balaganu,vengras visai nieko, rusaitės gal ir ne stebuklas, bet balsai visai neprasti. Estai tikrai nežavi euroviziniu standartiškumu, bet ir ne siaubas
nu kurgi jau latviai favoritai, kažkieno sapne turbūt, be šansų jiems :)
Tai čia tik pagal muzikiečius latviai prie favoritų, juk ne pagal EV prognozes. Bent aš balsavau už tas dainas, kurios man patinka (ir už latviukus tame tarpe - paprasta kaip trys kapeikos, bet kokia smagi, pozityvi ta jų dainuška) , o ne už tas, kurios manau, kad aukštai kils. Na tikiu pvz. kad Švedija aukštai kils, bet man visiškai neįdomi ta jų daina, galėtų jos ir nebūt Arba absoliučiai man neįdomios Graikijos, Baltarusijos, Lenkijos dainos (bet už tokias balsuojančių EV visąlaik atsiranda).
Kas šiai dienai labiausiai patinka, ir visai norėčiau juos matyt kaip laimėtojus - šveicarai. Bet matyt jie visgi dlia liubitelia...
Anglė jau spėjo pabosti. Latviai, nors patinka jų daina, į lyderius aišku netempia. Olandai - labai miela man jų daina, bet už tokias nelabai balsuojama, tik jau ne EV. Kadangi šveicarai šansų laimėti deja kaip ir neturi , laimėtoju visai matyčiau armėną.
Italija (supratau, kad patiks, dar tada, kai sužinojau, jog italams atstovaus Emma Marrone) ir Vengrija man labiausiai patiko. Dar neblogai skamba austrai, ispanai, kažkiek San Marinas (nors Crisalide buvo žymiai stipresnė praeitais metais). Kiti kaip visad: arba nuobodu, arba šiaip šlamštas
Bet, aišku, italai vėl nelaimės . Greičiausiai šiemet vėl švedų eilė. Daina lieva, bet parašyta taip, kad puikiai užburtų mases.
Net nenutuokiu, kas galėtų šiais metais laimėt, lyg ir "kritikai" tyli, nieks nieko neprognozuoja labai akivaizdaus...
Tik žinau, kad šių metų šokių hitais pataps Prancūzijos ir Graikijos dainos, juk kiekvienais metais būna tokių atskirų nišinių dainų, kurias pradeda be perstojo groti radijo stotyse, o tada ir visokiuose jaunimo tūsuose..
Perklausiau visas (oi, kiek kantrybės prireikė, net persukant, nutraukiant dainas). Įspūdžio - jokio. Bent jau mano ausys nepagauna nieko TOKIO, kas iškart įsimintų, ko iškart būtų nebeįmanoma išmesti iš galvos (naujų Lordi dar teks palaukt, atrodo). Juokais ar ne, visgi įsimintiniausia yra turbūt San Marino atstovė (ir pavardė tokia... ir šiaip - trečius metus iš eilės tą pačią tik ir tesiunčia). Tik šiemet daina nepalyginamai geresnė už tą, veidaknygei skirtą (užpernykštė, rodos). O Vilija visoj šitoj košėj prapuola. Taip, ji išskirtinė(?) buvo čia, Lietuvoj, bet bendram kontekste - nieko super ypatingai išskirtinio tikrai nėra. Ir nors Rusija visai nieko ypatingo nepateikia, man tas dvi (nesvarbu - seserys, netgi dvynės, draugės, sugyventinės ar dar kas tai būtų) matant prieš akis vis tiek iškyla t.A.T.u., ir net jei jų daina gal net ir geresnė už Ukrainos (vis tiek - Ruslana buvo nepakartojama), ukrainietei prognozuočiau aukštesnę vietą (jei eilinį kartą sužais politika). O šiaip - na ir kam tiek emocijų dėl kažkokio balagano...
P.S. @Crazyz:Latviams gal irgi jau pabodo ta Eurovizija, nes išsirinko tai be komentarų, nu kaip čia pasakius - prisimink mūsų protmūšius - kai tik pradėjom eit nebe gerai laiko praleist, o laimėt, tai ir ėmė nesisekt. Man rods, ketvirtadienį atėjom tiesiog vos ne "pažiūrėsim, kas čia bus, nu, sužaisim... ai..." - ir va :) Aišku, braliukams pirma vieta nesišviečia jokiais būdais, bet kas ten žino dėl pusfinalio.
Sunku šiemet čia kažką prognozuoti, t.y. ypač nugalėtoją, nėra tokio ryškaus ir stipraus lyderio. Niekas čia neaišku, o lažybininkai tiesiog dirba savo darbą, tikrai neišskirčiau Armėno stipriu lyderiu, nieko ypatingo toje dainoje, gal ant scenos vaizdas bus kitoks.
Lenkai kaip visada šudą išsiunčia, tai kaip visad liks ir už finalo borto. Azerbaidžianas vėl su savo neskonybe, visad graži kokia mergiotė ir saldi baladė.
Latviams gal irgi jau pabodo ta Eurovizija, nes išsirinko tai be komentarų, tikrai neperlips pusfinalio barjero. O estai manau į top-10 išaus, vien dėl šou pasirodymo, jeigu pateiks tokį patį kaip atrankos metu, daina be abejonės nieko ypatingo, bet manau užkabins Europą, judri dainuška.
Aplink visi kaimynai šiemet silpni ir tie patys rusai, baltarusiai, už rusus balsuos tik todėl, kad dvynės, such wow.
O manau rumunai gali išauti, tokia įsimenanti daina.
Kas gi man patiko? Nėra tokio labai patinka kol kas perklausius viską, matosi, kad šiemet tikrai vieni prasčiausių metų. Bet kol kas sudomino Islandija, tie patys suomiai, danai kažkiek tai, graikai pusė velnio ir užkabino šiek tiek Dž.Britanija, kokios čia dainos ale plagiatas??
P.s. man labiau plagijatus neša Malta ir Austrija, pirmieji į mumford and sons, vyras su barzda šiek tiek užnešė į Adele, Skyfall primena.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2014 m. gegužės 7 d. 00:03:14
Visiems čia Olandija - na tai džiugu...
2014 m. gegužės 7 d. 00:02:35
jėėė Olandija:) daugiau tai niekas taip neužkliuvo man
ai nors Armėnija irgi patiko:)
2014 m. gegužės 6 d. 23:57:47
Štai aš susidariau tokią apžvalga. Simboliai: (+) - geras įvaizdis; (-) - prastas, neskoningas įvaizdis - () - vidutiniškas įvaizdis.
Patikusios šalys: Armėnija (+), Nyderlandai (), Moldova (+), Belgija (), Albanija (-)
Viduriuko šalys: Estija (+), Islandija (+), Rusija (), Azerbaidžanas (-), San Marinas (), Vengrija ()
Nepatikusios šalys: Švedija (-), Latvija (-), Ukraina (), Portugalija (-), Juodkalnija ()
Apskritai turiu du favoritus: Nyderlandai ir Armėnija.
Komentarai stebint rezultatus:
Juodkalnija? - absurdas, Balkanų kultas nemiršta
Vengrija - viskas normaliai, tikėjaus to
Rusija - taip, vertos finalo
Armėnija - viskas aišku
Azerbaidžanas - daina nebloga, bet kiek gal per nuobodoka, kažkiek man netempia ant finalo...
San Marinas - at last, in final...
Ukraina - can't be, I didn't want that...
Švedija - viskas aišku
Nyderlandai - jėėėėėė....
Islandija - really? Man geriau ir belgas, ir albanė būtų, bet bet, gaila jų.
O Baltijos šalių negaila. Linkiu sėkmės Vilijai ketvirtadienį...
2014 m. gegužės 6 d. 23:53:14
Kol kas mano favoritai: Olandija, San Marinas (šiemet turbūt labiausiai jai tinkanti daina, jei lyginsim su užpernykščiu feisbuku), Latvija turi šarmo su tuo savo primityviu balaganu,vengras visai nieko, rusaitės gal ir ne stebuklas, bet balsai visai neprasti. Estai tikrai nežavi euroviziniu standartiškumu, bet ir ne siaubas
2014 m. gegužės 6 d. 23:44:35
Iš pirmo pusfinalio vienareikšmiškai labiausiai patiko Olandija.
2014 m. gegužės 6 d. 11:23:09
Tai čia tik pagal muzikiečius latviai prie favoritų, juk ne pagal EV prognozes. Bent aš balsavau už tas dainas, kurios man patinka (ir už latviukus tame tarpe - paprasta kaip trys kapeikos, bet kokia smagi, pozityvi ta jų dainuška) , o ne už tas, kurios manau, kad aukštai kils. Na tikiu pvz. kad Švedija aukštai kils, bet man visiškai neįdomi ta jų daina, galėtų jos ir nebūt
Arba absoliučiai man neįdomios Graikijos, Baltarusijos, Lenkijos dainos (bet už tokias balsuojančių EV visąlaik atsiranda).
Kas šiai dienai labiausiai patinka, ir visai norėčiau juos matyt kaip laimėtojus - šveicarai. Bet matyt jie visgi dlia liubitelia...
Anglė jau spėjo pabosti. Latviai, nors patinka jų daina, į lyderius aišku netempia. Olandai - labai miela man jų daina, bet už tokias nelabai balsuojama, tik jau ne EV. Kadangi šveicarai šansų laimėti deja kaip ir neturi , laimėtoju visai matyčiau armėną.
2014 m. gegužės 6 d. 03:39:44
Po kolkas man labiausiai patiko Belgijos, Norvegijos, Azerbaidžiano bei Armėnijos atstovai. Bet aišku, nuomonė pasikeis kai peržiūrėsiu pusfinalius.
2014 m. gegužės 6 d. 01:30:12
nu kurgi jau latviai favoritai, kažkieno sapne turbūt, be šansų jiems :)
2014 m. gegužės 6 d. 00:03:49
Ką sakiau apie švedus. Dėl armėnų dainos kažkaip nebuvau garantuotas, bet kad ir ji kabliuoja, faktas ne blynas. Taigi, mano uoslė aptikti pretendentes dainas jau pradeda rastis pas mane.
2014 m. balandžio 23 d. 23:15:24
Mano dešimtukas:Vokietija,Švedija,UK,Armėnija,Albanija,Ispanija,Slovėnija,Moldavija,Malta,Austrija.
2014 m. balandžio 17 d. 12:18:18
Manau laimės Švedija arba Vengrija
2014 m. balandžio 14 d. 18:45:37
Nu vat švedė manęs visai neužbūrė:) Labai nenorėčiau, kad ji laimėtų. Mano ausiai tipinė iki skausmo EV baladė ir anei jokio cinkelio
2014 m. balandžio 14 d. 18:00:35
Italija (supratau, kad patiks, dar tada, kai sužinojau, jog italams atstovaus Emma Marrone) ir Vengrija man labiausiai patiko. Dar neblogai skamba austrai, ispanai, kažkiek San Marinas (nors Crisalide buvo žymiai stipresnė praeitais metais). Kiti kaip visad: arba nuobodu, arba šiaip šlamštas
Bet, aišku, italai vėl nelaimės
. Greičiausiai šiemet vėl švedų eilė. Daina lieva, bet parašyta taip, kad puikiai užburtų mases.
2014 m. balandžio 13 d. 22:51:58
Na taip, dainos gana blankios klausant, tačiau reik palaukt VAIZDO. Eurovizija niekada nebuvo tiesiog dainų konkursas, čia reikia šou. Ar bent jau kažko vizualaus.
Asmeniškai labai susižavėjau Nyderlandų daina ir Italijos (nors nesuprantu nei vieno žodžio..)
Net nenutuokiu, kas galėtų šiais metais laimėt, lyg ir "kritikai" tyli, nieks nieko neprognozuoja labai akivaizdaus...
Tik žinau, kad šių metų šokių hitais pataps Prancūzijos ir Graikijos dainos, juk kiekvienais metais būna tokių atskirų nišinių dainų, kurias pradeda be perstojo groti radijo stotyse, o tada ir visokiuose jaunimo tūsuose..
2014 m. balandžio 12 d. 16:18:43
Perklausiau visas (oi, kiek kantrybės prireikė, net persukant, nutraukiant dainas). Įspūdžio - jokio. Bent jau mano ausys nepagauna nieko TOKIO, kas iškart įsimintų, ko iškart būtų nebeįmanoma išmesti iš galvos (naujų Lordi dar teks palaukt, atrodo). Juokais ar ne, visgi įsimintiniausia yra turbūt San Marino atstovė (ir pavardė tokia... ir šiaip - trečius metus iš eilės tą pačią tik ir tesiunčia). Tik šiemet daina nepalyginamai geresnė už tą, veidaknygei skirtą (užpernykštė, rodos). O Vilija visoj šitoj košėj prapuola. Taip, ji išskirtinė(?) buvo čia, Lietuvoj, bet bendram kontekste - nieko super ypatingai išskirtinio tikrai nėra. Ir nors Rusija visai nieko ypatingo nepateikia, man tas dvi (nesvarbu - seserys, netgi dvynės, draugės, sugyventinės ar dar kas tai būtų) matant prieš akis vis tiek iškyla t.A.T.u., ir net jei jų daina gal net ir geresnė už Ukrainos (vis tiek - Ruslana buvo nepakartojama), ukrainietei prognozuočiau aukštesnę vietą (jei eilinį kartą sužais politika). O šiaip - na ir kam tiek emocijų dėl kažkokio balagano...
P.S. @Crazyz: Latviams gal irgi jau pabodo ta Eurovizija, nes išsirinko tai be komentarų, nu kaip čia pasakius - prisimink mūsų protmūšius - kai tik pradėjom eit nebe gerai laiko praleist, o laimėt, tai ir ėmė nesisekt. Man rods, ketvirtadienį atėjom tiesiog vos ne "pažiūrėsim, kas čia bus, nu, sužaisim... ai..." - ir va :) Aišku, braliukams pirma vieta nesišviečia jokiais būdais, bet kas ten žino dėl pusfinalio.
2014 m. balandžio 11 d. 15:40:32
heh vel psichoze del sitos klounados prasideda
2014 m. balandžio 11 d. 10:17:47
Man tai tik Malta ir Vokietija iš bėdos. Šiaip nėra jokios išsiskiriančios dainos. O, Vilija, tai pranyks tikrai čia.
2014 m. balandžio 10 d. 23:26:05
Sunku šiemet čia kažką prognozuoti, t.y. ypač nugalėtoją, nėra tokio ryškaus ir stipraus lyderio. Niekas čia neaišku, o lažybininkai tiesiog dirba savo darbą, tikrai neišskirčiau Armėno stipriu lyderiu, nieko ypatingo toje dainoje, gal ant scenos vaizdas bus kitoks.
Lenkai kaip visada šudą išsiunčia, tai kaip visad liks ir už finalo borto. Azerbaidžianas vėl su savo neskonybe, visad graži kokia mergiotė ir saldi baladė.
Latviams gal irgi jau pabodo ta Eurovizija, nes išsirinko tai be komentarų, tikrai neperlips pusfinalio barjero. O estai manau į top-10 išaus, vien dėl šou pasirodymo, jeigu pateiks tokį patį kaip atrankos metu, daina be abejonės nieko ypatingo, bet manau užkabins Europą, judri dainuška.
Aplink visi kaimynai šiemet silpni ir tie patys rusai, baltarusiai, už rusus balsuos tik todėl, kad dvynės, such wow.
O manau rumunai gali išauti, tokia įsimenanti daina.
Kas gi man patiko? Nėra tokio labai patinka kol kas perklausius viską, matosi, kad šiemet tikrai vieni prasčiausių metų. Bet kol kas sudomino Islandija, tie patys suomiai, danai kažkiek tai, graikai pusė velnio ir užkabino šiek tiek Dž.Britanija, kokios čia dainos ale plagiatas??
P.s. man labiau plagijatus neša Malta ir Austrija, pirmieji į mumford and sons, vyras su barzda šiek tiek užnešė į Adele, Skyfall primena.
2014 m. balandžio 10 d. 20:05:29
Favoritai -
Rumunija ir San Marinas....
Be vaizdo patiko;
Vokietija,Rusija,Portugalija,Danija....
Labai daug šansų turi ,Danija ir Vokietija...
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2014 m. balandžio 10 d. 19:24:05
Patiko : Armėnija (nors ši užkabino tik nuo antro-trečio pasiklausymo), D. Britanija, Latvija, Lietuva, Nyderlandai, Šveicarija.